"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    29. Rujan 2014. 11:15

ja si isto nekak mislim da što prije naučimo bebu držati da će nam biti lakše... a i to što kažeš renata, dok odvežeš, zavežeš, ma samo komplikacija... ja ću onaj što mi mama nudi (mislim da je taj još moj) samo uzeti reda radi, a da ju neću držati u tome... nekak mi se baš čini to komplicirano, a i svi spominju da bebice vole biti uz kožu roditelja pa onda kad gledam ima robicu na sebi, taj jastuk onda i nemam kontakta nekog s kožom,...a što se tiče tog lakšeg držanja, i straha od bebice, ma ja mislim da je nama svima urođen taj dio za nježnost pri držanju bebice ;D

Tina0208
    29. Rujan 2014. 11:20

haha...sva sreca nisam imala probleme s time.. nitko nije ni htio ljubit malu dok nije napunila mjesec dana.. ljubili su ju samo u nogice ili rukice...al sad su poceliii...joooooooj

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    29. Rujan 2014. 11:23

dragi je dopustio nogice...i to je to... što se tiče ruku, on smatra da nema neke velike razlike od ljubljenja u lice ili rukice koje beba kasnije stavi u usta... tak da je na to zabrana... on ima fobiju od tog ljubljenja jer su ga ko klinca babe izludile s tim pa sad dijeli zabrane... 

MarijaŠ
    29. Rujan 2014. 11:23

Ja imam jastuk, i koristila sam ga samo na krštenju, bilo mi je tako zgodno. Ovako ga me koristim uopće. Vreću za spavanje nisam nabavljala , pokriva se dekicom.... I taj jastuk koji sam imala na krštenju je vise bio zbog sentimentalne vrijednosti-mama je mene i sestre kasnije u njemu nosila i krstila..

Krešimir 19.08.2014. <3

tena123
    29. Rujan 2014. 11:26

ja ću taj jastuk uzet od mame jer ga ima kod kuće i posebno mi je drag jer ga je ona sama šivala a svi četvero smo bili u njemu, koristila bi ga samo dok se dragi prvi dan i šogor par dana ne nauče držat bebu i da za neke glupe goste kojih me čisto strah ali to su rijetki trenuci tako da će ostatak vremena biti bez njega, s tim da dragi ima samo jedan dan prilagodbe, što se mene tiče nemam problema s baratanjem oko dijece niti me strah a i prije sam stalno bila u kontaktu s bebama..
    Što se tiče vreće njih baš ne volim i grozne su mi, ja sam imala jednu kad sam bila dijete i imala sam fobiju od nje jer sam se osjećala kao da mi je netko zavezao noge i neću da mi se dijete tako osjeća..

BandB
    29. Rujan 2014. 11:28

super ste cure, uvijek od velikee pomoći 

tena123
    29. Rujan 2014. 11:38

meni je to ljubljenje grozno ali stvarno neznam kako bi nekom rekla nemoj ju ljubit, onda ću je rađe obrisat onak kao slučajno, a ako netko bude baš naporan bit će idemo u sobu samo presvuć pelenu pa mene nešto boli, pa je uspavljujem a gosti nek se druže s ukućanima

cloudy
    29. Rujan 2014. 11:44

Tina... ahaaa... ja sam mislila da oni to krenu nakon nekih tjedan, dva dana :)... ali nema veze, dobro ih je (goste) trenirati na to od samog početka ... :)
    tena... moj dragi je to prvo svojima rekao onak kao kroz šalu "nema ljubljenja bebice, da ju babe sve zaližu i zalitaju" ja se skoro pukla smijat, a onda njegovi nisu skužili da je ozbiljan pa im je i to obajsnio ...a kad dođe beba, pa dođu gosti rekli smo da ćemo im svima napomenuti odmah kad dođu da ne ljube bebu jer je zima i vrijeme prehlade i virusa pa eto predostrožnosti radi :D iako da se mene pita bilo bi "samo ju nemojte ljubiti i bit će sve ok" .. a i na pranje ruku ćemo ih pod obavezno slati prije nego ju krenu gledati, dirati i tak .. .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.