"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BandB
    29. Rujan 2014. 10:56

Cure sto mislite, vreca za spavanje ili onaj veliki jastuk ili pak nijedno???? neznam da li ce mi to stvarno trebati, ja sam mislila uzeti samo jastuk jer ce mi mozda biti lakse i nositi bebu dok bude onako sitni 

Tina0208
    29. Rujan 2014. 11:00

ja nisam koristila bas nista... moja mala je eto sad vec 6 tjedana stara i ni jednom se nije otkrila po noci...oni dok su mali kak ih stavis tak i budu .. nemam nista protiv jastucica,al moja mala nije ni 5 sekundi bila u njemu od izlaska iz rodilista,a doma imam 3.. sad mi vec i sama glavicu drzi i lijepo je ojacala..
    napravi kako zelis,ali evo samo moje misljenje..

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    29. Rujan 2014. 11:00

ja ni sama ne znam... meni svi preporučuju jastuk (mama, svekrva i ostatak brižne familije) ali nekak si mislim da ću ga samo probati imati, jer sad kad razmišljam jedva čekam da bebicu primmim u ruke, a taj jastuk mi je samo barijera između nje... ali opet, ne znam... možda je i koristan... :) ako negdje naletim na neki fora možda ga i uzmem

BandB
    29. Rujan 2014. 11:03

pa neki su mi savjetovali tu vrecu za spavanje ali nekako mi se to cini bezveze, pa nije da novorođence radi akrobacije u kreveticu pa da se otkrije...a jastuk mi se cini mozda bolji samo zbog tog nosenja jer me malo i strah jer su oni tako mali i sitni  neznam vise ni samaaaa xD

renata6
    29. Rujan 2014. 11:05

Cloudy, taj jastuk u mamama budi osjećaj sigurnosti, kao lakše je bebu primiti, baratati s njom, ali u principu ne treba jer što ju prije naučiš držati kasnije je lakše, a i to vrijeme kad tad dođe, tak da nepotrebno. Ja sam ga imala, ali kao Tina nisam ga koristila, stavila sam si ju u dekicu i tak sam si ju držala. A i jastuk svaki put moraš zavezati s onim vezicama, pa kad bebu vadiš opet odvezivat, ma joj..!

Tina0208
    29. Rujan 2014. 11:06

a gle..naoruzaj se s jednim jastukom pa ces vidjeti,ali ja mislim da bebe puno bolje i brze ojacaju ako nisu u tome.. mozda grijesim..ne zamjerite..al nezz ni sama..
    vreca ti nikako ne treba po mojem misljenju..

Laura 21.08.2014 :-*

BandB
    29. Rujan 2014. 11:08

hmmm da imate pravo obje...mozda bi ga uzela cisto da si ja budem na miru sama sa sobom :)

Mum of four
    29. Rujan 2014. 11:11

Ja sam isto kupila taj jastuk za prvu bebu na nagovor moje mame,a na kraju sam ga koristila samo kad sam izašla iz rodilišta i to je to..skupljao prasinu dalje

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.