"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    28. Rujan 2014. 11:01

Ma pola... mali nam ne potrošač pa nam to paše..a i cijene su im ok... a što se tiče kata razlike...kako dragi ponekad ima ludo radno vrijeme,nekad i kasno popodne,navečer znamo ostati kod njehovih...jer on kod svojih ima poseban kat di smo sami,ali opet...nije to to...tak da te kužim....a najgore mi je kad nekud idemo onda njegovi ne prestaju s pitanjima kud idete šta ćete raditi...i tak...ko da ima 15 a ne 29 god pa im se mora opravdavati...
    Ena..dobro nam došla 

LuKi5
    28. Rujan 2014. 16:03

Dobrodosla Ena :))

14.06.2014. L ♥

bubica11
    28. Rujan 2014. 18:00

Dobrodošla Ena 

• lusilu
    28. Rujan 2014. 19:10

Dobrodošla ena

Lusilu

Pilici
    28. Rujan 2014. 21:59

Dobrodošla ena :) odkud si?
    Mame koji su vam samponi za bebu bili najbolje?

zebrica

tena123
    29. Rujan 2014. 10:51

ja mislim da ću od kozmetike za bebu uzet minimalno i što prirodnije jer neću nikakve kemikalije pogotovo dok je jako mala.. 
    Evo da vam ispričam, bile smo u kiku i kupile smo par stvarčica ljetna roba za bebe je na akciji pa je sve 8 kn, onda sam uzela dvije haljnice, hlačice, majičice i tako.. e da i kupila sam one podmetače nepropusne što idu ispod plahte, koštaju 33 kn, i dvije tetre u boji ali to sam mislila da su gazice, pa ću uzet škare i napravit manje komade, porubim i bit će gazice

Tina0208
    29. Rujan 2014. 10:55

fakat i ja moram u kik jedan dan...svi pricaju o popustima,a ja nikak da ga se docepam...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.