"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    27. Rujan 2014. 11:13

Zebrica se izgleda odmar od dobre zabave

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• lusilu
    27. Rujan 2014. 11:14

Kaj je bilo?

Lusilu

Pilici
    27. Rujan 2014. 15:54

Hehe neodmaram se od dobre zabave, bas suprotno, cjeli dan mi je nikakav , shvacam ja da je to momacka bila al napit se tak jako mislim da neprilici bracnim parovima, neznam mozda sam ja luda od hormona al iskreno kajem se sto sam isla, sto mi drugi namecu svoju volju itd. Jucer sam shvatila da je meni moje djete vaznije od bilokog na svjetu .tak sam ljuta bila da sam usred noci uzela auto i otišla provozati se, da bi naravno svi to vidjeli komentirali zabadali nos, mislim kaj kog briga sto moj muz i ja imamo za razgovarat,  da bi danas dobila kom. Da nek meni moj tatica kupi auto pa da se mogu vozit, halo to je moj muz, sam zato kaj mu je njegov tata kupio auto. Muka mi je.

zebrica

cloudy
    27. Rujan 2014. 16:14

Zebrice  nedaj da te ljute...tko ti je to komentirao? I što se itko ima brinut o tom što ti radiš....i tvoj muž skupa s tobom....a to za auto je krajnje bezobrazan komentar..jer ak ste u braku što je njegovo je tvoje a što je tvoje je i njegovo....bez obzira tko to kupio...

LuKi5
    27. Rujan 2014. 16:38

Zebrice....Na zabadala ćeš uvijek i svugdje naletiti...Upravo ono što si rekla...Tvoje dijete je najbitnije i pokušaj biti što smirenija radi bebice...Ljubomorni komentiraju zlonamjerno..Ne obračaj uopće pažnju na njih.

14.06.2014. L ♥

• lusilu
    27. Rujan 2014. 17:36

zebrice neki ljudi jednostavno žive od toga da se petljaju u tuđe živote.....nemoj se obazirati misli na svoju bebicu a oni nek se j.....

Lusilu

Pilici
    27. Rujan 2014. 21:32

Puno hvala cure, smirila sam se sad malo. Ma i ja i muz to velimo al kad su svi u istom dvoristu onda je to vec problem.kako ste vi i vaše bebice

zebrica

cloudy
    27. Rujan 2014. 21:40

Draga...mogu mislit kak vam je...mi smo 30km od njegovih pa stalno zabadaju nos di im nije mjesto...samo bez nerviranja...ja sam ove svoje krenula učit di im je mjesto...samo treba vremena i živaca... ja sam ti ok..danas cijeli dan bili u potrazi za autom jer mijenjamo svoj,a sad sam napokon doma,gledam walking dead i pletem dekicu za svoju curicu 

Pilici
    28. Rujan 2014. 09:47

30km milina , mi smo kat razlike. Najrade bi da smo sami na stanu pa makar 2 sa 2. Kakav auto kupijete

zebrica

ena2203
    28. Rujan 2014. 11:00

Hej curke, pozdrav!
    Tek sam se priključila klokanici i malo "roštam" kroz forum. Ušla sam u 16. tjedan i nisam za bebicu nabavila još ništa. Nekako sam mislila da je prerano. Imam sestru, mamu i tatu koji su već u niskom startu za shopping jel nam je to prva bebica u obitelji i svi se veselimo. Nemam baš puno frendica od kojih mogu naslijediti stvari, ali to mi je čak i gušt. Zbilja želim kupovati sve!!! Bebina sobica je prazna i čeka da ju napunimo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.