"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    26. Rujan 2014. 16:17

Zebrice... meni je tak bilo sredinom osmog mjeseca... isto je bila djevojačka, i isto sam znala 3 cure... i isto je familija (ok ne tak bliska ko tvoja ali isto dosta bliska) i isto se očekivalo od dragog da će bit na momačkoj full dugo... na kraju smo bili dva i pol sata...ja na djevojačkoj, on na momačkoj, i išli doma... bila je tolika buka da se beba mrdala ko nenormalna i bilo mi ju je full žao mučit tak da sam jednostavno javila dragom da dođe po mene, digla se i otišla... bilo mi je bed jer smo idući vikend išli na koncert (dragi me za moj rođendan vodio) pa da ne ispadne kak nisam išla tamo a na to svoje sam mogla...  i onda su još svatovi bili, ali smo isto bili kratko jer ja nisam mogla biti duže,,,, tak da te kužim kak ti je...ak ti je dragi rekao da će bit dok si i ti.. super :) na druge se nemoj ni obazirat

Pilici
    26. Rujan 2014. 20:09

Hvala cloudy.. E pa to, komentar kak mozes na ovo a na ovo ne...nevolim se nikom opravdavat al nekad fakat mi idu na zivce komentari , evo spremila se sad cekam :)
    Sta vi trudnice radite

zebrica

renata6
    26. Rujan 2014. 20:20

TrudniceIma ovdje i trudilica Da se nadovežem na ove veselice..jednom prilikom u 8mj trudnoće otišla ja nadobudna na svadbu, samo na večeru u salu, rekoh bit će finih kolača, tortica, jami! Sve je bilo ok, napapala sam se ja, a onda je krenula muzika i tornado u meni, kako je sviralo tako je moja S čagala, mislila sam da ću tamo roditi, rekoh čekaj dijete drago pa svadba je brzinom munje sam se pokupila kući, al nije mi žao bili su finiii kolačići a S se ionako rodila 40+6

LuKi5
    26. Rujan 2014. 20:32

Joj da. Bivsa cimerica je imala miksetu, a decko joj je DJ...Tad sam bila u 7. mj. trudnoce, cijelu noc se zezale I pustale preko miksete, a meni L u drobu ludovao. Plesalo mamino malo zlato. Rodila sam ga 40+8. Da je bilo po njegovom bi on jos tulumario bio u trbuhu, ali mu doktori nisu dali :)

14.06.2014. L ♥

Pilici
    27. Rujan 2014. 03:53

Cure mislim da cu ispalit na zivcce :(

zebrica

cloudy
    27. Rujan 2014. 09:04

Zebrice...što bilo?

Iskrica1347
    27. Rujan 2014. 10:43

Kaj je bilo Zebrice

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.