onda dobreko, znači skafander mi nije tolko bitna stvar za početak :D
hvala na odgovorima :D <3
Dada isla sam samo po nausnice, kupila njih i jos 10 sitnica
Kupila sam jučer onaj malo deblji bodic u kiku ima lijepih po 40kn.
Neznam kak ste vi trudnice pred kraj trudnoce isto bile lude zivcane ili se to samo meni dogada. Em moram ic na festu(djevojacku) gdje nepoznan vise od 3 cure, zadnji put kad smo muz i ja išli na sat vremena nać se s prijateljima,popila sam jednu pivu beba mi se sutradan sva umirila pa me panika lovila zašto me nelupa jako +imala sam griznju savjesti zbog jake buke i rekla sam neću vise nikad. Inace u trudnoci niti jednom nismo išli van, svega par puta navecer na pice, jer neželim dovodit sebe i bebu u opasnost.veceras je ta festa na koju uopce nemam volje ic, gledam jučer sto bi mogla obuc jedva nadem sarenu haljinu da bi poslje zvala kuma da kaze da ako mogu imat crnu haljinu sve ce bit u crnim haljinama, jos ce bit i tamburasi, ja jedina trudnica tamo, iskreno osjecam se da se nimalo tam neuklapam, da nije u pitanju muzev brat da se zeni, nebi mi uopće padalo na pamet ic, mada je muz po tom pitanju stvarno fer rekao je bit cemo koliko cu ja moc bit, nije niti navaljivao rekao je nek ja odlucim, a posto mu je brat rekla sam da cemo ic, ali me ljuti to sto imam osjecaj da me svi gledaju po tom pitanju ko ludakinju, jucer dobijem komentar da moj muz mora bit cjelu noć ipak je on brat, a mene ce ko pesa odvest doma, ja gledam halo, naravno muz se nije slozio s tom i rekao je da smo mu ipak beba i ja vaznije, iskremo jedva cekam da to sve zavrsi da mogu sutra odmarat sa svojom bebom , oprostite sto sam vas sad zagnjavila sa svojim mukama al morala sam se negdje ispuhat. Jel i vama tak bilo pred kraj trudnoce?strah i osjetljivosti je jedino sto me sad opisuje
zebrica
draga, uopce se ne sekiraj oko toga, naravno da ti je beba sad najvaznija. mi smo stalno isli po nekim festama, i sad pred kraj t., nekad bi mogla ostati duze, ovisilo je o atmosferi, buci, dimu.. a nekad ne, i samo bi se pokupili kad bi ja osjetila da mi je dosta, bezobzira o vaznosti feste/osobe kod koje smo.. mislim da bi svi trebali imati razumijevanja za trudnice! razumijem da se radi o bratu tvoga muza pa ako ti nije bed mozda zbilja da ti odes doma kad ti bude dosta, a on neka ostane, taj jedan put pregrmi radis to radi vase bebe! a njemu je ipak u pitanju brat, a ne bilo tko...pa se ne trebas osjecati izostavljeno ako ti odes ranije doma...
Hvala ti beag, potrudit cu se bit sto duze i daleko od dima i muzike... Sad me malo proslo...hormoni hehe
zebrica
***ZAGRLJAJ ZA ZEBRICU***
Znam kako ti je.
Meni se sad u rujnu zaredale djevojačka (isto poznam samo tri cure), svatovi, rođendani i krstitke. Ajd, za djevojačku i svatove sam odma najavila da ne mogu biti dugo (a taman su mi i noge otekle pa sam imala “ispričnicu”). Još je za svatove bilo lijepo pa sam se ukrcala u haljinu koju sam si kupila prek neta,ali sad za krstitke je bogme hladno… uff!!! Plus, moj hemoroidić “obožava” dok dugo sjedim.
Puno hvala draga. Lakše mi je kad netko suosjeca samnom. Valjda onda nisam ludakinja kak imam osjećaj da me gledaju
Meni je isto lakše pricat s trudnicama ili mamama sa bebom , inace isto pitanja kak mozes ovo a nemozes ono. Mi smo bili isto tak na jefmoj svadbi di se dragom nije dalo bas dugo bit a ni meni posto smo znali salo mladence pa smo do ponoci zgibali ali sad je drukcija situacija... Proci ce to sve, pa cemo se mazit sa svojim bebicama
zebrica
kaj ne bi trebale vozit? ja imam 2 dana do termina i da jos uvijek vozim, kak bi inace isla na kontrole i sl., mm bi morao 3 dana u tjednu trazit slobodno ( a dobio bi NE! ) da me vozika hahaha
dok god ima dovoljno pojasa za vezanje, dobro je
Jel ti barem blizu bolnica? Ja vozim u zadnje vrijeme kad moram, do prije mjesec dana sam svakodnevno vozila, al pretezno sam doma pa i netrebam al sad mi je draze da muz vozi hehe
zebrica
blizu je, ali usred dana, znaci najvece guzve treba mi cca.pola h... a vozim skoro svaki dan, tj.kad god moram ici negdje... mm vozi kad zajedno idemo negdje, onda naravno prepustim njemu hehe ali nije mi problem voziti, lakse i udobnije nego se drmusati u javnom prijevozu okruzena raznoraznim miomirisima
Sortiraj odgovore
Najstariji