pa ni ne mislim ju slušat.... ona što god ja kažem, meni lupa kontru, e bome kad dođe beba će vidjet što je kontriranje... pred jedno 3 tjedna sam se skoro posvađala s njom jer je tupila kak mora biti 30 stupnjeva u kući pogotovo kad se beba kupa... idući put kad sam joj dolazila donijela sam joj od Jovančevića knjigu di lijepo piše da ne smije biti pretoplo iz razno raznih razloga, ona lika proglasila idiotom... o tjemenici smo se isto posvađale jer je za nju to od nepranje i nehigijene bebe... i tak... tak da već vidim da će mi biti 1000 savjeta kad dođe beba, ali ja ih uopće ne planiram slušati... isto je tak i za pelene platnene rekla da ne valjaju .. kao da su njena djeca bila u ičem drugom nego običnim tetrama... i tak... mi isto planiramo ložiti i po noći, a što se hladnoće tiče... ak nije meni hladno vjerojatno nije ni bebici puno hladnije... a i može se vidjeti (po nosiću, rukama, nogama, vratu) jel joj hladno ili ne... bolje nego da mi se beba razboli...
25.09.14 15:16
Hej curke, sorry što vam upadam ovako no možda kojoj bude interesantno, ukoliko već ne znate.
U Dm-u vam je do utorka 15% popust na ukupnu kupovinu. Popust se obračunava na kasi i možete ga kombinirati s ostalim popustima za koje vam se skidaju bodovi.
Pa eto, ako se spremate u kakav shopping kozmetike za sebe ili bebicu…puse svima!
[ul]
[li]CITIRAJTE[/li]
[li]ODGOVORITE[/li][/ul]Jagodica super je to, uvjek treba nesto iz dma hehe... Da se nadovezem na tebe od 26 do 28.9 u svim kozmo imate 30% na sav djecji asortiman sve za bebice eto da znate
zebrica
Jagodica, super na informaciji :D Moj dragi je lud na mene i dm, ja uvijek kao idem samo po pijesak za mačke i zadnji put mi veli, znaš i sama da nikad nije samo pijesak za mačke, da te nema više od pol sata i da potrošiš milijun kuna xD
dm nam je očito svima boljka :) ja sam bila prošli tjedan i isto išla samo po par stvari na kraju pune vrećice :P
Uvijek je ono , a treba mi jos ovo treba ono hehe... Moram do dma skicnut nausnice ak vele da su akcije 15%
zebrica
Mislim da je 15 posto na ukupan racun sljedeća 4 dana u dmu.taman sam htjela po jos jedan paket pelena.
Mislim da je 15 posto na ukupan racun sljedeća 4 dana u dmu.taman sam htjela po jos jedan paket pelena.
Uuups :) vec imate informaciju hihi
ja prvo moram sjest i napisat što mi fali sve za bebu i za sebe a onda gdje ću što kupit, naravno imam tek par stvari pa recimo da mi treba baš SVE, uh slatke muke
Od 26.-28.09. 30% popusta na sve proizovide za bebe u KOZMU...
http://kozmo.hr/files/image/bebe%20parfemi%20web2.jpg
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji