"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    25. Rujan 2014. 17:49

dm nam je očito svima boljka :) ja sam bila prošli tjedan i isto išla samo po par stvari na kraju pune vrećice :P

Pilici
    25. Rujan 2014. 17:52

Uvijek je ono , a treba mi jos ovo treba ono hehe... Moram do dma skicnut nausnice ak vele da su akcije 15%

zebrica

cloudy
    25. Rujan 2014. 18:00

:) samo naušnice ? 

bubica11
    25. Rujan 2014. 18:27

Mislim da je 15 posto na ukupan racun sljedeća 4 dana u dmu.taman sam htjela po jos jedan paket pelena.

tena123
    25. Rujan 2014. 18:40

ja prvo moram sjest i napisat što mi fali sve za bebu i za sebe a onda gdje ću što kupit, naravno imam tek par stvari pa recimo da mi treba baš SVE, uh slatke muke

Sparkle
    25. Rujan 2014. 19:09

Od 26.-28.09. 30% popusta na sve proizovide za bebe u KOZMU... 

http://kozmo.hr/files/image/bebe%20parfemi%20web2.jpg

MalaMuca
    26. Rujan 2014. 13:01

Imam pitanje vezano za skafander. Kak stalno gledam po netu kaj mi sve treba, ovo ono, sim tam i vidim da neki pišu da treba i skafander za bebicu, e a moje pitanje koji broj, jer beba sve preraste začas. Meni curka dolazi 9.12. (barem bi trebala, ako se ne odluči doći ranije :D ) i sad sam ja ubiti totalno zbunjena s tim skafanderom.

renata6
    26. Rujan 2014. 13:10

MalaMuca stigneš kupiti skafander kad rodiš, vidjet ćeš koliko bebica ima kila i moći ćeš si izabrati po broju. Ako zapadne veliki snijeg, nećeš s njom moći van do proljeća a i ako baš trebaš ići dobro ju obučeš, i pokriješ, ne treba ti skafander baš odmah, brzo rastu i začas neće stati u njega, u svakom slučaju stigneš ga kupiti kad kasnije.

26. Rujan 2014. 13:57

MalaMuca slazem se s renatom, stignes kupiti skafander i kada rodis, tj. kada ce ti trebati. Moj bebac je rodjen u 3 mj, bilo je jos full hladno tada, i imali smo skafander (ona kao vreca, broj 62) jer smo ga nasljedili, ali nije nam nikada trebao. Ali zato smo proslu zimu kupili i prerasli dva komada :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.