Kapica imam 4 mislim. Jednom sam u h&mu naletila bila je 7kn ona s usekima i mekana bjela, a carapice sam jučer vidjels u kauflandu po 4kn.
zebrica
Hej curke, sorry što vam upadam ovako no možda kojoj bude interesantno, ukoliko već ne znate.
U Dm-u vam je do utorka 15% popust na ukupnu kupovinu. Popust se obračunava na kasi i možete ga kombinirati s ostalim popustima za koje vam se skidaju bodovi.
Pa eto, ako se spremate u kakav shopping kozmetike za sebe ili bebicu...puse svima!
hvala beag :) morala bi nabavit broj tvoje patronažne i spojit ju sa svojom svekrvom koja stalno tupi da će mi se beba smrznut u 1.mj !!!! onak... i još napominje da bi bilo bolje da je ljetna... trebala sam očito nju pitat kad ću začet ali tak sam nešto i ja mislila... jedino to poslije kupanja što proudmomy kaže ... ali imam i kućni ogrtačić i dekicu s kapuljačom pa ćemo kombinirat :D
da da, to za poslije kupanja sam zaboravila napisati!!! i to je rekla :) ali evo i kad iskusne mame kazu onda je valjda to to :) a svekrve bi najradije da im damo bebe pa da se one brinu o njima, baahh!
cloudy draga ja mislim da svekrvu trebaš igrorirat po tom pitanju, u biti nemoj ju ni tražit mišljenje oko takvi stvari nego joj daj do znanja da oko svih odluka o bebi imaš mišljenje i od njega ne odstupaš, a ako ga sama nameće doslovno joj se nasmješi i napravi po svom da shvati koliko ne uvažavas njene prodike.
Kako ću i ja rodit u sred zime mi ćemo staviti neku skroz malu malu peć u spavaću sobu, trudit ću se držat normalnu temperaturu i ložit ću i po noći tako da ne mislim uopće bebi stavljat kapu unutra niti je pretrpavat robom, niti da u prostorij bude sto stupnjeva.. ako idemo van normalno tada ću je obući malo toplije.
I evo za kraj da ispričam u kratkim crtama kako je moja mama kada je rodila prvu sestru nakon dva mj završila s bebom u bolnici, jer je njena svekrva dobro obukla dijete i zamotala ga u dekicu a imala je temperaturu, mama joj kaže da je to krivo i da je treba rashladit a ova kad je iz kuće nije istjerala zbog te izjave. kada je mama došla s sestrom na hitnu doktor je pitao šta želi ubit dijete pa je toliko obukla i stavila deku, a sve samo zato jer je ova kao starija i iskusnija. no ona je živjela u vremenu kad se svekrvu bezpogovorno slušalo.
svi stari će ti uvijek govorit da je treba bolje obući, i to samo iz neznanja..
pa ni ne mislim ju slušat.... ona što god ja kažem, meni lupa kontru, e bome kad dođe beba će vidjet što je kontriranje... pred jedno 3 tjedna sam se skoro posvađala s njom jer je tupila kak mora biti 30 stupnjeva u kući pogotovo kad se beba kupa... idući put kad sam joj dolazila donijela sam joj od Jovančevića knjigu di lijepo piše da ne smije biti pretoplo iz razno raznih razloga, ona lika proglasila idiotom... o tjemenici smo se isto posvađale jer je za nju to od nepranje i nehigijene bebe... i tak... tak da već vidim da će mi biti 1000 savjeta kad dođe beba, ali ja ih uopće ne planiram slušati... isto je tak i za pelene platnene rekla da ne valjaju .. kao da su njena djeca bila u ičem drugom nego običnim tetrama... i tak... mi isto planiramo ložiti i po noći, a što se hladnoće tiče... ak nije meni hladno vjerojatno nije ni bebici puno hladnije... a i može se vidjeti (po nosiću, rukama, nogama, vratu) jel joj hladno ili ne... bolje nego da mi se beba razboli...
25.09.14 15:16
Hej curke, sorry što vam upadam ovako no možda kojoj bude interesantno, ukoliko već ne znate.
U Dm-u vam je do utorka 15% popust na ukupnu kupovinu. Popust se obračunava na kasi i možete ga kombinirati s ostalim popustima za koje vam se skidaju bodovi.
Pa eto, ako se spremate u kakav shopping kozmetike za sebe ili bebicu…puse svima!
[ul]
[li]CITIRAJTE[/li]
[li]ODGOVORITE[/li][/ul]Jagodica super je to, uvjek treba nesto iz dma hehe... Da se nadovezem na tebe od 26 do 28.9 u svim kozmo imate 30% na sav djecji asortiman sve za bebice eto da znate
zebrica
Jagodica, super na informaciji :D Moj dragi je lud na mene i dm, ja uvijek kao idem samo po pijesak za mačke i zadnji put mi veli, znaš i sama da nikad nije samo pijesak za mačke, da te nema više od pol sata i da potrošiš milijun kuna xD
Sortiraj odgovore
Najstariji