"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    25. Rujan 2014. 14:23

Cure ja danas bila u kiku, kupila dvoje stramplica pamucnih po 25kn vel.62-68 mislila sam malo vece al cini mi se da su dosta velike ali nema veze jos kad i pelena dode brzo se to preraste :)

zebrica

cloudy
    25. Rujan 2014. 14:44

:)  joj i njih još moram kupiti... nemam niti jedne... i kapicu nekakvu... uh... nego, kad smo kod kapica... dal da ju bebica ima cijelo vrijeme ili ne... mislim i u zatvorenom? jer svi stariji mi govore da mora imati i u zatvorenom..tim više što će biti sredina 1.mj

beag
    25. Rujan 2014. 15:01

cloudy

:)  joj i njih još moram kupiti… nemam niti jedne… i kapicu nekakvu… uh… nego, kad smo kod kapica… dal da ju bebica ima cijelo vrijeme ili ne… mislim i u zatvorenom? jer svi stariji mi govore da mora imati i u zatvorenom..tim više što će biti sredina 1.mj

nama je patronazna na tecaju rekla da kapica ne treba u zatvorenom, a kad se izlazi van obavezno! s tim da u prostoru ne treba biti temp.vise od 23°C, po noci oko 18-20 i cak ni tada ne treba kapica. zena je bilo skroz ok sa puno konkretnih savjeta i primjera, ima i svojih 4 djece pa cu joj vjerovat :) a sto se tice starijih, njima nikad dosta toplo :))

Pilici
    25. Rujan 2014. 14:51

Kapica imam 4 mislim. Jednom sam u h&mu naletila bila je 7kn ona s usekima i mekana bjela, a carapice sam jučer vidjels u kauflandu po 4kn.

zebrica

jagodica4
    25. Rujan 2014. 15:16

Hej curke, sorry što vam upadam ovako no možda kojoj bude interesantno, ukoliko već ne znate.
    U Dm-u vam je do utorka 15% popust na ukupnu kupovinu. Popust se obračunava na kasi i možete ga kombinirati s ostalim popustima za koje vam se skidaju bodovi.
    Pa eto, ako se spremate u kakav shopping kozmetike za sebe ili bebicu...puse svima!

cloudy
    25. Rujan 2014. 15:20

hvala beag :) morala bi nabavit broj tvoje patronažne i spojit ju sa svojom svekrvom koja stalno tupi da će mi se beba smrznut u 1.mj !!!! onak... i još napominje da bi bilo bolje da je ljetna... trebala sam očito nju pitat kad ću začet   ali tak sam nešto i ja mislila... jedino to poslije kupanja što proudmomy kaže ... ali imam i kućni ogrtačić i dekicu s kapuljačom pa ćemo kombinirat :D

beag
    25. Rujan 2014. 16:16

da da, to za poslije kupanja sam zaboravila napisati!!!  i to je rekla :) ali evo i kad iskusne mame kazu onda je valjda to to :) a svekrve bi najradije da im damo bebe pa da se one brinu o njima, baahh! 

tena123
    25. Rujan 2014. 16:26

cloudy draga ja mislim da svekrvu trebaš igrorirat po tom pitanju, u biti nemoj ju ni tražit mišljenje oko takvi stvari nego joj daj do znanja da oko svih odluka o bebi imaš mišljenje i od njega ne odstupaš, a ako ga sama nameće doslovno joj se nasmješi i napravi po svom da shvati koliko ne uvažavas njene prodike.
    Kako ću i ja rodit u sred zime mi ćemo staviti neku skroz malu malu peć u spavaću sobu, trudit ću se držat normalnu temperaturu i ložit ću i po noći tako da ne mislim uopće bebi stavljat kapu unutra niti je pretrpavat robom, niti da u prostorij bude sto stupnjeva.. ako idemo van normalno tada ću je obući malo toplije.
    I evo za kraj da ispričam u kratkim crtama kako je moja mama kada je rodila prvu sestru nakon dva mj završila s bebom u bolnici, jer je njena svekrva dobro obukla dijete i zamotala ga u dekicu a imala je temperaturu, mama joj kaže da je to krivo i da je treba rashladit a ova kad je iz kuće nije istjerala zbog te izjave. kada je mama došla s sestrom na hitnu doktor je pitao šta želi ubit dijete pa je toliko obukla i stavila deku, a sve samo zato jer je ova kao starija i iskusnija. no ona je živjela u vremenu kad se svekrvu bezpogovorno slušalo.
    svi stari će ti uvijek govorit da je treba bolje obući, i to samo iz neznanja..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI