Piper potpisujem ovo da svako ce znat najbolje za svoje djete, mislim da bezveze prepirke. Svako ce sebi najbolje znat i vidjet. Al velim, to je samo moje misljenje
zebrica
Cure, pa svaka od nas ima svoje misljenje i ima ga pravo tu napisat, isto tako i sugerirat drugima.. ista stvar jednoj moze bit odlicna i obavezna dok drugoj moze bit totalna glupost! Na kraju ionako svaka mama odluci kako misli da je najbolje za nju bez obzira na tudje misljenje, tu smo da podijelimo iskustva i pomazemo u nedoumicama.. Navedeni aparat za kindac ja osobno ne mislim imat jer ionako mislim da cu stalno skakat i strepit nad bebom dok s druge strane mojoj frendici je bio odlican jer je rodila u 25. tjednu, nakon 3 mjeseca inkubatora kad su napokon dosli doma taj aparat za pracenje disanja ju je smirivao po noci da barem malo odspava.. Mislim da se moze i pristojnije razgovarat na forumu i postivat tudja misljenja bez sarkazma..
Neke stvari se jednostavno dogode u životu i nitko ih ne može spriječiti nažalost ili predvidjeti. Dobro je znati da si sve napravio što je u tvojoj moći no ... Neke probleme nažalost uz najmoderniju medicinu, aparate i sav trud ne možemo zaustaviti.
Svatko ima svoje mišljenje o svemu i sumnjam da smo lagane osobnosti ijedna od nas pogotovo u trudnoći kada nas sve pegla a svaka će se snaći vjerujem najbolje što zna i može.
Idući mjesec krećem a to je mjesec dana prije poroda, čisto iz razloga što još čekam komodu do tada, još odjeće koju namjeravam dobiti i kupiti, obaviti finalne šopinge , dezinficirati sobu :) i dočekati uplatu novčanih sredstava.
Do sada je trudnoća ok pa vjerujem da malac neće nigdje požuriti.
Nešto je već oprano i sređeno no to sada stoji već par mjeseci ,radije bih da je friško čisto :D
Ja ću s 12.mj krenuti...odnosno mj dana prije poroda..tako negdje..baš zato da mi fino miriši :)
Ja sam sve sto sam dobila vec oprala, ali planiram jos jednom. Dva put je dva put.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji