Neke stvari se jednostavno dogode u životu i nitko ih ne može spriječiti nažalost ili predvidjeti. Dobro je znati da si sve napravio što je u tvojoj moći no ... Neke probleme nažalost uz najmoderniju medicinu, aparate i sav trud ne možemo zaustaviti.
Svatko ima svoje mišljenje o svemu i sumnjam da smo lagane osobnosti ijedna od nas pogotovo u trudnoći kada nas sve pegla a svaka će se snaći vjerujem najbolje što zna i može.
Idući mjesec krećem a to je mjesec dana prije poroda, čisto iz razloga što još čekam komodu do tada, još odjeće koju namjeravam dobiti i kupiti, obaviti finalne šopinge , dezinficirati sobu :) i dočekati uplatu novčanih sredstava.
Do sada je trudnoća ok pa vjerujem da malac neće nigdje požuriti.
Nešto je već oprano i sređeno no to sada stoji već par mjeseci ,radije bih da je friško čisto :D
Ja ću s 12.mj krenuti...odnosno mj dana prije poroda..tako negdje..baš zato da mi fino miriši :)
Ja sam sve sto sam dobila vec oprala, ali planiram jos jednom. Dva put je dva put.
Ja ću dvaput isto prati...i kupljeno i dobiveno...al čekam da mi se još stvari nakupi jer imam malo svega toga za sad
Znaci nisam jedina, dragi misli da sam luda sto vec perem spremam i tako to.
Ja imam još 6tj.do termina al mi je dok.reko da bi mogla i prije pa sam ja već počela po malo prat i peglat.jedino ću posteljinu ostavit za kraj....
Lusilu
Sortiraj odgovore
Najstariji