"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    18. Rujan 2014. 18:07

Nemojte se svađati 

Jojo5
    20. Rujan 2014. 15:27

Neke stvari se jednostavno dogode u životu i nitko ih ne može spriječiti nažalost ili predvidjeti. Dobro je znati da si sve napravio što je u tvojoj  moći no ... Neke probleme nažalost uz najmoderniju medicinu, aparate i sav trud ne možemo zaustaviti.

Svatko ima svoje mišljenje o svemu i sumnjam da smo lagane osobnosti ijedna od nas pogotovo u trudnoći kada nas sve pegla a svaka će se snaći vjerujem najbolje što zna i može.

• inana2
    20. Rujan 2014. 15:47

Mame, kad ste pocele prati i peglati robicu,pelene, posteljinu?

Jojo5
    20. Rujan 2014. 15:53

Idući mjesec krećem a to je mjesec dana prije poroda, čisto iz razloga što još čekam komodu do tada, još odjeće koju namjeravam dobiti i kupiti, obaviti finalne šopinge , dezinficirati sobu :) i dočekati uplatu novčanih sredstava.
    Do sada je trudnoća ok pa vjerujem da malac neće nigdje požuriti.
    Nešto je već oprano i sređeno no to sada stoji već par mjeseci ,radije bih da je friško čisto :D

cloudy
    20. Rujan 2014. 16:20

Ja ću s 12.mj krenuti...odnosno mj dana prije poroda..tako negdje..baš zato da mi fino miriši :)

• inana2
    20. Rujan 2014. 17:47

Ja sam sve sto sam dobila vec oprala, ali planiram jos jednom. Dva put je dva put. 

cloudy
    20. Rujan 2014. 17:58

Ja ću dvaput isto prati...i kupljeno i dobiveno...al čekam da mi se još stvari nakupi jer imam malo svega toga za sad

• inana2
    20. Rujan 2014. 18:01

Znaci nisam jedina, dragi misli da sam luda sto vec perem spremam i tako to.

• lusilu
    20. Rujan 2014. 19:00

Ja imam još 6tj.do termina al mi je dok.reko da bi mogla i prije pa sam ja već počela po malo prat i peglat.jedino ću posteljinu ostavit za kraj....

Lusilu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.