"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kums
    24. Rujan 2014. 11:26

ja sam kupila najmanju veličinu 56 i to svega par komada  i sad mi se to čin d će sve biti maleno ahhahahahaha ne mogu vjerovati da su tako mali kad se rode   a ostalo mi je 62 :D samo ne znam koliko mi čega treba :D 

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

bigica
    24. Rujan 2014. 12:34

jedna info... u muelleru sam naisla na izdajalicu za 129 kn, http://nuby.com/en-GB/natural-touch/breastfeeding/67659/ 

Gold👑
    24. Rujan 2014. 15:55

bigica

jedna info… u muelleru sam naisla na izdajalicu za 129 kn, http://nuby.com/en-GB/natural-touch/breastfeeding/67659/ 

Sestrina cimerica u rodilištu ju je imala i kaže da je odlična,bolja nego ostale koje je imala ... i moja seka će ju kupit,a cijena je odlična 

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

cloudy
    24. Rujan 2014. 12:39

Ja sam iszo krejula s 56 i 62...tog za sad imam dosta...sli danas sam uzela i majčicu br 50...nisam mogla vjerovati kad sam ju vidjela...ima natpis lotte..baš kako će se moja bebica zvati...i normalno da sam ju uzela 

Zac11
    24. Rujan 2014. 13:39

cloudy ti se salis?!? Skoro nam se 90% toga poklapa, osim velicine bebice, ja sam isto razmisljala da dam svojoj curici ime Lotta :)

cloudy
    24. Rujan 2014. 14:16

Zac :)

cloudy ti se salis?!? Skoro nam se 90% toga poklapa, osim velicine bebice, ja sam isto razmisljala da dam svojoj curici ime Lotta :)

Daj me nemoj zezat :) kad ti je termin?i da...moja cura bude bila lotte,ne lotta  sad ću reć da si mi ukrala ime i ić te blatit u onu temu o ukradenim imenima hihihi

• tea024
    24. Rujan 2014. 20:01

kums meni su rekli da veličinu 56 nosi otprilike mjesec dana osim ako se beba ne rodi jako velika pa to preskoči... ali uglavnom te veličine treba bodija oko 10 komada jer puno bljuckaju itd itd pa ih treba  presvlačiti... i uz to naravno tutice tj jedndjelna odjelca ili kako već.. tak su mene uputili.. dok veličinu 62 nosi dva do tri mjeseca

MalaMuca
    24. Rujan 2014. 22:09

Kolko tetra pelena mi treba za početak?
    Imam 10 komada novih i još 20 budem dobila. To je dovoljno jelda?
     danas sam kupila preslatku dekicu mucastu, tetra pelene i puno slatkih stvarčica za bebu :D

tea024
    24. Rujan 2014. 22:23

To bi trebalo biti dovoljno, ja ih ionako mislim koristiti samo za siroko povijanje ako budr potrebno..

25. Rujan 2014. 00:08

MalaMuca

danas sam kupila preslatku dekicu mucastu, tetra pelene i puno slatkih stvarčica za bebu :D

Dosta ti je 30, lako dokupis ako ti zafali. Ja sam ih imala upola manje i koristila ih za sve zivo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    25. Rujan 2014. 08:43

MalaMuca

Ja ih imam točno 30, a u optjecaju mi je mozda nekih 15-20, s tim da koristim i manje krpice/gaze, njih imam 10. Tako da bi ti ta količina trebala biti dovoljna... Ako vidiš da ti fale, lako si kupiš...
    Super za dekicu i ostale stvarčice, odličan je osjecaj polako sve pripremati 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI