"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    22. Rujan 2014. 11:18

kupila sam u h&m veličinu 56 bodija i jedan u c&a i otpakiram ih kad ono iz c&a veće izgleda nego iz h&m. ovaj iz h&m izgleda minijaturno skroz

beag
    22. Rujan 2014. 11:54

ja isto imam samo za izlazak 50, ostalo 56, 62.. a sto se tice razlike u velicinama, to je tako, zara recimo ima bas male uske mini bodice, carters isto tako, hm mi ima normalnije cini mi se.., lidl velikee.. ugl.isprobavat cemo neovisno o velicini pa iskorisititi onda kad je bebi ok :)

Tina0208
    22. Rujan 2014. 14:26

ja vise odjecu ne kupujem po brojevima i vjerujem samo svojem oku...velicine se bas nigdje ne poklapaju.. ubija me to u pojam..

Laura 21.08.2014 :-*

MalaMuca
    23. Rujan 2014. 13:58

Ja sam isto gledala te veličine i neke 50 mi se čine puno veće od 50 veličina iz drugih dućana. jel to tak fakat moguće? Sad sam totalno na vagi koji broj da kupim. Curica mi je svaki put na uzv-u taman onak kak bi trebala biti pa si mislim da ne bude velika dok se rodi.

Mum of four
    23. Rujan 2014. 14:07

Ma nećete sigurno pogriješit ako kupite i robicu broj 50,meni je mala rođena sa 3900 i 53cm i još smo do mj.dana nosili broj 50

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• tea024
    23. Rujan 2014. 17:23

Kako vi stojite sa velicinom 56? Ja evo zadad 10 12 bodija, 4 hlacica tj trenirkica i carapice  jedno ono odjelce jednodjelno. E sad jod bi trebalo donjih djelova i tih jednodjelnih pat komada? Pa sr baciti na btoj 62?

beag
    23. Rujan 2014. 17:27

mislim da su od svega najprakticnija jednodjelna odjelca za pocetak! 

kums
    24. Rujan 2014. 11:26

ja sam kupila najmanju veličinu 56 i to svega par komada  i sad mi se to čin d će sve biti maleno ahhahahahaha ne mogu vjerovati da su tako mali kad se rode   a ostalo mi je 62 :D samo ne znam koliko mi čega treba :D 

big girls don't cry..........................................................................................................
    ..........................they eat :D

bigica
    24. Rujan 2014. 12:34

jedna info... u muelleru sam naisla na izdajalicu za 129 kn, http://nuby.com/en-GB/natural-touch/breastfeeding/67659/ 

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.