Ja si mislim ono ima još vremena,a sad gledam klokanica odbrojava tjedne ostalo jos samo 14 aaaaaa....
ode i ja u akciju
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
ja sam jučer nakupovala nekih 10ak stvari... nešto 56, nešto 62 veličine... jednu jaknicu i jedan kućni ogrtačić na kojem piše da je od 0-3 mj :D nisam mogla odoliti... naletila sam na to u second handu i sve cijene su bile 5 kn !!! 5 kn!! ja i dalje ne mogu vjerovati da sam tak jeftino prošla...a na 95% stvari se ni ne vidi da je uopće nošeno
Sandra meni je 26.12. hahah to je to tu smo negdje cloudy super za stvari. ja moram nać ogrtač muisto. al nisam još naletila na malo manje brojeve
ja sam na ovaj čist slučajno naletila... a zakon mi je što je većina robice ili carters ili c&a :D
drage moje i ja sam baš razmišljala kako to proleti, i meni još 14 tjedana zvuči tako malo. imam osjećaj kao da sam jučer bila u 20-om i nisam se okrenula već sam u 26, imam osjećaj da će mi tako brzo proći i tih 14. mene jedino muči što u veliku nabavku idem početkom 11 mj, treba to dočekat, za sad je rješen krevetić i još nešto robice naravno , e ako koja zna gdje ima za kupit jeftini bodija dugih rukava, već sam neke kupila ali su manje više kratki..
Curke outlet magic baby na žitnjaku ima popust za vikend 20-70% imaju svašta od kolica pisteljine na dalje...pa ak nekom treba.....
Lusilu
a jel imaju oni na webu kakvu ponudu? ja sam isto upravo skužila da sutra ulazim u 24 tjedan... 24... čovječe... drugi mjesec šestog mjeseca-... fakat vrijeme samo tako proleti
Sortiraj odgovore
Najstariji