mjesec dana prije, svaki dan po malo zbog stajanja kod peglanja, na kraju sam peglala sjedecki :) bolje je prije sve pripremiti, ne samo zbog moguceg ranijeg poroda, nego je i sve teze stajati kasnije i opcenito kretati se
to sa peglanjem sjedećki nije loša ideja, ja sam mislila možda oko 3 tjedna ranije, ali to baš ono oprat robicu i posložit je, ne da krenem s krečenjem
...
i sve ovisi o procjenama kad će termin..
eh nisam se pohvalila stigao je sinoć naš krevetić, i baš sam sretna, sklopili smo ga da vidimo dali je sve ok ali mislim da će ići ponovno na sklapanje jer će dragi samo trpat svoju nošenu robu u njega pa da si slučajno ne počme stvarat naviku
pa da, lakse je, a robica je mala pa nije problem. ja sam se odupirala toj ideji, ali na kraju skuzila da je stvarno ok.
i moj prebacuje robu preko kiind., kolica... izluduje me
Moj ne želi uopće kinderbet pogledati jer kaže da nosi nesreću ako ga složi prije bebe??? I oni polude u trudnoći.
Ja sve polako perem pogotovo veće stvari ili vunene da iskoristim toplo vrijeme, kada krene zima dugo se veš suši na tavanu a ne volim ga u stanu držati.
Počela sam i torbu za bolnicu pripremati...Kao hrčak sam postala, samo skupljam i dovlačim
cure može pomoć, čekamo prvu bebu i mene muči koju veličinu robice kupiti? nešto sam kupovala i to je broj 56 nekih 10 ak bodića dugi rukav budući da je termin 11.2. pa me zanima da li je to preveliko i da li treba kupiti nešto i broja 50?
Možeš, ali jako malo, broj 50 ti bebe jako brzo prerastu, a ako je i veća beba niti ne stanu.
Ja recimo nisam uzela 50...krenuli smo s 56...i nešto 62...a obzirom da mi je dr rekao da je beba veća mislim da mi 50 neće ni trebati...a kao što su cure rekle...bolje da je malo komotnije :)
Ja sam 50 planirala samo za izlazak iz bolnice uzet. A doma moze bit i u malo vecem.
Ja imam najmanju velicinu 56, i za izlazak i za dalje...sto je dobro jer mi je procjena da je beba malo veca kaj sam nekak podsvjesno i ocekivala pa nisam ni gledala manje velicine! I to imam nekih 10ak bodica, tolko benkica, majcica, tutica, odijelca, a ostalo 62, 68 itd. Srecom, puno sam toga dobila rabljeno pa nisam ni puno potrosila, a sve skoro novo, cak nesto i s etiketama! Ali svakako da nisam dobila, kupovala bi svaki mjesec ponesto jer bi bilo lakse za novcanik, ionak nikad nisam marila za okolinu i njihove nebulozne price!
Sortiraj odgovore
Najstariji