"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    28. Kolovoz 2014. 10:06

:) hranilicu planiramo tek tamo kad curka (kako je ovo super napisati curka :) ) bude imala nekih 6 mjeseci i kad krene dohrana, kašice i ostalo ... da si ne pretrpavamo prostor...  kolica će nam isto tako stići negdje u 12 mjesecu jer si isto ne želimo to nabit u kuću i zatrpat prostor... a na tavan mi je to bed stavit... 
    Nalah ... nemam ti pojma, ali kad ukucam u google jaje za bebu meni to izgleda ko ona nosiljka iz 3 u 1 kolica pa pretpostavljam da je...iako sam ziher sad fulala :P

beag
    28. Kolovoz 2014. 10:17

i mi smo kupili podlogu za prematanje s tvrdim dnom, mislim da je bila cca. 20, 30 kn skuplja od obicne, ali mi se cinila puno prakticnija jer je mogu drzati na kinderbetu ako ce mi biti prakticnije ili na komodi ii gdje god onda... saznat cu uskoro 

a kadicu nismo jos, ali def.cemo kupit neku obicnu i vecu.

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 10:20

zebrica,chicco uloške imaš i u dmu

beag
    28. Kolovoz 2014. 10:33

jaje zovu autosjedalicu koja ide i na kolica 

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 10:35

Aha

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 10:35

Aha

cloudy
    28. Kolovoz 2014. 12:21

ahaaa... to je jaje... ja sam mislila da je to ona nosiljka šta isto ide na kolica :P

Pilici
    28. Kolovoz 2014. 16:23

aha hvala...a kako se zovu te podloge ...to ima od pampersa ili koja marka ovak ..sta preporucate....mi smo danas bili na kontorli u bolnici sve uredu moram na dijetu 10.1 mi je ona druga razina za secer a kao 10.0 je normlano ..mislim nije strasno al moram malo pripazit...

zebrica

beag
    28. Kolovoz 2014. 17:03

zebrice, ovo su ti te podloge za prematanje/previjanje https://www.babycenter.hr/proizvodi/4959/oprema-za-previjanje ja sam svoju isto kupila u baby centru, oko 220 kn je bila, ali sa tvrdom podlogom tako da moze i na kinderbet se stavit... a postoje i jednokratne podloge, to ti je nesto kao materijal od pelena i sluzi vise za prematanje bebe kad ides negdje i sl.jer kad se jednom zamaze bacas je, a ima ih u dm-u, mulleru itd. primjerice 10 kmo u pakiranju za 20-30kn. 

znaci da ti je secer povisen nakon opterecenja s glukozom.. u kojem si tjednu? pripazi se, i ja imam secer, ali mi je prvi nataste povisen 5,7 i moram biti na dijeti,  raditi guk profil...

beag
    28. Kolovoz 2014. 17:24

btw. pricale smo neki dan o pranju dj.robice... 
    ovaj tjedan sam krenula u akciju, od posteljine do robice danas.. koristila sam tekuci  persil baby i doslovno mrvicu omeksivaca-skoro nista.. i evo sad se robica posusila, a miris zivi ocaj :/ ne mirisi ni malo, stovise jos kao da mi se osjeti miris tek kupljenog  prala sam samo sareno i budi da na vecini te robice pise pranje na 40°C tako sam i napravila.. ne znam... razmisljam da jos jednom operem dal sa vise deterdzenta ili omeksivaca...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.