Ta kadica sto smo ju gledali odnosno komoda kada, čini mi se prakticnom zato sto se kada vadi van i mozes ju bilo gdje stavit i svida mi se sto nije to kao jaje unutra , zato mi je zapela za oko i još je bijelo roza I da poslje moze bit obicna bijela komoda,jer kadica se vadi pa dobijes ladicu. Ali velite da nije bas prakticno pa ću si vidjet još uglavnom treba mi neka komoda da si inam di slozit robu i sve, ninika kad trebas rodit?
Da vas pitam u king crosu kojih sve baby ducana ima di kupujete u king crosu chicco uloske i koja im je cjena
zebrica
:) hranilicu planiramo tek tamo kad curka (kako je ovo super napisati curka :) ) bude imala nekih 6 mjeseci i kad krene dohrana, kašice i ostalo ... da si ne pretrpavamo prostor... kolica će nam isto tako stići negdje u 12 mjesecu jer si isto ne želimo to nabit u kuću i zatrpat prostor... a na tavan mi je to bed stavit...
Nalah ... nemam ti pojma, ali kad ukucam u google jaje za bebu meni to izgleda ko ona nosiljka iz 3 u 1 kolica pa pretpostavljam da je...iako sam ziher sad fulala :P
i mi smo kupili podlogu za prematanje s tvrdim dnom, mislim da je bila cca. 20, 30 kn skuplja od obicne, ali mi se cinila puno prakticnija jer je mogu drzati na kinderbetu ako ce mi biti prakticnije ili na komodi ii gdje god onda... saznat cu uskoro
a kadicu nismo jos, ali def.cemo kupit neku obicnu i vecu.
ahaaa... to je jaje... ja sam mislila da je to ona nosiljka šta isto ide na kolica :P
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji