ok, hvala curke
je li netko koristio ili namjerava, njihaljku/ljuljacku za bebe? zanima me sto je bolje, ljuljacka ili sjedalica sa vibracijom?
ok, hvala curke![]()
je li netko koristio ili namjerava, njihaljku/ljuljacku za bebe? zanima me sto je bolje, ljuljacka ili sjedalica sa vibracijom?
Ja imam onu Tiny Love 3u1 Rocker Napper ležaljku jer sam ju osvojila na nagradnoj igri tu na Klokanici. Iskreno neznam bi li se odlučila za kupnju ljuljačke ili sjedalice iako sam ozbiljno razmišljala o tome,tako da mi je ovo baš super došlo ali sve u svemu mislim da je praktično. Ova što sam ju ja dobila je baš kvalitetna,i uživo je ljepša nego na slici hehe,za sada ju preporučam,a vidit ćemo što će beba "reći" hehe iako vjerujem da će uživati u njoj

ok, hvala curke![]()
Mi imamo tu njihaljku sa vibracijom jer se meni činilo da bi to moglo biti zgodno da je sa mnom a ne moram ga držati, ali moj mali uopće ne želi biti u tome - u ovih 8 mj. možda je sve skupa bio 2 sata u tome Bilo bi najbolje posuditi i isprobati takve stvari prije nego se kupe, al kad često nemaš od koga...
Nemam još bebicu pa neznam, ali se moje kolegice s posla kunu u sjedalicu s vibracijom. I sve kažu da to nisu imale da bi šiznule. (a skupi su ti vragovi)
Ali ako malo pogledaš okolo po forumima vidjet ćeš da hrpetina žena piše da njihove bebe nisu u tome htjele biti ni malo!
Sad ti budi pametan...
hmm.. da, ne znam ni sama, a bas mi se to cini prakticno, da bude blizu mene i da se s necim umiri i zabavi dok ja nesto radim.. iako mi se boljom opcijom cini ljuljacka od vibracije, malo mi to vibriranje cudno zvuci a sto se tice cijene ima ih vec do 500 kn... vise ni ne mislim dati.
Beag draga moja a ti si nam jos u slatkim mukama ja svoju malenu drzim u jajetu i ona spava u njemu dok ja kuham peglam i cistim
heeej antonio kako ste mi vas dvije?
jos malo da hehe, vise manje sad sve imamo pa su ostale tako neke sitnice.. jaje ne mislim imat u stanu vec u autu jer ce mi biti tesko sve to nositi gore pa mi zato treba nekakva lezaljka bas za stan
heeej antoniokako ste mi vas dvije?
jos malo da hehe, vise manje sad sve imamo pa su ostale tako neke sitnice.. jaje ne mislim imat u stanu vec u autu jer ce mi biti tesko sve to nositi gore pa mi zato treba nekakva lezaljka bas za stan
Ej moja draga evo danas sam decke stavila u kaznu svaki je u svojoj sobi,i ja sad mogu imat malo vremena za sebe mala spava a rucak se kuha i evo mene konacno kod vas drage moje jako ste mi falile,a sto se tice lezaljke mozes si pogledat i one obicne isto ti je a manje novaca da potrosis.
Moj nije htio bit u lezaljci, ali zato je u jajetu uzivao. Jaje nam je pomoglo i kod problema s kakicom, 5 min u jajetu i pokakao bi se bez prolivene suze. Ja sam jaje drzala u stanu, bilo mi ga je lakse namontirat unutra u stanu i onda odnijet do auta.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
drage ja sam vidjela u lesnini prekrasnu komodu-ladicu za presvlacenje ima 4 ladice kad se podigne zadnja unutra je kadica i ima onaj madrac za presvalcenje cijena je 1000kn, dali je to skupo?kakva imate iskustva sa time
Dragi i ja planiramo uzeti u Ikei crnu komodu sa 6 ladica.. to će za početak poslužiti za bebine stvari i kao prematalica, a danas sutra kao nešto što se može ukomponirati uz namještaj i koristiti dugi niz godina..
Ove komode za bebe su po meni bacanje novaca.. koristiti ćeš ju kratko i onda će ti samo smetati jer neće biti niti funkcionalna niti dekorativna...
drage ja sam vidjela u lesnini prekrasnu komodu-ladicu za presvlacenje ima 4 ladice kad se podigne zadnja unutra je kadica i ima onaj madrac za presvalcenje cijena je 1000kn, dali je to skupo?kakva imate iskustva sa time
mislim da je to ista kakvu smo mi uzeli. i baš zato što ima te ladice kasnije će se lijepo uklopiti u sobu
Čini mi se da to nije preskupo, kad sam ja gledala, doduše prije godinu dana, bile su čak i skuplje. Meni su ta rješenja sa kadicom u prvoj ladici bila nezgodna - te kadice su uglavnom manje od ovih klasičnih pa mi se činilo da se bebu u tome ne može dugo kupati - evo mi smo sa 6.mj. prestali koristiti i veću. Možda da za tu varijantu obratiš pažnju na to da li se ta prva ladica kad prestaneš koristiti kadicu može stvarno koristiti kao ladica.
Ovak, prvo si računaj da su to zapravo 3 ladice, a četvrta je "fejk" jer je tu zapravo kadica. I vidjet ćeš da ti neće sva robica stati, pogotovo dok kasnije počneš dobivati na dar.
Dalje, to ti je super ono dok ste ispočetka ti i dragi vječito skupa i kupate bebu skupa, ali i taj period prođe, i jave se neke druge obveze i nepredvidivi događaji, i kad-tad ćeš morati bebicu prati sama. Onda ćeš vidjeti da ne možeš podići taj dio s madracom a da ti svi ručnici ne skliznu dolje, pa da ne možeš mokru bebicu držati dok s jednom rukom spuštaš taj poklopac i slažeš na njega ručnike itd.
I na kraju ćeš ko i moje frendice: okupati u tome bebu, a brisati ju i prematati na krevetu. Plus: jednoj su se frendici potrgale sve ručkice na tim ladicama i to vrlo brzo, a drugoj se je potrgala ona cijev uz pomoć koje prazniš vodu iz kadice.
Također, ta kadica je prilično mala, do godine dana, pa ćeš poslije morati tražiti drugo rješenje.
Da nije sad da ti kvarim veselje, znam i mamica kojima je ta komodica bila super i još uvijek ju drže doma, makar više ne mogu bebače u njoj kupati, ali premataju na njoj. Eto, ima i pozitivnih iskustava.
zebrica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji