http://www.baobaby.hr/#!pelice-kozne-papucice/c1km9 kak mi je ovo slatko
mi imamo isto 3 dekice i taman su nam,...
moja melena se ne otkriva po noci....
Laura 21.08.2014 :-*
beag
mi imamo dvije dekice, jednu tanku i jednu mekanu od mikrofibre… poplun ako ce trebati.. iako mislim da cu ga u pocetku stavljati ili u vrecu za spavanje ili jastuk, nekako se cini prakticnije
Tako sam i ja imala i stvarno mi nije trebalo više kroz cijelu zimu. Poplun čak još i nisam koristila jer je spavao u jastuku i onda bih ga ako je bilo baš jako hladno još pokrila tanjom dekicom. Kad smo krenuli van u šetnje nadokupila sam još onu vreću za kolica zimsku obloženu u koju se stavi bebač i to nam je bilo super! Sve dok se htio voziti u ležećem položaju
Ja imam zasad popluncic od moje necakinje malo je veci ali kupila bi tri dekice...dvije onako toplije i jednu laganiju...
zebrica
Cure di da nadem lijepe dekice za maloga? Gledala sve mi nesto ruzno. Iako imqm vremena svaki prijedlog dobro dosao.
jesi gledala u mulleru? vidjela sma kod sogorice, moj necak je star 3 mjesea, kupila mu je u mulleru lijepu dekicu onako krem, a mekana bas mi se cini ok,a veli da je oko 50tak kn. ja sam vidjela u kiku onu kao malo deblju vise kao poploncic isto lijepo...a mene zanima ako neko zna di ima kupiti tih dekica ali da su one kao antialergijske malo skuplje one?
zebrica
Ja dosad vidila samo sarene neke i sa bass ruznim motivicima.. znaci muller. Bas cu pogledat. Hvala puno
I neznam jel ko bio u lesnini sta tamo ima od dekica ima kakvih ljepoh
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji