"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    29. Kolovoz 2014. 10:06

Ja baš za vikend idem po novu sušilicu

Nalah
    29. Kolovoz 2014. 15:16

http://www.baobaby.hr/#!pelice-kozne-papucice/c1km9  kak mi je ovo slatko

Tina0208
    29. Kolovoz 2014. 15:34

mi imamo isto 3 dekice i taman su nam,...
    moja melena se ne otkriva po noci....

Laura 21.08.2014 :-*

Pilici
    29. Kolovoz 2014. 16:08

beag
    mi imamo dvije dekice, jednu tanku i jednu mekanu od mikrofibre… poplun ako ce trebati.. iako mislim da cu ga u pocetku stavljati ili u vrecu za spavanje ili jastuk, nekako se cini prakticnije 

Tako sam i ja imala i stvarno mi nije trebalo više kroz cijelu zimu. Poplun čak još i nisam koristila jer je spavao u jastuku i onda bih ga ako je bilo baš jako hladno još pokrila tanjom dekicom. Kad smo krenuli van u šetnje nadokupila sam još onu vreću za kolica zimsku obloženu u koju se stavi bebač i to nam je bilo super! Sve dok se htio voziti u ležećem položaju 

Ja imam zasad popluncic od moje necakinje malo je veci ali kupila bi tri dekice...dvije onako toplije i jednu laganiju...

zebrica

ninika11
    30. Kolovoz 2014. 10:49

Cure di da nadem lijepe dekice za maloga? Gledala sve mi nesto ruzno. Iako imqm vremena svaki prijedlog dobro dosao.

Pilici
    30. Kolovoz 2014. 11:43

jesi gledala u mulleru? vidjela sma kod sogorice, moj necak je star 3 mjesea, kupila mu je u mulleru lijepu dekicu onako krem, a mekana bas mi se cini ok,a veli da je oko 50tak kn. ja sam vidjela u kiku onu kao malo deblju vise kao poploncic isto lijepo...a mene zanima ako neko zna di ima kupiti tih dekica ali da su one kao antialergijske malo skuplje one?

zebrica

ninika11
    30. Kolovoz 2014. 12:39

Ja dosad vidila samo sarene neke i sa bass ruznim motivicima.. znaci muller. Bas cu pogledat. Hvala puno

Pilici
    30. Kolovoz 2014. 15:14

I neznam jel ko bio u lesnini sta tamo ima od dekica ima kakvih ljepoh

zebrica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.