oprala sam jos jednom na 50 ( isla sam teorijom zlatne sredine haha :D ) i stavila opet persil sensitive i malo frosch omeksivaca i dodatno ispiranje. sad je ok, ne osjeti se vise miris novog, niti posebno miris omeks.zbog dodatnog ispiranja. ubuduce cu prati na 60 i uvijek s dod.ispiranjem, treba mi malo iskustva :))) a sutra sve bijelo odmah na 90, samo prasak i dod.isp.
hvala na savjetima!!!
Na novoj robici piše prati na 40 stupnjeva. Odjelca mekana poliesterska isto tako, dali vi njih perete na višim temperaturama?
Na dekicama isto piše 40 . Ta mekana odjelca ako ih operem na 60 hoće li izgubiti mekoću?
Javi kako ti je prosao guk profil.
Koliko imate dekica, jel su dosta tri?
zebrica
Dosta su tri,ja sam za sada kupila sve najosnovnije jer se nadam sniženju u siječnju,pa ću onda nadopuniti repertoar svime potrebnim...naravno,čekam i zimsku robicu
mi imamo dvije dekice, jednu tanku i jednu mekanu od mikrofibre... poplun ako ce trebati.. iako mislim da cu ga u pocetku stavljati ili u vrecu za spavanje ili jastuk, nekako se cini prakticnije
Mi imamo tri dekice i sve tri su mi potrebne jer mi se desilo dva puta da mi je u jednom danu jednu popisao a drugu zbljucao (malo jace) pa dok su se one meni oprale i posusile .. Ma da imam i dva popluna ali su mi deke prakticnije nekako :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji