"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    28. Kolovoz 2014. 22:05

oprala sam jos jednom na 50 ( isla sam teorijom zlatne sredine haha :D ) i stavila opet persil sensitive i malo frosch omeksivaca i dodatno ispiranje. sad je ok, ne osjeti se vise miris novog, niti posebno miris omeks.zbog dodatnog ispiranja. ubuduce cu prati na 60 i uvijek s dod.ispiranjem, treba mi malo iskustva :))) a sutra sve bijelo odmah na 90, samo prasak i dod.isp.  
    hvala na savjetima!!!

Jojo5
    28. Kolovoz 2014. 23:42

Na novoj robici piše prati na 40 stupnjeva. Odjelca mekana poliesterska isto tako, dali vi njih perete na višim temperaturama?
    Na dekicama isto piše 40 . Ta mekana odjelca ako ih operem na 60 hoće li izgubiti mekoću?

Pilici
    29. Kolovoz 2014. 06:14

Javi kako ti je prosao guk profil. 
    Koliko imate dekica, jel su dosta tri?

zebrica

Nalah
    29. Kolovoz 2014. 08:43

Dosta su tri,ja sam za sada kupila sve najosnovnije jer se nadam sniženju u siječnju,pa ću onda nadopuniti repertoar svime potrebnim...naravno,čekam i zimsku robicu

beag
    29. Kolovoz 2014. 08:48

mi imamo dvije dekice, jednu tanku i jednu mekanu od mikrofibre... poplun ako ce trebati.. iako mislim da cu ga u pocetku stavljati ili u vrecu za spavanje ili jastuk, nekako se cini prakticnije 

Nalah
    29. Kolovoz 2014. 08:53

Ja isto imam vreću

Tejuska♡
    29. Kolovoz 2014. 09:58

Mi imamo tri dekice i sve tri su mi potrebne jer mi se desilo dva puta da mi je u jednom danu jednu popisao a drugu zbljucao (malo jace) pa dok su se one meni oprale i posusile .. Ma da imam i dva popluna ali su mi deke prakticnije nekako :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.