"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    27. Kolovoz 2014. 18:27

Obzirom da smo još bez takvog iskustva ja ti ne mogu previše pomoći iskustvom...te prematalice su mi ok iako smo dragi i ja misloli proći bez toga-uzeti neku običnu komodu i to nekako iskombinirati...ali dobit ćemo ju na poklon s kadicom pa se nećemo bunit

Tejuska♡
    27. Kolovoz 2014. 19:25

Ja sam uzela kao u kompletu kindac i komodu sa kadicom i prekrasno je ali i moja najveca pogreska!! Prvo ta kadica ima grbu po sredini kao za sjedenje ma koje novorodence sjedi?? A kad krene sjedit bit ce mu mala..Drugo presvukla sam ga na toj komodi 0 puta jer je totalno neprakticno i malo..Bolje da sam poslusala svog muza i da smo kupili komodu uz nas bracni krevet ali ne ja sam morala imati komplet pa eto mi ga sad!

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

pčelica9
    27. Kolovoz 2014. 19:40

ja sa svojim prvim nisam imala gdje staviti tu komodu jer smo živjeli u malom stanu pa sam uzela samo onu podlogu za prematanje i to mi je bilo super. tu podlogu sam cijeli dan imala na kuhinjskom stolu i tam je čak znao i spavati (to mi je patronažna preporučila jer je imao žuticu u rodilištu a na stolu se mogao lijepo sunčati jer je bio kraj prozora). podloga je super jer ju staviš gdje hoćeš tako da sam ju selila sa stola, na krevet. a sad ću si kupiti isto takvu ali podebljanu na dnu koja se može uglaviti na kindać, tako da samo stavite gore kad ga treba presvući a poslije maknete negdje na stranu kad vam ne treba. a kadicu sam kupila zasebno i stavljala ju na stolac dok sam ga kupala XD

27. Kolovoz 2014. 22:07

Kaj se tice same podloge za prematanje, meni je ona bila jako nuzna. Ne znam kako ce vase bebe, ali znam da su specijalno muske bebice, ali i zenske sklone popiskiti se kad im skines pelenu. Da nisam imala podlogu, x puta bi mi zapisao krevet, garnituru i ina druga mjesta gdje sam ga presvlacila. Kao anegdotu da ovo potkrijepim mogu ispricati, kako se kod pedijatra popisao na vaganju, drito sestri u otvorenu kartoteku, koja je bila pokraj vage. :-)

Dada32
    28. Kolovoz 2014. 06:02

ProudMomy

kako se kod pedijatra popisao na vaganju, drito sestri u otvorenu kartoteku, koja je bila pokraj vage. :-)

Ahahahahahaha!!! 
    Pa kaj si ju nije zatvorila! 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    27. Kolovoz 2014. 22:26

Proudmomy potpisujem i ja imam podlogu kasnije sam ju nabavila nakon kaj sam poludila koliko mi se puta popisao i pokakao cim sam skinula pelenu.. A sto se tice pedijatrice nju je 3 puta popisao i 1 pokakao

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mmama2
    28. Kolovoz 2014. 07:43

podloga za prematanje definitivno, i da pogotovo sa dečkićima jer mlaz ide u zrak pa dalje bože pomozi di bude završio, heheh, i stajat bar korak dva od bebe ;) komodicu smo isto uzeli običnu kaj nema veze sa bebama jer djeca rastu ko gljive, u jednom trenu bude trebao mu cjeli ormar, uskoro, a komoda lijepo meni u hodnik/sobu/boravak.. a kadice su nam sve do jedne totalno ne praktične bile pa smo isto uzeli obični veliki lavor nemam pojam kako to nazvat, onako duguljasto, ali nije kadica ;O..... ugl kužim ja vas mlade mama, friške jako je teško odoljeti tim svim stvarima za bebe, od robice preko konkretnih stvari da me nije imao tko savjetovati i da nisam poslušala savjete digla bi kredit za opremu za novorođenče i bebe, a sad znam koliko je to sve kao prvo skupo, bezobrazno skupo(jer znaju da svi kad vide neš za bebu ne mogu odoljet pa i da je cijena skroooooz nerealna) a drugo i još važnije nepotrebnoooo, vjerujte mi... kupili budete tonu stvari a beba ili neće htjet biti u tome, igrati se s time ili sl, o čem se već bude radilo, pa novo i ne korišteno budete držali na tavanu ili di već i već za par mj lupali glavom u zid kaj mi je to trebalo....

paris
    28. Kolovoz 2014. 09:09

mmama

podloga za prematanje definitivno, i da pogotovo sa dečkićima jer mlaz ide u zrak pa dalje bože pomozi di bude završio, heheh, i stajat bar korak dva od bebe ;) komodicu smo isto uzeli običnu kaj nema veze sa bebama jer djeca rastu ko gljive, u jednom trenu bude trebao mu cjeli ormar, uskoro, a komoda lijepo meni u hodnik/sobu/boravak.. a kadice su nam sve do jedne totalno ne praktične bile pa smo isto uzeli obični veliki lavor nemam pojam kako to nazvat, onako duguljasto, ali nije kadica ;O….. ugl kužim ja vas mlade mama, friške jako je teško odoljeti tim svim stvarima za bebe, od robice preko konkretnih stvari da me nije imao tko savjetovati i da nisam poslušala savjete digla bi kredit za opremu za novorođenče i bebe, a sad znam koliko je to sve kao prvo skupo, bezobrazno skupo(jer znaju da svi kad vide neš za bebu ne mogu odoljet pa i da je cijena skroooooz nerealna) a drugo i još važnije nepotrebnoooo, vjerujte mi… kupili budete tonu stvari a beba ili neće htjet biti u tome, igrati se s time ili sl, o čem se već bude radilo, pa novo i ne korišteno budete držali na tavanu ili di već i već za par mj lupali glavom u zid kaj mi je to trebalo….

Potpisujem 

Dada32
    28. Kolovoz 2014. 09:43

mmama

a sad znam koliko je to sve kao prvo skupo, bezobrazno skupo

Da!
    Na primjer, set posteljine između 300 i 400 kn. Je, al onda ne možeš više nigdje kupiti samo plahticu ili navlake, nego opet cijeli set. A kaj će mi dva populuna ili dva jastuka?! Ma, užas!

url=https://lilypie.com]

cloudy
    28. Kolovoz 2014. 09:47

ma mi razmišljamo da nam ne treba ta komoda s kadicom... nekak mi je praktičnije imati komodu (neku bilo kakvu da imam di spremit bebinu robicu), podlogu za prematanje (koja je odvojiva i prenosiva da mogu bebu prematat di hoću) i posebno kadicu (bilo kakvu, mene su moji u škafu/lavoru kupali i ništa mi nije)...ali šogorica mi je rekla da će to uzet (komodu s tom kadicom i ostalim stvarima... taj 3 u 1 tip) i još sam ja iskomentirala da smo dragi i ja rekli da nam to takvo ne treba da hoćemo sve posebno... ali ona ne odustaje, a onda se i svekrva ugurala u priču da nam je to kao full praktično (ona kao zna) i da to svi hvale i sad nemam pojma  brijem da ćemo dragi i ja na idućoj plaći uzet komodu i reći da ju imamo pa da nam trebaju smao kadica i prematalica... a od ovih drugih stvari za bebu fakat nemam pojma šta nam je još potrebno...imamo kinderbet i onaj prijenosni kinderbet s mrežom sa strane (to planiram i kao onaj vrtić za igranje iskoristit), kolica će nam moj djed uzeti 3 u 1 pa nosiljku planiramo iskoristiti i kao onu stvarčicu za uspavljivat bebu (jaje ili kak se to zove) tako da fakat nemam pojma šta bi nam još trebalo

pčelica9
    28. Kolovoz 2014. 09:56

Za početak ti je to i sve kaj ti treba, kasnije kad će biti curka veća možeš razmišljati o nekakvoj hranilici i takve stvari, ali ovo kaj si nabrojala je sve kaj ti i treba. A i sve se stigne nabaviti u hodu....Ja sam sa prvim djetetom bila užas i nisam niš htijela unaprijed nabaviti osim kindaća to sam morala jer smo imali jako ograničen prostor, drugo niš, i u onih 5 dana kolko sam bila u bolnici moja seka i mama i muž su mi sve ostalo pokupovali, a ove manje važne stvari su pričekali da dođem doma napravim im popis i pošaljem ih u dućan. Veli moja seka da joj je to bio najbolji shopping u životu hrpa stvari samo je stavljala u kolica i tak iz dućana u dućan, a šogor pegla karticu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI