Kaj se tice same podloge za prematanje, meni je ona bila jako nuzna. Ne znam kako ce vase bebe, ali znam da su specijalno muske bebice, ali i zenske sklone popiskiti se kad im skines pelenu. Da nisam imala podlogu, x puta bi mi zapisao krevet, garnituru i ina druga mjesta gdje sam ga presvlacila. Kao anegdotu da ovo potkrijepim mogu ispricati, kako se kod pedijatra popisao na vaganju, drito sestri u otvorenu kartoteku, koja je bila pokraj vage. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proudmomy potpisujem i ja imam podlogu kasnije sam ju nabavila nakon kaj sam poludila koliko mi se puta popisao i pokakao cim sam skinula pelenu.. A sto se tice pedijatrice nju je 3 puta popisao i 1 pokakao
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
podloga za prematanje definitivno, i da pogotovo sa dečkićima jer mlaz ide u zrak pa dalje bože pomozi di bude završio, heheh, i stajat bar korak dva od bebe ;) komodicu smo isto uzeli običnu kaj nema veze sa bebama jer djeca rastu ko gljive, u jednom trenu bude trebao mu cjeli ormar, uskoro, a komoda lijepo meni u hodnik/sobu/boravak.. a kadice su nam sve do jedne totalno ne praktične bile pa smo isto uzeli obični veliki lavor nemam pojam kako to nazvat, onako duguljasto, ali nije kadica ;O..... ugl kužim ja vas mlade mama, friške jako je teško odoljeti tim svim stvarima za bebe, od robice preko konkretnih stvari da me nije imao tko savjetovati i da nisam poslušala savjete digla bi kredit za opremu za novorođenče i bebe, a sad znam koliko je to sve kao prvo skupo, bezobrazno skupo(jer znaju da svi kad vide neš za bebu ne mogu odoljet pa i da je cijena skroooooz nerealna) a drugo i još važnije nepotrebnoooo, vjerujte mi... kupili budete tonu stvari a beba ili neće htjet biti u tome, igrati se s time ili sl, o čem se već bude radilo, pa novo i ne korišteno budete držali na tavanu ili di već i već za par mj lupali glavom u zid kaj mi je to trebalo....
url=https://lilypie.com]
ma mi razmišljamo da nam ne treba ta komoda s kadicom... nekak mi je praktičnije imati komodu (neku bilo kakvu da imam di spremit bebinu robicu), podlogu za prematanje (koja je odvojiva i prenosiva da mogu bebu prematat di hoću) i posebno kadicu (bilo kakvu, mene su moji u škafu/lavoru kupali i ništa mi nije)...ali šogorica mi je rekla da će to uzet (komodu s tom kadicom i ostalim stvarima... taj 3 u 1 tip) i još sam ja iskomentirala da smo dragi i ja rekli da nam to takvo ne treba da hoćemo sve posebno... ali ona ne odustaje, a onda se i svekrva ugurala u priču da nam je to kao full praktično (ona kao zna) i da to svi hvale i sad nemam pojma brijem da ćemo dragi i ja na idućoj plaći uzet komodu i reći da ju imamo pa da nam trebaju smao kadica i prematalica... a od ovih drugih stvari za bebu fakat nemam pojma šta nam je još potrebno...imamo kinderbet i onaj prijenosni kinderbet s mrežom sa strane (to planiram i kao onaj vrtić za igranje iskoristit), kolica će nam moj djed uzeti 3 u 1 pa nosiljku planiramo iskoristiti i kao onu stvarčicu za uspavljivat bebu (jaje ili kak se to zove) tako da fakat nemam pojma šta bi nam još trebalo
Ta kadica sto smo ju gledali odnosno komoda kada, čini mi se prakticnom zato sto se kada vadi van i mozes ju bilo gdje stavit i svida mi se sto nije to kao jaje unutra , zato mi je zapela za oko i još je bijelo roza I da poslje moze bit obicna bijela komoda,jer kadica se vadi pa dobijes ladicu. Ali velite da nije bas prakticno pa ću si vidjet još uglavnom treba mi neka komoda da si inam di slozit robu i sve, ninika kad trebas rodit?
Da vas pitam u king crosu kojih sve baby ducana ima di kupujete u king crosu chicco uloske i koja im je cjena
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji