hmm ne znam onda sto cu s tom lezaljkom... :/
mi smo isto kupili obicnu bijelu komodu sa ladicama, u emmezeti za 600kn i gore taman stane prematalica.
Te kadice na komodicama su doista jako male i ne prakticne, one su doista samo za novorodjence, vrlo brzo beba nece u nju stati, vjerujem cak i prije godine dana. Po meni radije komoda bez kadice, kadicu kupiti posebno, normalne velicine.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja ću dobiti komodu s kadicom tako da se neću žaliti a dobiti ću i ljuljalicu tak da se neću žaliti ni na to. Zgodna mi je ta ljuljlalica možeš ju nositi okolo s bebačom unutra, djeluje mi praktično.
Dobila sam na poklon kolica tri u jedan i primjetila sam da su teška, skoro svi djelovi su teški, od autosjedalice pa do same konstrukcije kolica , već vidim da ću bildati mišiće s njima. Jesu i vaša kolica teška ili sam ja oslabila?
Koliko je vama bila nužna ili dobrodošla podloga za prematanje?
Obzirom da smo još bez takvog iskustva ja ti ne mogu previše pomoći iskustvom...te prematalice su mi ok iako smo dragi i ja misloli proći bez toga-uzeti neku običnu komodu i to nekako iskombinirati...ali dobit ćemo ju na poklon s kadicom pa se nećemo bunit
Ja sam uzela kao u kompletu kindac i komodu sa kadicom i prekrasno je ali i moja najveca pogreska!! Prvo ta kadica ima grbu po sredini kao za sjedenje ma koje novorodence sjedi?? A kad krene sjedit bit ce mu mala..Drugo presvukla sam ga na toj komodi 0 puta jer je totalno neprakticno i malo..Bolje da sam poslusala svog muza i da smo kupili komodu uz nas bracni krevet ali ne ja sam morala imati komplet pa eto mi ga sad!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ja sa svojim prvim nisam imala gdje staviti tu komodu jer smo živjeli u malom stanu pa sam uzela samo onu podlogu za prematanje i to mi je bilo super. tu podlogu sam cijeli dan imala na kuhinjskom stolu i tam je čak znao i spavati (to mi je patronažna preporučila jer je imao žuticu u rodilištu a na stolu se mogao lijepo sunčati jer je bio kraj prozora). podloga je super jer ju staviš gdje hoćeš tako da sam ju selila sa stola, na krevet. a sad ću si kupiti isto takvu ali podebljanu na dnu koja se može uglaviti na kindać, tako da samo stavite gore kad ga treba presvući a poslije maknete negdje na stranu kad vam ne treba. a kadicu sam kupila zasebno i stavljala ju na stolac dok sam ga kupala XD
Sortiraj odgovore
Najstariji