"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    27. Kolovoz 2014. 09:23

hmm ne znam onda sto cu s tom lezaljkom... :/ 

mi smo isto kupili obicnu bijelu  komodu sa ladicama, u emmezeti za 600kn i gore taman stane prematalica.

27. Kolovoz 2014. 11:14

Te kadice na komodicama su doista jako male i ne prakticne, one su doista samo za novorodjence, vrlo brzo beba nece u nju stati, vjerujem cak i prije godine dana. Po meni radije komoda bez kadice, kadicu kupiti posebno, normalne velicine.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Jojo5
    27. Kolovoz 2014. 17:37

Ja ću dobiti komodu s kadicom tako da se neću žaliti a dobiti ću i ljuljalicu tak da se neću žaliti ni na to. Zgodna mi je ta ljuljlalica možeš ju nositi okolo s bebačom unutra, djeluje mi praktično.

Dobila sam na poklon kolica tri u jedan i primjetila sam da su teška, skoro svi djelovi su teški, od autosjedalice pa do same konstrukcije kolica , već vidim da ću bildati mišiće s njima. Jesu i vaša kolica teška ili sam ja oslabila?

Koliko je vama bila nužna ili dobrodošla podloga za prematanje?

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 18:27

Obzirom da smo još bez takvog iskustva ja ti ne mogu previše pomoći iskustvom...te prematalice su mi ok iako smo dragi i ja misloli proći bez toga-uzeti neku običnu komodu i to nekako iskombinirati...ali dobit ćemo ju na poklon s kadicom pa se nećemo bunit

Tejuska♡
    27. Kolovoz 2014. 19:25

Ja sam uzela kao u kompletu kindac i komodu sa kadicom i prekrasno je ali i moja najveca pogreska!! Prvo ta kadica ima grbu po sredini kao za sjedenje ma koje novorodence sjedi?? A kad krene sjedit bit ce mu mala..Drugo presvukla sam ga na toj komodi 0 puta jer je totalno neprakticno i malo..Bolje da sam poslusala svog muza i da smo kupili komodu uz nas bracni krevet ali ne ja sam morala imati komplet pa eto mi ga sad!

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

pčelica9
    27. Kolovoz 2014. 19:40

ja sa svojim prvim nisam imala gdje staviti tu komodu jer smo živjeli u malom stanu pa sam uzela samo onu podlogu za prematanje i to mi je bilo super. tu podlogu sam cijeli dan imala na kuhinjskom stolu i tam je čak znao i spavati (to mi je patronažna preporučila jer je imao žuticu u rodilištu a na stolu se mogao lijepo sunčati jer je bio kraj prozora). podloga je super jer ju staviš gdje hoćeš tako da sam ju selila sa stola, na krevet. a sad ću si kupiti isto takvu ali podebljanu na dnu koja se može uglaviti na kindać, tako da samo stavite gore kad ga treba presvući a poslije maknete negdje na stranu kad vam ne treba. a kadicu sam kupila zasebno i stavljala ju na stolac dok sam ga kupala XD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.