"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pčelica9
    30. Kolovoz 2014. 15:24

Baš sam htijela reći da sam jučer bila u Baby centru i da ima jako lijepih dekica. U svim bojama, i jako su mekane.

cloudy
    30. Kolovoz 2014. 15:47

Ima i u kiku po nekih 40ak kuna...ja sam uzela plavu sa žutim zvijezdama...to dok me pralo da će biti dečko... ali roza verzija mi je bila bezveze...nego da.se pohvalim...mi danas u bosni uzeli paket 10 tetra pelena 60 kn,to mi se čini povoljno...i bodić po 20kn 

ninika11
    30. Kolovoz 2014. 16:21

Super cloudy ja ne znam di cu tetre uzimat jos.. bas se mozda zaletim do baby centra i mullera danas.. pa pogledam za dekice

cloudy
    30. Kolovoz 2014. 16:23

Ako ti je blizu idplat se do bosne otić

ninika11
    30. Kolovoz 2014. 16:31

Pa i nije bas nazalost. Al nema veze. Da vam se pohvalim moji dosli sinic doma i dofurali punu vrecicu stvarcica za malog. Kompletice, kapice, carapice ma svasta nesto. Bas sam se iznenadila lijepo

beag
    31. Kolovoz 2014. 00:26

ja sam deblju dekicu kupila u cartersu- osh kosh...tanju u h&m-u
    a u mulleru zbilja ima dekica po 50 kn..i rucnika po 55kn..

tetre mi se cine super iz baby centra, oprala sam ih neki dan i popeglala i cine se ok, s popustom su 88 kn, 10 kom.

cloudy
    31. Kolovoz 2014. 11:16

Vesna....i meni je to prošlo roz glavu hahah

Pilici
    31. Kolovoz 2014. 18:04

Ako ideš u muller javi jel ima kakvih da se i ja zaletim

zebrica

pčelica9
    31. Kolovoz 2014. 19:19

Ja sam u Mulleru kupila tetre, bile su tri u pakiranju sa autićima, mislim da ima i za curice i bile su negdje oko 35 kn ja mislim. Bilo je i običnih bijelih ali ne znam cijenu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.