"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    25. Kolovoz 2014. 15:15

ok, super, imam jedan paketic br.1 i to sam spakirala za bolnicu, racunam da cu jedan dobiti od dm-a pampers premium i necu vise kupovat osim ak bude bas trebalo... a u pripremi su vec i 3 paketa dvojke   koliko se cca.dnevno trosi pelena, oko 10 ?

pčelica9
    25. Kolovoz 2014. 15:20

A to ti sve ovisi koliko si brza na mijenjanju, ako ćeš mijenjati svaki put kad se popiški onda ćeš i više potrošiti. Mislim da više od 10 ne bi trebalo biti.

Tejuska♡
    25. Kolovoz 2014. 17:03

Mi mjenjamo oko 7-8 pelena kroz dan/noc a vise ako nas iznenadi sa kakicom :) ma da moj J kaka samo kad jede :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

beag
    25. Kolovoz 2014. 20:06

evo kupili smo madrac, 120x60, u baby centru, lagea ortopedikal, cini mi se puno bolji od ovih u ikei, cvrsci je i tvrdi. 300 kn je, a uz rodiljni  popust 11% 267 kn. sto je super cijena. nadam se da ce bebolini biti udoban 

beag
    26. Kolovoz 2014. 13:10

ok, hvala curke  

je li netko koristio ili namjerava, njihaljku/ljuljacku za bebe? zanima me sto je bolje, ljuljacka ili sjedalica sa vibracijom?

Dada32
    26. Kolovoz 2014. 13:31

Nemam još bebicu pa neznam, ali se moje kolegice s posla kunu u sjedalicu s vibracijom. I sve kažu da to nisu imale da bi šiznule. (a skupi su ti vragovi)
    Ali ako malo pogledaš okolo po forumima vidjet ćeš da hrpetina žena piše da njihove bebe nisu u tome htjele biti ni malo! 
    Sad ti budi pametan...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.