ok, super, imam jedan paketic br.1 i to sam spakirala za bolnicu, racunam da cu jedan dobiti od dm-a pampers premium i necu vise kupovat osim ak bude bas trebalo... a u pripremi su vec i 3 paketa dvojke koliko se cca.dnevno trosi pelena, oko 10 ?
A to ti sve ovisi koliko si brza na mijenjanju, ako ćeš mijenjati svaki put kad se popiški onda ćeš i više potrošiti. Mislim da više od 10 ne bi trebalo biti.
Mi mjenjamo oko 7-8 pelena kroz dan/noc a vise ako nas iznenadi sa kakicom :) ma da moj J kaka samo kad jede :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
evo kupili smo madrac, 120x60, u baby centru, lagea ortopedikal, cini mi se puno bolji od ovih u ikei, cvrsci je i tvrdi. 300 kn je, a uz rodiljni popust 11% 267 kn. sto je super cijena. nadam se da ce bebolini biti udoban
ok, hvala curke
je li netko koristio ili namjerava, njihaljku/ljuljacku za bebe? zanima me sto je bolje, ljuljacka ili sjedalica sa vibracijom?
Nemam još bebicu pa neznam, ali se moje kolegice s posla kunu u sjedalicu s vibracijom. I sve kažu da to nisu imale da bi šiznule. (a skupi su ti vragovi)
Ali ako malo pogledaš okolo po forumima vidjet ćeš da hrpetina žena piše da njihove bebe nisu u tome htjele biti ni malo!
Sad ti budi pametan...
Sortiraj odgovore
Najstariji