ja sam danas kupila jedne zelene pampers, baby dry.. ima vise tih zelenih, ne znam na koje vi mislite?
i jedne narancaste sleep&play.. imam i jedne mullerove, u konzumu cu dobiti njihove... pa cu isprobati i vidjeti koje ce mi biti naj...
btw. netko je spomenuo puffies, vidjela sam ih danas u mulleru, na snizenju su, al se stvarno ne sjecam cijene... mozda 103 kn..
ja sam danas kupila jedne zelene pampers, baby dry.. ima vise tih zelenih, ne znam na koje vi mislite?
i jedne narancaste sleep&play.. imam i jedne mullerove, u konzumu cu dobiti njihove… pa cu isprobati i vidjeti koje ce mi biti naj…
btw. netko je spomenuo puffies, vidjela sam ih danas u mulleru, na snizenju su, al se stvarno ne sjecam cijene… mozda 103 kn..
Ja sam u Njemackoj koristila narancasti pampers, i onda sam ga kupila ovdje i ostala razocarana jer su u njem. one trake koje libepis naprijed bile rastezljive, a na nasima nisu. Uvijek bi ga to nazuljalo.
Zele koristimo active baby.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hm, pa kad bolje razmislim, i nije bas mala ta pelenica, mozda je bolje ipak malo podignuti madrac... Probat cemo pa cemo vidjeti...
Znaci stalno ti je bio na leđima i to je bilo ok?
Hm, pa kad bolje razmislim, i nije bas mala ta pelenica, mozda je bolje ipak malo podignuti madrac… Probat cemo pa cemo vidjeti…
Znaci stalno ti je bio na leđima i to je bilo ok?
Da, spavao mi je uvijek na ledjima. Ali sam ga preko dana dok je bio budan cesto stavljala i na trbuh, na kratko, koliko je mogao izdrzati, da vjezba drzati glavu.
Kod spavanja sam samo pazila da je glavica uvijek na drugu stranu okrenuta, da se ne zalezi.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Krešimir 19.08.2014. <3
a da, kupih danas i jednu spavacicu na kvatricu za 40 kn, nije bilo vise velicine.. steta. na bretele nisam nasla pa sam ipak uzela tu kratkih rukava, plavo bijela prugasta s medekima.. i tanki jednobojni ogrtac za 110 kn kod druge, ovi po 50 kn su mi nekak bili bapski :D i teta je bila bas neka dobra i jos mi dala gratis dvoje gacica imala je i spavacica ali po 90 kn, a to mi je previse za nest sto cu obuc jednom..mozda i zaflekat i ko zna...
hvala jos jednom za info!!
a da, kupih danas i jednu spavacicu na kvatricu za 40 kn, nije bilo vise velicine.. steta. na bretele nisam nasla pa sam ipak uzela tu kratkih rukava, plavo bijela prugasta s medekima.. i tanki jednobojni ogrtac za 110 kn kod druge, ovi po 50 kn su mi nekak bili bapski :D i teta je bila bas neka dobra i jos mi dala gratis dvoje gacicaimala je i spavacica ali po 90 kn, a to mi je previse za nest sto cu obuc jednom..mozda i zaflekat i ko zna…
hvala jos jednom za info!!
Ja sm ti danas kupila spavacice na britelice u h&m-u za 99 kn...nema neki izbor, bilo je te dvije kaj sam uzela ili neka tigrasta...
i opet ja... preumorna sam od hodanja pa mi valjd i mozak sporo radi!
ako nekome treba, zeli, moze pomoci... u dm.u su torbe za kolica 170 kn, tamno plava, smeda i crna, uz popust 25% na jedan proizvod 140 !
ja sam skroz smetnula s uma tu torbu i danas je slucajno vidjela... i mislim da je ok za tu lovu, jer su te torbe bas skupe u drugim ducanima... jos se unutra dobije paketic vl.maramica i pelena :)
ah nasla....
ok su bodiji.... svratit cu ak cu bit u prolazu...nadam se da su dobre kvalitete....
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji