"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    13. Kolovoz 2014. 16:19

i opet ja...  preumorna sam od hodanja pa mi valjd i mozak sporo radi!

ako nekome treba, zeli, moze pomoci... u dm.u su torbe za kolica 170 kn, tamno plava, smeda i crna, uz popust 25% na jedan proizvod 140 ! 
    ja sam skroz smetnula s uma tu torbu i danas je slucajno vidjela... i mislim da je ok za tu lovu, jer su te torbe bas skupe u drugim ducanima... jos se unutra dobije paketic vl.maramica i pelena :)

Tina0208
    13. Kolovoz 2014. 19:45

ah nasla....
    ok su bodiji.... svratit cu ak cu bit u prolazu...nadam se da su dobre kvalitete....

Laura 21.08.2014 :-*

DarijaZ
    13. Kolovoz 2014. 20:22

Bila sam u west gate-u, jer mi to bilo usput  kad sam se vracala iz Zaboka sa pregleda jutros...ali sam iste takve vidla u Areni neki dan...
    I da, jedna 99 kn..i meni bilo nekak puno  novaca za nesto sto cu obuci samo na porod, al me R nagovorio da uzmem dvije...pa se nadam da cu ih  ipak i kasnije nosit i da nece biti nepovratno uflekane...

Tina0208
    13. Kolovoz 2014. 20:25

znaci sad si rijesila i pitanje spavacice.... eto...spremna si...
    samo torbu furaj sa sobom svaki put na pregled da nebi bilo nismo znali...a tvojemu R se sigurno nece isplatit vracat se samo po torbu doma..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.