da??? pa ja sam da budem iskrena samo jednom bacila oko na cijenu tih pelena pa ono 120 kuna....
mora da sam se preracunala...
Laura 21.08.2014 :-*
Sad sam se sjetila da vas pitam još nešto... Čula sam od jedne poznanice nedavno kao da se treba malo podinguti dječji madrac u krevetić u predjelu glave, ako me razumijete što hoću reći. Ne kao puno, nego da je kao malo ukoso, poduprijeti ga od ispod s nečim. Razlog - zato što su pelene deblje, pa da bebi nije višlje guza od glave,zbog disanja. Nema mi to baš neke logike, nit sam to još čula igdje. Što vi mislite?
I da li ste planirale ili već kupile one jastučiće za podupiranje bebe da spava na boku? Kako to uopće ide? Kako beba treba spavati? U kojem položaju?
Krešimir 19.08.2014. <3
I da, baš sam pregledala kataloge za idući tjedan...
U Plodinama imaju baby body za 12,99kn, od 14.08. im kreće akcija...
U Lidlu imaju bodyće, trenerkice, čarapice, majičice i hlačice po dosta dobrim cijenama, od ponedjeljka 18.08. , ali su im sve većinom stvari od veličine 62...
Krešimir 19.08.2014. <3
Evo na rodinoj stranici upravo nasla da zdrave bebe trebaju spavati na ledjima : http://www.roda.hr/article/read/sids-sindrom-iznenadne-dojenacke-smrti
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ja sam danas kupila jedne zelene pampers, baby dry.. ima vise tih zelenih, ne znam na koje vi mislite?
i jedne narancaste sleep&play.. imam i jedne mullerove, u konzumu cu dobiti njihove... pa cu isprobati i vidjeti koje ce mi biti naj...
btw. netko je spomenuo puffies, vidjela sam ih danas u mulleru, na snizenju su, al se stvarno ne sjecam cijene... mozda 103 kn..
Hm, pa kad bolje razmislim, i nije bas mala ta pelenica, mozda je bolje ipak malo podignuti madrac... Probat cemo pa cemo vidjeti...
Znaci stalno ti je bio na leđima i to je bilo ok?
Krešimir 19.08.2014. <3
a da, kupih danas i jednu spavacicu na kvatricu za 40 kn, nije bilo vise velicine.. steta. na bretele nisam nasla pa sam ipak uzela tu kratkih rukava, plavo bijela prugasta s medekima.. i tanki jednobojni ogrtac za 110 kn kod druge, ovi po 50 kn su mi nekak bili bapski :D i teta je bila bas neka dobra i jos mi dala gratis dvoje gacica imala je i spavacica ali po 90 kn, a to mi je previse za nest sto cu obuc jednom..mozda i zaflekat i ko zna...
hvala jos jednom za info!!
Sortiraj odgovore
Najstariji