Mi isto nismo bili zadovoljni s Pampers jer su nam propustale. Isprobala sam svasta, al smo se uvijek vracali Babylove iz Dm-a, i evo dan danas ih koristimo jos kao nocnu pelenu.
Ono kaj vam ja savjetujem da kupujete dobru velicinu. Jer ako maloj bebi stavis preveliku pelenu definitivno ce vam procurit jer ne prijanjaju dobro i to bilokoja marka.
Nama je Babylove i po cijeni i po kvaliteti cisto ok. Ne patim za markama vec stedimo di stignemo :)
A kaj se pomoci tice ja isto nemam koga. Upravo izribala kupaonu i oprala sve prozore, a peglam svaki drugi dan kako mi se nakupi par masina vesa. Najbolja mi je svekrva koja se iscudjava ko pura dreku zakaj to radim a ko ce mi????? Ona? Nitko se ne nudi. A ja novaca za tetu cistilicu nemam. Tako sam i kuhinju sve oribala (eloemente i to) i kako kaj stignem tako i cistim uz ono kaj svaki dan radim. Jedino mi se u trudnoci neda usisavat :)))) Nemam pojma zakaj :) Muz onda usise a ja operem sve podove :)
Vjerujem da vam nije lako sve rješavati same... Ne kažem, spremam zaista sama, sestrice su mi bile vise malo i iz fore, ali kažem, najvažnija mi je ta podrška, i saznanje da su uz mene.
Krešimir 19.08.2014. <3
da??? pa ja sam da budem iskrena samo jednom bacila oko na cijenu tih pelena pa ono 120 kuna....
mora da sam se preracunala...
Laura 21.08.2014 :-*
Sad sam se sjetila da vas pitam još nešto... Čula sam od jedne poznanice nedavno kao da se treba malo podinguti dječji madrac u krevetić u predjelu glave, ako me razumijete što hoću reći. Ne kao puno, nego da je kao malo ukoso, poduprijeti ga od ispod s nečim. Razlog - zato što su pelene deblje, pa da bebi nije višlje guza od glave,zbog disanja. Nema mi to baš neke logike, nit sam to još čula igdje. Što vi mislite?
I da li ste planirale ili već kupile one jastučiće za podupiranje bebe da spava na boku? Kako to uopće ide? Kako beba treba spavati? U kojem položaju?
Sad sam se sjetila da vas pitam još nešto… Čula sam od jedne poznanice nedavno kao da se treba malo podinguti dječji madrac u krevetić u predjelu glave, ako me razumijete što hoću reći. Ne kao puno, nego da je kao malo ukoso, poduprijeti ga od ispod s nečim. Razlog - zato što su pelene deblje, pa da bebi nije višlje guza od glave,zbog disanja. Nema mi to baš neke logike, nit sam to još čula igdje. Što vi mislite?
I da li ste planirale ili već kupile one jastučiće za podupiranje bebe da spava na boku? Kako to uopće ide? Kako beba treba spavati? U kojem položaju?
Ja sam imala podignut madrac, bebane su doista jako male i kad im stavis pelenu zbilja im je glava nize od guze kad leze. Meni to nije prirodan polozaj, pa sam zato podigla madrac.
Jastuk za spavanje bebe na boku nisam kupovala. Meni su rekli da dijete treba spavati na polu boku, znaci niti na ledjima niti na boku. Ali moj je htio samo na ledjima spavati i ja sam ga pustila. Susjeda rodila u istoj bolnici, a njoj su pak na otpustu rekli obavezno spavanje na ledjima. I sad ti znaj...

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Krešimir 19.08.2014. <3
I da, baš sam pregledala kataloge za idući tjedan...
U Plodinama imaju baby body za 12,99kn, od 14.08. im kreće akcija...
U Lidlu imaju bodyće, trenerkice, čarapice, majičice i hlačice po dosta dobrim cijenama, od ponedjeljka 18.08. , ali su im sve većinom stvari od veličine 62...
I da, baš sam pregledala kataloge za idući tjedan…
U Plodinama imaju baby body za 12,99kn, od 14.08. im kreće akcija…
U Lidlu imaju bodyće, trenerkice, čarapice, majičice i hlačice po dosta dobrim cijenama, od ponedjeljka 18.08. , ali su im sve većinom stvari od veličine 62…
mozes poslat neki link...???
Laura 21.08.2014 :-*
Krešimir 19.08.2014. <3
Evo na rodinoj stranici upravo nasla da zdrave bebe trebaju spavati na ledjima : http://www.roda.hr/article/read/sids-sindrom-iznenadne-dojenacke-smrti

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji