..pa ne znam sta bi rekla koji je najbolje opremljen....mislim da je to manje vise sve isto...bas to, ovisi kako potrefis....ja sam svu robicu kupila u h&m-u, nekak sam malo razocarana jer nemaju bas neki izbor robice za tek rodjene bebice( osim bodija i benkica) ...pogotovo za deckice...za curice se jos mogu naci neke haljinice i majcice u brojevima 50, 56..za deckice i ne, osim od brojeva 68 na dalje...sad ne znam jel se to razgrabilo ili to uopce ne postoji...al dobro, za pocetak smo opskrbljeni, pa sam mirna...
E,da! Imate i u Zari super robicu za deckice...ja sam bila neki dan i odvalila kak je to sve super fora... Skupo je, nije bas jeftino, pa nisam nist kupila jer mi od bodica ne treba nista, ali sam si za kasnije zapikirala par stvarcica...
uhhh zara mi je tiha patnja uvijek navratim pogledat
preforasticno je sve!! a i cijene
mozda uspijemo na nekim snizenjima kupit koju fora stvarku
uhhh zara mi je tiha patnja uvijek navratim pogledat
preforasticno je sve!! a i cijene
mozda uspijemo na nekim snizenjima kupit koju fora stvarku
...ma super su im stvari, oblacila bih ga tamo od glave do pete...al cijene im i nisu neka fora,tako da nist od toga...al poneku stvarcicu cemo valjda " upecat" tu i tamo
Sve je prekrasno i ne bi bilo ni problem dat nesta vise novaca ali je najgore sta za 3tjedna vise nece u to stat
Sve je prekrasno i ne bi bilo ni problem dat nesta vise novaca ali je najgore sta za 3tjedna vise nece u to stat
No, pa zato nisam nista ni kupovala tamo....to cemo kasnije kad malo poraste i kad ce stvari nosit ipak malo duze od 3 tjedna :-)

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nema ima samo Benetton, ja sam prije znala svojima tamo kupovati, sad sam.zadnji put bila prije nekih mjesec dana al za bebe nisam ništ posebno našla. Ja sam osobno slaba na Carters i Next ali su isto s cijenama malkice uh,uh... Ali isplati se na sniženju jer budu i do 60%
Boba
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji