"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    15. Kolovoz 2014. 15:04

uhhh zara mi je tiha patnja  uvijek navratim pogledat  preforasticno je sve!! a i cijene  mozda uspijemo na nekim snizenjima kupit koju fora stvarku

beag
    15. Kolovoz 2014. 15:04

uhhh zara mi je tiha patnja  uvijek navratim pogledat  preforasticno je sve!! a i cijene  mozda uspijemo na nekim snizenjima kupit koju fora stvarku

DarijaZ
    15. Kolovoz 2014. 16:11

...ma super su im stvari, oblacila bih ga tamo od glave do pete...al cijene im i nisu neka fora,tako da nist od toga...al poneku stvarcicu cemo valjda " upecat" tu i tamo 

Tejuska♡
    15. Kolovoz 2014. 16:18

Sve je prekrasno i ne bi bilo ni problem dat nesta vise novaca ali je najgore sta za 3tjedna vise nece u to stat

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 16:40

glupo pitanje možda ali dali ima zara outlet u onom Rosesu?

Boba10
    15. Kolovoz 2014. 16:49

Nema ima samo Benetton, ja sam prije znala svojima tamo kupovati, sad sam.zadnji put bila prije nekih mjesec dana al za bebe nisam ništ posebno našla. Ja sam osobno slaba na Carters i Next ali su isto s cijenama malkice uh,uh... Ali isplati se na sniženju jer budu i do 60%

Boba

DarijaZ
    15. Kolovoz 2014. 16:52

A gdje ima taj Next ducan?? Gledala sam na netu njihove stvari, super su. I...al nisam skuzila da postoji ducan u zg-u??

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 16:52

hm znači slabi izbor?

piper
    15. Kolovoz 2014. 16:58

ma po meni je ta baby robica općenito preskupa...jer kad uzmeš da bebači to nose jako jako kratko neisplati se dati više od 20kn za to...nekažem da neću i da već nisam kupila i nešto malo skuplje al brate mili nabijaju te cijene ko ludi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.