Bila sam u west gate-u, jer mi to bilo usput kad sam se vracala iz Zaboka sa pregleda jutros...ali sam iste takve vidla u Areni neki dan...
I da, jedna 99 kn..i meni bilo nekak puno novaca za nesto sto cu obuci samo na porod, al me R nagovorio da uzmem dvije...pa se nadam da cu ih ipak i kasnije nosit i da nece biti nepovratno uflekane...
znaci sad si rijesila i pitanje spavacice.... eto...spremna si...
samo torbu furaj sa sobom svaki put na pregled da nebi bilo nismo znali...a tvojemu R se sigurno nece isplatit vracat se samo po torbu doma..hehe
znaci sad si rijesila i pitanje spavacice…. eto…spremna si…
samo torbu furaj sa sobom svaki put na pregled da nebi bilo nismo znali…a tvojemu R se sigurno nece isplatit vracat se samo po torbu doma..hehe
Jesam! Sad si stalno razmisljam da sam sigurno nekaj zaboravila...
Laura 21.08.2014 :-*
ma ne zamaraj se time...ako ti nesto zafali R ce ti donjeti...ionako bude kod tebe vjerojatno svaki dan u posjeti... don"t sikiriki....
ma ne zamaraj se time…ako ti nesto zafali R ce ti donjeti…ionako bude kod tebe vjerojatno svaki dan u posjeti… don"t sikiriki….
Ma ne zamaram se, al znas ono....kao sve spremno, al uvijek si mislis kak si nesto zaboravio...
Piper, ja sam kupila i hlacice i te gegice sa stopalima...imas ih u h&m-u!
Laura 21.08.2014 :-*
neznam dal ste vidjele ili već pisale o tom al u kauflandu su bodići po 13kn od 14.8...imaju dugih i bez rukava...ja jučer uzela 4 komada
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji