"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boba10
    12. Kolovoz 2014. 19:50

baš budem sutra otišla do Mullera pa ću pogledati i pitati tamo tetu.  S druge strane razmišljam da imam dvoje klinaca i muža koji bi mogli dobiti službenu titulu "iznosača pelena" iz kuće do kante za smeće, samo moram provjeriti koliko bi me to koštalo 

Boba

beag
    12. Kolovoz 2014. 19:56

sad citam da postoje i neke mirisne vrecice za pelene, u konzumu 300 kom 25 kn... mozda i to valja??

da, bas,. a kak si to rijesavala sa prvih dvoje klinaca i njihovim pelenama? 

nije meni problme iznositi pelene u smece, ali ne mogu bas svaku, nego kad se nakupi, npr, popodne i sl.. a do tad?? smrad na balkonu susjedima 

Lida2
    12. Kolovoz 2014. 20:01

Ja sam imala vrecicu klasicnu iz ducana za pelene kraj presvlacilice i kad bi mi se napunila zavezala i bacala van. Kad su mali puno se pelena trosi tako da se ne stigne usmrdit, al fakat.
    Kad je bio veci bacali smo u obicnu kantu. A tu kantu praznimo i dan danas svaki ili svaki ddrugi dan.
    Tako da ja mislim da su te kante bacanje novaca. Al kako ko zeli i ima mogucnosti.
    Uglavnom ne morate svaku pelenu odmah van bacati i nositi. Ne smrdi to toliko kad se dobro zamota pelena.

DarijaZ
    12. Kolovoz 2014. 20:01

ma ne usmrdi se to valjda ne znam kak jako, ak iznosis smece van recimo 2 put dnevno...?! Ili?
    Ja sam mislila bacat u normalno smece, a s obzirom da ionak iznosim smece  svaki dan mislila sam da mi to ne treba..

MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 20:12

Ja sam kupila samo običnu kantu za smeće gdje cu bacati pelene, pa onda to iznijeti 1-2x dnevno van.. Mislim, pa neće se valjda u tako kratkom periodu usmrditi ili sto ja znam?

Krešimir 19.08.2014. <3

12. Kolovoz 2014. 20:14

Po meni je isto nepotrebno. Ja imam mali kos za smece u kupaoni i praznim ga svaki dan, nikad mi se nisu usmrdile pelene. Ako je bas neka full ukakana onda nju zavezem u obicnu vrecicu pa tek onda bacim u smece.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 20:16

Cureee pa ja imam kantu bez poklopca i praznim ju jednom u 2 dana ,, pa ne smrdi vam to toliko  i ja sam mislila da bude ali ne smrdi ma da cu sad ic kupit sa poklopcem samo zato da se ne vide pelene 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boba10
    12. Kolovoz 2014. 20:17

Ma moja ti curka ima 15 godina a sin 11. Tada nije bilo tih svih kerefeka pa smo lijepo pelene parkirali u obično smeće i iznosili vani. Ne sjećam se da ikada usmrdilo.danas sam kupovala onu zaštitu za kinderbet pa su te kante bile pokraj,al velim nisam imala vremena da čujem kakav je to izum

Boba

beag
    12. Kolovoz 2014. 20:26

ma tak si i ja mislim, pa nemaju valjda svi te koseve, a i sto kad ih nije uopce jos bilo! 
    ne budem ja to kupovala sad, vidjet cu kak ce bit kad krenem mijenjat pelene, a vjerujem da cu se snaci i bez toga 

beag
    12. Kolovoz 2014. 21:28

ne znam ima li vec negdje tema o pelenama.. pa cu pitati ovdje..

iz iskustva, koje su vam najbolje s obzirom na kval.i cijenu?

ja sam danas proucavala i po ducanima cijene i forumima preporuke i nekako vecina koristi dm-ove i muller-ove, a dosta preporuka ima za pillo iz plodina... pa mislim da cu kupiti po jedne od svakih i isprobati.. iznenadilo me koliko je ljudi nezadovoljno pampersicama... 
    koliko sam shvatila najveci je problem po noci kada navodno skoro sve propuste 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.