"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 21:31

Ja koristim pampers,imala sam bijeli Sensitive sad koristim onaj zeleni klasicni i taj mi je bolji od bijelih bijele brze promoce nekako u zelene vise stane

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

renata6
    12. Kolovoz 2014. 21:32

A gle, ako beba puno cica pogotovo navečer za uspavljivanje, onda i puno piški, nekad će ti se desiti da je do sljedećeg buđenja suha, a nekad ne, ovisi i o stolici, ako je rijetka zna se desiti da procuri bez obzira o kojim je pelenama riječ.

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 21:32

ja sam čula od mnogih mojih cura da su im super baby love iz dm-a. da su im pampersice propuštale. tako da ću ja pokušati sa babylove pa ćemo vidjeti

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 21:39

Libero? za njih nisam čula.. znači ove su stvarno dobre. super

renata6
    12. Kolovoz 2014. 21:43

Imaš libero i u konzumu i u većini trg.centrima, ok su, imaju čvrstu unu gumicu između nogica tak da niš ne propušta, a opet ne žulja što je i najbitnije, cijena je također ok, u biti meni je bilo bitno da je suha, da se ugodno osjeća, povoljne su, tak da ok! Ne patim od brendova i volim iskusiti i druge opcije.

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 21:46

super hvala na info. pogledat ću i to... vidit ćemo što će mrvi pasati

13. Kolovoz 2014. 00:05

Nama su babylove bile prekrute, potrosila sam jedan paket kad sam ga vec kupila. Probali smo i mullerove, ok, bolje od babylovea, puno mekse. Najbolje su mi se pokazale zelene pampersice i kauflandove pelene, pa samo to i koristim. Ak mi kaufland nije usput kupim pampers i to je to. Moj ima neku finu guzicu, pa sam par njih isprobala dok nisam skuzila koje su mu dobre, neke su nam jednostavno bile preplasricbe i sav bi se osuo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

13. Kolovoz 2014. 00:06

Htjedoh napisat preplasticne, al me iphone prevario :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 04:47

Mi smo poceli tako sa Pampers jer su one bile na popustu u svim onim knjizicama kaj smo dobile i ok su mi i njemu isto pa si mislim cemu sad mjenjat ako mu odgovaraju,mozda kasnije:)
    Jako su mi lijepe one puffies pelene jel netko njih probao?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.