"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    15. Kolovoz 2014. 10:33

piper, ja sam ih vidjela u h&m-u, c&a i u baby centru! ugl su oko 60-70 kn 2 kom.  i sama ih jos moram kupiti, isto tako imam hrpu bodica, a slabo hlacica i majcica.

Lida2
    15. Kolovoz 2014. 10:34

Imas ih u Kiku. Sad je ljetna roba pa ih nema bas u ducanima
    Kad ti je termin? Ja cu svoje sve prodavati kad mi malac preraste

15. Kolovoz 2014. 10:35

Htjela sam vam sam reci su Kauflandovi bodyci pak dosta mali, a i podosta se stisnu u pranju, barem su do sada tako bili kad bi kupila te jeftine njihove. Sa 8. mj mu je njihov 86 bio mali. Sad sam rekla mami da nam kupi najveci koji ima, valjda bude stao u 104. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

piper
    15. Kolovoz 2014. 10:36

termin mi je 20.9. i sad mi je krajnje vrijeme da ih kupim jer će mi inače dijete biti polugolo

Lida2
    15. Kolovoz 2014. 10:38

Ma nece Ja sam par dana prije na redu za porod.
    SAd sam skuzila da trazis te hlacice s nogama a ne gege.
    Tih hlacica imas svuda da, HM, CA, Carters....ja sam ih vidjela posvuda.

Kokolina
    15. Kolovoz 2014. 10:52

curke i meni je termin 25.9. Jel mislite da je u to vrijeme dovoljno bebicu obući u dugi bodi i hlačice? ja sam tako planirala... joj, prva mala mi je rođena u 1.mj pa je bilo lakše iskombinirat oblekicu 

piper
    15. Kolovoz 2014. 11:01

kokolina i ja planiram malca obuć u dugi bodi i hlačice i budem pripremila dekicu za prekriti ga ako bude npr ko danas oblačno i vjetrovito (termin nam je 20.9.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.