da vas pitam...jeste uzimale donje dijelove sa već zašivenim stopalima (ono sve iz jednog dijela) ili klasične hlačice/trenirkice pa ćete kombinirat sa čarapicama???? ja nakupovala bodića i sad neznam kak da kombiniram taj donji dio jer baš i nisam vidjela po dućanima te donje dijelove sa stopalima a ak sam i naletila na njih onda su u kompletu s bodićima, a njih sad već imam poprilično pa sam malo u nedoumici šta napraviti
Ja osobno volim te gegice. Jednostavne su mi, beba je pokrivena posvudai ne skidaju se carape ko kod trenirkica. Ja sam obukla ispod bodi i gore te gege i super! I slatki su mi klinci u tome
Ja osobno volim te gegice. Jednostavne su mi, beba je pokrivena posvudai ne skidaju se carape ko kod trenirkica. Ja sam obukla ispod bodi i gore te gege i super! I slatki su mi klinci u tome
ja sam isto više nekako za to al nisam ih baš našla po dućanima...možda nisam dobro gledala
dok sam bila u BiH tam sam naletila na par komada i to sam kupila al tu u Zgb se nesjećam da sam ih igdje vidjela
piper, ja sam ih vidjela u h&m-u, c&a i u baby centru! ugl su oko 60-70 kn 2 kom. i sama ih jos moram kupiti, isto tako imam hrpu bodica, a slabo hlacica i majcica.
Imas ih u Kiku. Sad je ljetna roba pa ih nema bas u ducanima
Kad ti je termin? Ja cu svoje sve prodavati kad mi malac preraste
Htjela sam vam sam reci su Kauflandovi bodyci pak dosta mali, a i podosta se stisnu u pranju, barem su do sada tako bili kad bi kupila te jeftine njihove. Sa 8. mj mu je njihov 86 bio mali. Sad sam rekla mami da nam kupi najveci koji ima, valjda bude stao u 104. :-)
Htjela sam vam sam reci su Kauflandovi bodyci pak dosta mali, a i podosta se stisnu u pranju, barem su do sada tako bili kad bi kupila te jeftine njihove. Sa 8. mj mu je njihov 86 bio mali. Sad sam rekla mami da nam kupi najveci koji ima, valjda bude stao u 104. :-)
dobro da onda nisam uzela najmanji broj...nekako sam podsvjesno uvjek uzimala minimalno 56 ili 62 baš zbog straha od skupljanja
Proudmomy tnx na info o kauflandovim velicinama nadam se da ce stati M u 104 :)

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
termin mi je 20.9. i sad mi je krajnje vrijeme da ih kupim jer će mi inače dijete biti polugolo
Ma nece Ja sam par dana prije na redu za porod.
SAd sam skuzila da trazis te hlacice s nogama a ne gege.
Tih hlacica imas svuda da, HM, CA, Carters....ja sam ih vidjela posvuda.
Ma neceJa sam par dana prije na redu za porod.
SAd sam skuzila da trazis te hlacice s nogama a ne gege.
Tih hlacica imas svuda da, HM, CA, Carters….ja sam ih vidjela posvuda.
sad i ja dok surfam vidim da ih ima masu...a dok sam hodala po dućanima nigdje nisam vidjela...valjda sam bila fokusirana na bodiće i ostale sitnice a to sam zanemarila
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji