Darija u kojem h&m si ih kupovala???meni se nekako čini da je onaj u areni najopskrbljeniji tim baby stvarčicama...a što se tiče c&a da je najbolji city west
Piper, meni se taj u areni pak cini najmanje opskrbljen
Uglavnom sam kupovala u tom u areni i avenue mallu, jer su mi oba 10 min od doma.... Pitala sam tetu u areni, roba im dolazi svaki dan, a ti mali baby brojevi se razgrabe odmah, pa bas moras potrefit.... A i na cvjetnom u h&m -u se sad otvorio djecji odjel, imas i tamo dobar izbor...
Vidjela sam tih hlacica sa carapicama i u c&a, i imaju sad super slatkih bodica za 29 kn...
Ja vise nista od robice necu kupovat dok ne dodju jesensko/zimske stvari...ove " ljetne" cemo ionako kratko korisiti a imam ih hrpu
to je istina, zapravo imaju najmanje odjece za bebe, do vel 62.. koji hm je onda najbolje opremljen?
ovaj nas na istoku je bas koma s tim malim stvarima! morat cu do arene iduci tjedan. nekako obici i ostale ducane djecjom opremom, a sve mi teze prehodavati po tim velikim centrima
ja sam gledala u centru ovaj novi i sto te male brojeve imaju slabo. od 68 pa nadalje imaju dosta. valjda kako potrefiš
..pa ne znam sta bi rekla koji je najbolje opremljen....mislim da je to manje vise sve isto...bas to, ovisi kako potrefis....ja sam svu robicu kupila u h&m-u, nekak sam malo razocarana jer nemaju bas neki izbor robice za tek rodjene bebice( osim bodija i benkica) ...pogotovo za deckice...za curice se jos mogu naci neke haljinice i majcice u brojevima 50, 56..za deckice i ne, osim od brojeva 68 na dalje...sad ne znam jel se to razgrabilo ili to uopce ne postoji...al dobro, za pocetak smo opskrbljeni, pa sam mirna...
E,da! Imate i u Zari super robicu za deckice...ja sam bila neki dan i odvalila kak je to sve super fora... Skupo je, nije bas jeftino, pa nisam nist kupila jer mi od bodica ne treba nista, ali sam si za kasnije zapikirala par stvarcica...
Sortiraj odgovore
Najstariji