"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kokolina
    15. Kolovoz 2014. 10:52

curke i meni je termin 25.9. Jel mislite da je u to vrijeme dovoljno bebicu obući u dugi bodi i hlačice? ja sam tako planirala... joj, prva mala mi je rođena u 1.mj pa je bilo lakše iskombinirat oblekicu 

piper
    15. Kolovoz 2014. 11:01

kokolina i ja planiram malca obuć u dugi bodi i hlačice i budem pripremila dekicu za prekriti ga ako bude npr ko danas oblačno i vjetrovito (termin nam je 20.9.)

Kokolina
    15. Kolovoz 2014. 11:58

piper

kokolina i ja planiram malca obuć u dugi bodi i hlačice i budem pripremila dekicu za prekriti ga ako bude npr ko danas oblačno i vjetrovito (termin nam je 20.9.)

e super, onda nisam pogriješila 

piper
    15. Kolovoz 2014. 12:10

Darija u kojem h&m si ih kupovala???meni se nekako čini da je onaj u areni najopskrbljeniji tim baby stvarčicama...a što se tiče c&a da je najbolji city west

DarijaZ
    15. Kolovoz 2014. 12:21

Piper, meni se taj u areni pak cini najmanje opskrbljen 
    Uglavnom sam kupovala u tom u areni i avenue mallu, jer su mi oba 10 min od doma.... Pitala sam tetu u areni, roba im dolazi svaki dan, a ti mali baby brojevi se razgrabe odmah, pa bas moras potrefit.... A i na cvjetnom u h&m -u se sad otvorio djecji odjel, imas i tamo dobar izbor...
    Vidjela sam tih hlacica sa carapicama i u c&a, i imaju sad super slatkih bodica za 29 kn...
    Ja vise nista od robice necu kupovat dok ne dodju jesensko/zimske stvari...ove " ljetne" cemo ionako kratko korisiti a imam ih hrpu 

beag
    15. Kolovoz 2014. 12:58

to je istina, zapravo imaju najmanje odjece za bebe, do vel 62.. koji hm je onda najbolje opremljen?
    ovaj nas na istoku je bas koma s tim malim stvarima! morat cu do arene iduci tjedan. nekako obici i ostale ducane djecjom opremom, a sve mi teze prehodavati po tim velikim centrima 

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 12:59

ja sam gledala u centru ovaj novi i sto te male brojeve imaju slabo. od 68 pa nadalje imaju dosta. valjda kako potrefiš

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI