"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2014. 00:05

Nama su babylove bile prekrute, potrosila sam jedan paket kad sam ga vec kupila. Probali smo i mullerove, ok, bolje od babylovea, puno mekse. Najbolje su mi se pokazale zelene pampersice i kauflandove pelene, pa samo to i koristim. Ak mi kaufland nije usput kupim pampers i to je to. Moj ima neku finu guzicu, pa sam par njih isprobala dok nisam skuzila koje su mu dobre, neke su nam jednostavno bile preplasricbe i sav bi se osuo.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

13. Kolovoz 2014. 00:06

Htjedoh napisat preplasticne, al me iphone prevario :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 04:47

Mi smo poceli tako sa Pampers jer su one bile na popustu u svim onim knjizicama kaj smo dobile i ok su mi i njemu isto pa si mislim cemu sad mjenjat ako mu odgovaraju,mozda kasnije:)
    Jako su mi lijepe one puffies pelene jel netko njih probao?

paris
    13. Kolovoz 2014. 10:59

Tea2803

Mi smo poceli tako sa Pampers jer su one bile na popustu u svim onim knjizicama kaj smo dobile i ok su mi i njemu isto pa si mislim cemu sad mjenjat ako mu odgovaraju,mozda kasnije:)
    Jako su mi lijepe one puffies pelene jel netko njih probao?

Mi smo prva 3 mj koristili samo Pampers premium i bile su nam super do vel 3 (mislim znale su tu i tamom propustiti ali to nije ni čudno ako beba kaka rijetko). Onda smo probali i babylove i mueller i na kraju sam ja onak kad sam već isprobavala kupila pufies na nekoj akciji i meni su se pokazale super - sad ih koristimo evo preko 4 mj i stvarno su mi ok i dok je tako ne eksperimentiram s drugima  E sad, sve ovisi o bebama i koži i stolici ... jednostavno treba isporbavati dok ne nađeš nešto što vam najviše paše. Inače ih kupujem u Muelleru - tamo znaju biti na akciji po 15-20 kn jeftinije nego inače.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 10:42

Ja sam pripremila Pampers Sensitive za početak pa ćemo vidjeti kako će nam se pokazati. Iskreno, malo me i strah svega toga, jer ako bude imao kožu na mamu, nećem ose dobro provesti... Sa mnom uvijek neki vrag. Ali ne bježimo od ničega, pa ćemo isprobati kasnije ako nam Pampersice ne budu odgovarle... 

I da vam se pohvalim - mi smo se jučer ugnijezdili. Tj, moje sestre su to učinile za mene.  Došle sure, popeglale što mi je sve ostalo, oprale prozore, napravile generalno pospremanje i usisavanje, tako da sam ja sad i što se toga tiče mirna... Dobro je imati sestre studentice, koje su u ovom periodu doma... 

13. Kolovoz 2014. 10:47

MarijaŠ

Ja sam pripremila Pampers Sensitive za početak pa ćemo vidjeti kako će nam se pokazati. Iskreno, malo me i strah svega toga, jer ako bude imao kožu na mamu, nećem ose dobro provesti… Sa mnom uvijek neki vrag. Ali ne bježimo od ničega, pa ćemo isprobati kasnije ako nam Pampersice ne budu odgovarle… 

I da vam se pohvalim - mi smo se jučer ugnijezdili. Tj, moje sestre su to učinile za mene.  Došle sure, popeglale što mi je sve ostalo, oprale prozore, napravile generalno pospremanje i usisavanje, tako da sam ja sad i što se toga tiče mirna… Dobro je imati sestre studentice, koje su u ovom periodu doma… 

Bas sam se sad lijepo nasmijala…kod mene nema sanse da mi ko pomogne, sve moram sama a jos k tome smo rondali zidove u kuhinji i hodniku…katastrofa! Vec sam tjedan dana na koljenima i ribaaajjjj!!! A onda kad me pocne boliti i sva nateknem e onda me mm jos i dobro opere! A mama samo gleda da zbrise k susjedima na kavu i samo govori pa bude se ocistilo. Je, bude se, samo.

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 10:57

Uf, baš mi žao da ti je tako... Nije ni kod mene bilo ništa puno, sve ja to održavam ok, cure su sve završile za sat i pol. Ali mi je ful bitna ta podrška, ono znači to, da se brinu i tako. Ja sam mojima prva trudnica, seke su mlađe, i onda imam i poseban tretman.  Nadam se da ćeš se uspjeti snaći i da će ti netko uskočiti, pa da zaista ne moraš sve sama...

13. Kolovoz 2014. 11:33

MarijaŠ

Uf, baš mi žao da ti je tako… Nije ni kod mene bilo ništa puno, sve ja to održavam ok, cure su sve završile za sat i pol. Ali mi je ful bitna ta podrška, ono znači to, da se brinu i tako. Ja sam mojima prva trudnica, seke su mlađe, i onda imam i poseban tretman.  Nadam se da ćeš se uspjeti snaći i da će ti netko uskočiti, pa da zaista ne moraš sve sama…

Ma kod mene ti je situacija skroz zaj..., moja braca su daleko (jedan je cak u zupanji) a starci su mi ko iz doba ndh, nikaj ne treba, sve je dobro tak kak jest...NIJE dobro jer se 30god nije nikaj ulagalo u kucu a sad kad bi mi nekaj htjeli sad ne treba!! A pred drugima govore da nam sve prepustaju da nek si sredimo kak hocemo! Al dobro, sad sam skroz skrenula s teme ali morala sam, pucam vec polako...
    Drago mi je da je kod tebe drugacije i sigurna sam da ti i takve "sitnice" puno znace! Znam da i meni bi...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    13. Kolovoz 2014. 10:58

mi smo isto kupili pampers jer kao sto je netko spomenuo ima puno kupona u onim knjizicama iz dm-a za njih sa popustima pa smo to iskoristili.. inace ne mislim da cu kupovat te pelene...morat cemo naci neko povoljnije rjesenje...
    sto se tice puffies pelena...jesu lijepe...al su fakat preskupe...
    znaci koliko sam skuzila sve ste vecinom zadovoljne onima iz plodina????

Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 12:20

Tina0208

mi smo isto kupili pampers jer kao sto je netko spomenuo ima puno kupona u onim knjizicama iz dm-a za njih sa popustima pa smo to iskoristili.. inace ne mislim da cu kupovat te pelene…morat cemo naci neko povoljnije rjesenje…
    sto se tice puffies pelena…jesu lijepe…al su fakat preskupe…
    znaci koliko sam skuzila sve ste vecinom zadovoljne onima iz plodina????

Ali puffies su ti jeftinije od pampersa 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI