"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 10:42

Ja sam pripremila Pampers Sensitive za početak pa ćemo vidjeti kako će nam se pokazati. Iskreno, malo me i strah svega toga, jer ako bude imao kožu na mamu, nećem ose dobro provesti... Sa mnom uvijek neki vrag. Ali ne bježimo od ničega, pa ćemo isprobati kasnije ako nam Pampersice ne budu odgovarle... 

I da vam se pohvalim - mi smo se jučer ugnijezdili. Tj, moje sestre su to učinile za mene.  Došle sure, popeglale što mi je sve ostalo, oprale prozore, napravile generalno pospremanje i usisavanje, tako da sam ja sad i što se toga tiče mirna... Dobro je imati sestre studentice, koje su u ovom periodu doma... 

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 10:57

Uf, baš mi žao da ti je tako... Nije ni kod mene bilo ništa puno, sve ja to održavam ok, cure su sve završile za sat i pol. Ali mi je ful bitna ta podrška, ono znači to, da se brinu i tako. Ja sam mojima prva trudnica, seke su mlađe, i onda imam i poseban tretman.  Nadam se da ćeš se uspjeti snaći i da će ti netko uskočiti, pa da zaista ne moraš sve sama...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    13. Kolovoz 2014. 10:58

mi smo isto kupili pampers jer kao sto je netko spomenuo ima puno kupona u onim knjizicama iz dm-a za njih sa popustima pa smo to iskoristili.. inace ne mislim da cu kupovat te pelene...morat cemo naci neko povoljnije rjesenje...
    sto se tice puffies pelena...jesu lijepe...al su fakat preskupe...
    znaci koliko sam skuzila sve ste vecinom zadovoljne onima iz plodina????

Laura 21.08.2014 :-*

Lida2
    13. Kolovoz 2014. 11:52

Mi isto nismo bili zadovoljni s Pampers jer su nam propustale. Isprobala sam svasta, al smo se uvijek vracali Babylove iz Dm-a, i evo dan danas ih koristimo jos kao nocnu pelenu.
    Ono kaj vam ja savjetujem da kupujete dobru velicinu. Jer ako maloj bebi stavis preveliku pelenu definitivno ce vam procurit jer ne prijanjaju dobro i to bilokoja marka.
    Nama je Babylove i po cijeni i po kvaliteti cisto ok. Ne patim za markama vec stedimo di stignemo :)

A kaj se pomoci tice ja isto nemam koga. Upravo izribala kupaonu i oprala sve prozore, a peglam svaki drugi dan kako mi se nakupi par masina vesa. Najbolja mi je svekrva koja se iscudjava ko pura dreku zakaj to radim a ko ce mi????? Ona? Nitko se ne nudi. A ja novaca za tetu cistilicu nemam. Tako sam i kuhinju sve oribala (eloemente i to) i kako kaj stignem tako i cistim uz ono kaj svaki dan radim. Jedino mi se u trudnoci neda usisavat :)))) Nemam pojma zakaj :) Muz onda usise a ja operem sve podove :)

MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 12:13

Vjerujem da vam nije lako sve rješavati same... Ne kažem, spremam zaista sama, sestrice su mi bile vise malo i iz fore, ali kažem, najvažnija mi je ta podrška, i saznanje da su uz mene.

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.