"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 14:36

Darija mi smo zvali pedijatra par dana kako smo dosli iz bolnice jer nam se patronazne nisu javljale pa smo morali odma kod pedijatra ali mislim da nemoras trazit prije vec kad cete ic na pregled i da vas naruce za kukice i za cjepljenje..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

12. Kolovoz 2014. 14:42

Ja sam morala kod pedi vec kad je mali imao 5 dana, jer smo otpusteni iz bolnice prije 72 sata njegova zivota, pa mu nisu mogli izvaditi tamo krv iz pete one neke testove. Inace to rade i patronaza, ali meni je patronazna rekla da ona to ne radi, pa sam morala ici kod pedi. Tad su nas narucili i za prvu kontrolu. Na prvoj kontroli su otvorili karton.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Kolovoz 2014. 15:02

Ja sam rodila u 8 navecer, tako da bi on imao punih 72 sata treci dan u 8 navecer, a mi smo otpusteni taj treci dan nakon vizite, znaci 5-6 sati prije tih 72 sata. Tak da nismo mi nista specijalno rano otpusteni, treci dan, klasika za prirodni porod i dijete bez zutice :-).

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 15:05

Znači,ako je sve ok  s mamom i bebom ide se doma za tri dana

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 15:05

Znači,ako je sve ok  s mamom i bebom ide se doma za tri dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.