"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    12. Kolovoz 2014. 14:33

...na zalost da bi obavio pregled koji je bitno obaviti u odredjenom vremenu, moras ga obaviti privatno, jer inace cekas po par mjeseci...grozno!

u svakom slucaju renata, drago mi je sto je na kraju sve ispalo dobor za tvoju curicu...

...a kad smo vec kod doktora, da vas pitam....sto s pedijatrom? moram li ga vec sad traziti, nesto se najaviti ili kaj?

12. Kolovoz 2014. 14:39

DarijaZ

…na zalost da bi obavio pregled koji je bitno obaviti u odredjenom vremenu, moras ga obaviti privatno, jer inace cekas po par mjeseci…grozno!

u svakom slucaju renata, drago mi je sto je na kraju sve ispalo dobor za tvoju curicu…

…a kad smo vec kod doktora, da vas pitam….sto s pedijatrom? moram li ga vec sad traziti, nesto se najaviti ili kaj?

Mozes se sada raspitati za pedijatra i odluciti kod koga bi htjela ici, ali upis obavljas kada dijete prvi put vodis kod njega. Ne moras se najavljivati prije nego sto si rodila. Nazoves prije prve kontrole samo.
    Ili ako ces morati iz nekog razloga ici prije kod pedi onda ce ga naravno tada upisati.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 14:33

Nas J se rodio 01.07 a naruceni smo za kukove 06.11 u Klaicevoj..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

12. Kolovoz 2014. 14:35

Ne mogu si to ni zamisliti, ali vjerujem da si prosla pakao s kukicima. Bitno da je sad sve dobro i da je malicka zdrava. Pravovremena reakcija jako puno znaci.

Meni su odmah na Merkuru bili rekli da su male sanse da dobijemo termin za uzv u Klaicevoj u tom roku kada bi se to trebalo obaviti. Bas zato sam isla odmah zvati, kad ono sipak. Ispada da sam trebala zvati prije nego sto sam uopce rodila. Mislim o cemu pricamo? Katastrofa!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 14:36

Darija mi smo zvali pedijatra par dana kako smo dosli iz bolnice jer nam se patronazne nisu javljale pa smo morali odma kod pedijatra ali mislim da nemoras trazit prije vec kad cete ic na pregled i da vas naruce za kukice i za cjepljenje..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

12. Kolovoz 2014. 14:42

Ja sam morala kod pedi vec kad je mali imao 5 dana, jer smo otpusteni iz bolnice prije 72 sata njegova zivota, pa mu nisu mogli izvaditi tamo krv iz pete one neke testove. Inace to rade i patronaza, ali meni je patronazna rekla da ona to ne radi, pa sam morala ici kod pedi. Tad su nas narucili i za prvu kontrolu. Na prvoj kontroli su otvorili karton.

Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 14:54

ProudMomy

Ja sam morala kod pedi vec kad je mali imao 5 dana, jer smo otpusteni iz bolnice prije 72 sata njegova zivota, pa mu nisu mogli izvaditi tamo krv iz pete one neke testove. Inace to rade i patronaza, ali meni je patronazna rekla da ona to ne radi, pa sam morala ici kod pedi. Tad su nas narucili i za prvu kontrolu. Na prvoj kontroli su otvorili karton.

I mi smo tak nekako isli ali zato jer nam se patronazne 4 dana nisu javljale a mali je stalno plakao ( od gladi) pa smo eto morali ici... A zasto ste vi tako rano otpusteni?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Kolovoz 2014. 15:02

Ja sam rodila u 8 navecer, tako da bi on imao punih 72 sata treci dan u 8 navecer, a mi smo otpusteni taj treci dan nakon vizite, znaci 5-6 sati prije tih 72 sata. Tak da nismo mi nista specijalno rano otpusteni, treci dan, klasika za prirodni porod i dijete bez zutice :-).

Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 15:06

ProudMomy

Ja sam rodila u 8 navecer, tako da bi on imao punih 72 sata treci dan u 8 navecer, a mi smo otpusteni taj treci dan nakon vizite, znaci 5-6 sati prije tih 72 sata. Tak da nismo mi nista specijalno rano otpusteni, treci dan, klasika za prirodni porod i dijete bez zutice :-).

Ahaaa :D okii

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 15:05

Znači,ako je sve ok  s mamom i bebom ide se doma za tri dana

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 15:05

Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 15:07

Nalah

Da :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

12. Kolovoz 2014. 15:07

Nalah

U pravilu da, ako je prirodni porod, ako beba nema zuticu i zdrava je, treci dan se ide doma. S tim da je onaj dan kad rodite nulti dan, pa se pozurite rodit prije ponoci. :-)

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI