"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    12. Kolovoz 2014. 15:36

hehe super!! def.cu tamo pitati, nadam se da ce biti mjesta za upis! stomatologa i dr.opce sam trazila pola godine

12. Kolovoz 2014. 15:51

U biti te pedijatar ne smije odbit kod prvog upisa djeteta, jedino kaj je bitno da prema kvartu spadas k njemu. Mene su samo to pitali kad sam nazvala, gdje zivimo i to je to.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 18:38

beag, to je super cijena za tetre! I da, i ja sam tako pomalo (ako to moze biti malo) svaki mjesec, iskoristila kupone i bonuse koji su mi odgovarali, i čini mi se čisto ok prošla. Kolica smo npr kupili jos u travnju čini mi se, i to na Sajmu mama, beba i djece, i dobili sajamski popust.. Prošla su vremena kad se kupovalo neplanski, bez obzira kakv ti je platežna moć, mislim da je ipak bolje vise mjeseci i ranije pa svaki put nešto-nekako put 2000kn, a neki duplo manje...

Uf, bas sam ja razmišljala o pedijatru danas, morat cu otići provjeriti da li moramo ranije upisati, da ne bi bilo nismo znali...

Krešimir 19.08.2014. <3

beag
    12. Kolovoz 2014. 19:24

ma da, skupo je sve i super je ako se moze ustedjeti koja kuna,

danas sam dobila info u mulleru, pa cu je podijeliti ako netko nije znao za to kao i ja, 
    jedan kupon iz knjizice moze se iskorisiti na do 10 istih proizvoda, npr.1 kuponom za pelene mozes dobiti popust na svaki od 10 paketa ako kupis odjednom.. ja sam danas uzela jedan paketic broj 1 i iskoristila kupon.. tek sam to saznala na stapicima za usi, uzela dva paketa i na svaki dobila popust s jednim kuponom... i onda sam pitala tetu na blagajni.. a dobro, znam za ubuduce :) 

nego, mm se danas sjetio koša za odlaganje iskoristenih pelena, ne znam otkud mu to uopce, ali pitao me jel ima tako nesto ja sam ih gledala, ali bas i nisam razm.o kupnji...

jeste ga vi nabavile ili ga je netko koristio? ili je nepotreban... vidjela sam jedino TT Sangenic u baby centru... navodno jedna kazeta s vrecicama traje oko mjesec dana, a zamjenske kostaju oko 40 kn...

Boba10
    12. Kolovoz 2014. 19:32

beag baš sam i ja danas u Mulleru gledala taj koš za pelene i te kazete, ali čini mi se skup sport, svaki mjesec kupovati još i te kazete. Žurila sam pa nisam uspjela dočekati tetu prodavačicu da mi malo pobliže objasni kako to funkcionira točno  možda nam netko može iz prve ruke dati kakav info, ne bacaju mi se baš novci

Boba

beag
    12. Kolovoz 2014. 19:37

" Koš hermetički omota svaku pelenu u šest slojeva debelu antibakterijsku foliju, koja sprječava širenje bakterija i neugodnih mirisa. Pelenu se jednostavno spusti u koš, okrene se ručka i zatvori poklopac. U koš stane do 28 pelena, a pražnjenje bubnja je brzo i jednostavno."

kos sa 4 kazete kosta 270 kn u baby centru, ne znam koliko je u mulleru? kazete su 120 kn 3 kom ili 180 kn 3 komada.. e sad ne pise razlika izmedu jednih i drugih...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.