imam i tu zamjenu, valjda mislis na galijev, i za sad mi se cini ok, odstupanja ili nema ili 0,1...
imam i tu zamjenu, valjda mislis na galijev, i za sad mi se cini ok, odstupanja ili nema ili 0,1…
Jes, galijev :D
Meni se čini nekako prvo spor pa samo skoči :D Izbjegavam ga, još uvijek je tu živin za svaki slučaj :D
A cujte kad mi je malacu od 6 mj digitalac u uhu pokazao 40,2, nemrem rec da nisam isla mjerit zivinim u guzi. Jesam, jer sam morala biti sigurna. I da, tada sam mu i cepice stavljala, jer mi je sirup pljuvao, a s necim sam morala skinuti temp. Ako je to uzasno, ok onda je uzasno. :-)
A cujte kad mi je malacu od 6 mj digitalac u uhu pokazao 40,2, nemrem rec da nisam isla mjerit zivinim u guzi. Jesam, jer sam morala biti sigurna. I da, tada sam mu i cepice stavljala, jer mi je sirup pljuvao, a s necim sam morala skinuti temp. Ako je to uzasno, ok onda je uzasno. :-)
Pa o tome ja pričam! Kako me nitko do sad nije shvatio? Priča je o malim bebama a ne dvogodišnjacima, naravno da se većoj bebi može izmjeriti, nema potrebe za čepićima ali ovim malima od par mjeseci?
Thanks Proud Momy!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mislim da ću si nabaviti živin u Bosni, budući da cijeli život mjerim s njim, i mama nam je tako u djetinjstvu... Suprugu i meni nije trebao do sada, pa ga nismo ni kupovali. Definitivno uzmem i digitalni, pa ćemo vidjeti...
Krešimir 19.08.2014. <3
joj kak sam happy...upravo mi mama poslala sliku...napokon je tata unuci napravio kindać.....
bas je takav kakvog sam zamisljala.....hehe
joj kak sam happy…upravo mi mama poslala sliku…napokon je tata unuci napravio kindać…..
bas je takav kakvog sam zamisljala…..hehe
Jao super!!! Bas mi je drago zbog tebe i tvoje djevojcice! :-)

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
joj kak sam happy…upravo mi mama poslala sliku…napokon je tata unuci napravio kindać…..
bas je takav kakvog sam zamisljala…..hehe
To je tako lijepo! Baš super da je točno onakav kakav si zamišljala...
Krešimir 19.08.2014. <3
Laura 21.08.2014 :-*
Joj joj, ja kažem da je meni to užas, čepić sam i ja par puta davala kad nije drugačije išlo, al mi nije to baš da joj u guzi mjerim. Ja sam ipak i ovoj bebolini pod pazduhom mjerila kad nisam bila ziher za ovaj digitalni.
Tina, baš mi je drago za kindač
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji