A cujte kad mi je malacu od 6 mj digitalac u uhu pokazao 40,2, nemrem rec da nisam isla mjerit zivinim u guzi. Jesam, jer sam morala biti sigurna. I da, tada sam mu i cepice stavljala, jer mi je sirup pljuvao, a s necim sam morala skinuti temp. Ako je to uzasno, ok onda je uzasno. :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Mislim da ću si nabaviti živin u Bosni, budući da cijeli život mjerim s njim, i mama nam je tako u djetinjstvu... Suprugu i meni nije trebao do sada, pa ga nismo ni kupovali. Definitivno uzmem i digitalni, pa ćemo vidjeti...
Krešimir 19.08.2014. <3
joj kak sam happy...upravo mi mama poslala sliku...napokon je tata unuci napravio kindać.....
bas je takav kakvog sam zamisljala.....hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Joj joj, ja kažem da je meni to užas, čepić sam i ja par puta davala kad nije drugačije išlo, al mi nije to baš da joj u guzi mjerim. Ja sam ipak i ovoj bebolini pod pazduhom mjerila kad nisam bila ziher za ovaj digitalni.
Tina, baš mi je drago za kindač
Tina super za kindač...sad sam i ja happy zbog tebe i princeze
a sad što se tiče toplomjera i čepića...mi imamo neki stari živin kojem skala leta na sve strane al nama velikima nije to problem...mislila sam uzet još taj digitalni zbog bebača...planiram mu (nadam se da neče biti potrebno al za svaki slučaj) mjerit temp na način da mi ja pridržavam ručicu i toplomjer po pazuhom naravno ak će biti miran i ako ćemo tako uspjeti a ako ne onda ćemo u guzu al to se nadam da ćemo uspjet izbjeć jer mi se to nesviđa...a što se tiče čepića iz osobnog iskustva znam da nisu ugodni al kad ništa drugo nepomaže onda je to jedini spas...ja sam inače sklona visokoj temperaturi i nadam se da bebač neće biti na mene jer to je užasno koliko smo se mama i ja znale namučit da mi snizimo temperaturu pa čak i dok sam bila u srednoj školi a i onda su nam čepići bili jedini spas
Danas mi došao 555. paket igračaka s neta (Lamaze) a i kupila sam dosta plišanaca... Sad moja dilema, dal ih sve prati? Nekako mi je fuj dati igračku iz dućana odma djetetu... A opet šteta mi uništavati igračke makar kad ih stavim u sušilicu izađu ko nove van... I kako da operem one didaktičke igračke koje imaju u sebi neki mehanizam a poluplišanje su? Tipa imaju ono za zubiće, unutra zvečka, jedna čak i onaj mehanizam kaj vibrira kad se povuče... Jel mogu s tim u vodu? Help!
Sortiraj odgovore
Najstariji