"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    11. Srpanj 2014. 11:20

imam i tu zamjenu, valjda mislis na galijev, i za sad mi se cini ok, odstupanja ili nema ili 0,1...

missha
    11. Srpanj 2014. 11:22

Boobie

imam i tu zamjenu, valjda mislis na galijev, i za sad mi se cini ok, odstupanja ili nema ili 0,1…

Jes, galijev :D
    Meni se čini nekako prvo spor pa samo skoči :D Izbjegavam ga, još uvijek je tu živin za svaki slučaj :D

11. Srpanj 2014. 13:45

A cujte kad mi je malacu od 6 mj digitalac u uhu pokazao 40,2, nemrem rec da nisam isla mjerit zivinim u guzi. Jesam, jer sam morala biti sigurna. I da, tada sam mu i cepice stavljala, jer mi je sirup pljuvao, a s necim sam morala skinuti temp. Ako je to uzasno, ok onda je uzasno. :-)

renata6
    11. Srpanj 2014. 13:52

ProudMomy

A cujte kad mi je malacu od 6 mj digitalac u uhu pokazao 40,2, nemrem rec da nisam isla mjerit zivinim u guzi. Jesam, jer sam morala biti sigurna. I da, tada sam mu i cepice stavljala, jer mi je sirup pljuvao, a s necim sam morala skinuti temp. Ako je to uzasno, ok onda je uzasno. :-)

Pa o tome ja pričam! Kako me nitko do sad nije shvatio? Priča je o malim bebama a ne dvogodišnjacima, naravno da se većoj bebi može izmjeriti, nema potrebe za čepićima ali ovim malima od par mjeseci?
    Thanks Proud Momy!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    11. Srpanj 2014. 13:48

Mislim da ću si nabaviti živin u Bosni, budući da cijeli život mjerim s njim, i mama nam je tako u djetinjstvu... Suprugu i meni nije trebao do sada, pa ga nismo ni kupovali. Definitivno uzmem i digitalni, pa ćemo vidjeti...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    11. Srpanj 2014. 14:22

joj kak sam happy...upravo mi mama poslala sliku...napokon je tata unuci napravio kindać.....
    bas je takav kakvog sam zamisljala.....hehe

11. Srpanj 2014. 14:25

Tina0208

joj kak sam happy…upravo mi mama poslala sliku…napokon je tata unuci napravio kindać…..
    bas je takav kakvog sam zamisljala…..hehe

Jao super!!! Bas mi je drago zbog tebe i tvoje djevojcice! :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    11. Srpanj 2014. 14:28

Tina0208

joj kak sam happy…upravo mi mama poslala sliku…napokon je tata unuci napravio kindać…..
    bas je takav kakvog sam zamisljala…..hehe

To je tako lijepo! Baš super da je točno onakav kakav si zamišljala... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Laura 21.08.2014 :-*

missha
    11. Srpanj 2014. 14:29

Joj joj, ja kažem da je meni to užas, čepić sam i ja par puta davala kad nije drugačije išlo, al mi nije to baš da joj u guzi mjerim. Ja sam ipak i ovoj bebolini pod pazduhom mjerila kad nisam bila ziher za ovaj digitalni.
    Tina, baš mi je drago za kindač

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI