"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    10. Srpanj 2014. 19:16

Moja djecica kad imaju temperaturu su mirna placu naravno ali da im se izmjerit ispod pazduha jer sam ih uvjek sa necim zabavila.,a ovaj sto sam kupila sam bila reklamirala ali sa njihove strane je dobar bila sam dobila na poklon onaj na uho pa dudu nista od toga ne valja.Doduse i najbolja mi prijateljica radi u apoteci pa i sama kaze da su ti digitalci losi i netocni eto toliko o tome.

10. Srpanj 2014. 20:45

Ako pricamo o digitalcima za uho i celo, nepouzdani su i to jako. To sam vec negdje pislala, ovdje na forumu. Koja je zapravo svrha tih toplomjera. Ovi klasicni digitalci su vise manje tocni, bez obzira na firmu. I dalje imam i zivin doma i s njim sam mu mjerila u guzi, kad sam s digitalcem detektirala da temp postoji. :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Boobie
    11. Srpanj 2014. 09:31

Ima zivinih u Bosni ili Srbiji pa ako vam netko ima priliku donijeti, meni frendica donijela nedavno iz Beograda galijev i živin. Baš jučer sam mužu mjerila, digitalni pokazuje 37 a živin 37.1 tak da meni nije neko odstupanje. Bitno mi je bilo samo da nabavim živin za svaki slučaj :)

missha
    11. Srpanj 2014. 10:51

Ja imam živin i jedan novi digitalni za čelo. Mjerim uvijek sa ovim za čelo, obavezno provjerim, a ako nisam sigurna, mjerim sa živinim ispod pazduha. Nikad nisam djetetu gurala toplomjer u guzu jer mi je to užasno, ne volim ni čepiće stavljat :D Nisam ni u bolnici sestrama dala da im guraju u guzu jer mi je dvogodišnjakinji tak htjela mjerit temperaturu. Reko nema šanse, izmjerili smo ispod pazduha i svi sretni :)

antonio
    11. Srpanj 2014. 11:00

zivinih toplomjera ima kupit i kod nas u svakoj apoteci i kostaju 18 kn i ja sam prezadovoljna i nikad nisam djeci mjerila temperaturu u guzi vec samo ispod pazduha

missha
    11. Srpanj 2014. 11:04

Nema više živinih od kad smo u EU, sad je neka zamjena i nije tolko pouzdana ko živa. No, nisam jedina čudakinja koja ne mjeri u guzi temperaturu :D

Boobie
    11. Srpanj 2014. 11:05

nema ih kod nas otkad smo usli u EU jer su zabranjeni... jedino ako je u kojoj apoteci jos ostalo zaliha... od sad samo digitalni 

Boobie
    11. Srpanj 2014. 11:20

imam i tu zamjenu, valjda mislis na galijev, i za sad mi se cini ok, odstupanja ili nema ili 0,1...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.