Evo kod mene rijesen DM i Muller, jos sutra ljekarna I bas sam happy, narucila s neta Mustelu kupku 2kom, sampon za tjemenicu, duo pack sampon za kosu i tijelo i cold krema, sve skupa 430kn... Ovi nasi imaju marzu za poludit, tu bi za te pare dobila samo dvije kupke... Ako kome treba, stranica je http://www.cocooncenter.co.uk/brands/mustela.html
Naručila sam 03.07. i evo, stiglo točno kako mi je i rekla. Znači počinju raditi artikle ponedjeljak nakon što naručiš i idući ponedjeljak šalju... Da, poprilično se približilo... Stalno sam si nekako mislila kako je to sve daleko, ali evo, stvarno je krajnje vrijeme da i ja sve poperem i popeglam i da onda mirujem
Krešimir 19.08.2014. <3
Da, zapravo i meni su rekli oko 22.7. taman kad sjedne lova Vrijeme leti, skuzis tek kad krenes brojati tjedan po tjedan
Postarina je 10 funti ako narucujes ispod 150 funti, iznad je besplatna... Dodje kroz 5-6 dana... Postarina se isplati vec na 2 proizvoda, ja sam odma uzela vise :)
Kak sad funte, meni cijene izrazene u eurima? Ma, nebitno....kako god, cijene su super, ako ce nam odgovarat , narucujemo sa stranice
Ma joj, i kod mene su u eurima, gledam nesto na ebayu u funtama i zabrijala sam
pozdrav. sa pripremama za bebu sam pocinjala polako , sve smo po dobroj cijeni kupila., npr brevi komodu u slo na snizenju za 500kn dok je kod nas 1500..Zeznula sam se jedino s 3u1 kolicima koje sam narucila 2,5mj prije termina i nisu stigla iako im je rok bio 30dana. na kraju sam iz rodilista narucila nova koja su dosla za 2dana
Sortiraj odgovore
Najstariji