"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    15. Srpanj 2014. 15:54

Evo kod mene rijesen DM i Muller, jos sutra ljekarna  I bas sam happy, narucila s neta Mustelu kupku 2kom, sampon za tjemenicu, duo pack sampon za kosu i tijelo i cold krema, sve skupa 430kn... Ovi nasi imaju marzu za poludit, tu bi za te pare dobila samo dvije kupke... Ako kome treba, stranica je http://www.cocooncenter.co.uk/brands/mustela.html 

MarijaŠ
    15. Srpanj 2014. 17:39

Naručila sam 03.07. i evo, stiglo točno kako mi je i rekla. Znači počinju raditi artikle ponedjeljak nakon što naručiš i idući ponedjeljak šalju... Da, poprilično se približilo... Stalno sam si nekako mislila kako je to sve daleko, ali evo, stvarno je krajnje vrijeme da i ja sve poperem i popeglam i da onda mirujem 

Krešimir 19.08.2014. <3

Boobie
    15. Srpanj 2014. 17:45

Da, zapravo i meni su rekli oko 22.7. taman kad sjedne lova  Vrijeme leti, skuzis tek kad krenes brojati tjedan po tjedan 

Boobie
    16. Srpanj 2014. 15:52

Postarina je 10 funti ako narucujes ispod 150 funti, iznad je besplatna... Dodje kroz 5-6 dana... Postarina se isplati vec na 2 proizvoda, ja sam odma uzela vise :)

DarijaZ
    16. Srpanj 2014. 16:00

Kak sad funte, meni cijene izrazene u eurima? Ma, nebitno....kako god, cijene su super, ako ce nam odgovarat , narucujemo sa stranice 

Boobie
    16. Srpanj 2014. 16:06

Ma joj, i kod mene su u eurima, gledam nesto na ebayu u funtama i zabrijala sam 

• amy2
    17. Srpanj 2014. 13:54

pozdrav. sa pripremama za bebu sam pocinjala polako , sve smo po dobroj cijeni kupila., npr brevi komodu u slo na snizenju za 500kn dok je kod nas 1500..Zeznula sam se jedino s 3u1 kolicima koje sam narucila 2,5mj prije termina i nisu stigla iako im je rok bio 30dana. na kraju sam iz rodilista narucila nova koja su dosla za 2dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.