ja sam kupila prasak na kojem pise sensitive,dakle za male bebe i omeksivac sam uzela isto takav sensitive ...
nisam ni pomislila na to da ne stavljam omeksivac jer je moja susjeda prala bez njega i odjeca je bila uzasno hrapava i tvrda nakon pranja...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam omeksivac kod pranja njegove robice pocela koristiti tek nema dugo. Ja nisam htjela riskirat da mi se osipa jer mu recimo omeksivac ne odgovara. Ako se bojis da ce robica biti prekruta, radije ubaci ocat, umjesto omeksivaca u pocetku. Kazem ja sam bila dosta oprezna i dobro da jesam, jer je moj osjetljiv ko vrag.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
i ja planiram prati sve s običnim praškom kojim perem i našu robu (naravno puno manju količinu ću stavljati) a umjesto omekšivača alkoholni ocat
e to sa octom nisam znala... ako ce joj smetat omeksivac onda cu koristit ocat...
al nadam se da nece...
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam isto nakon poroda prijavljivala malog kod pedijatra, ali sam i prije nego je mali bio prijavljen na HZZO nazvala pedijatra kod kojeg sam htjela da idemo i najavila nas i dogovorila termin za prvi pregled - to ti je s mjesec dana. Inače, ako ti zatreba da s bebom moraš kod doktora, a da nije još prijavljena na HZZO sve možeš obaviti preko svoje zdravstvene.
Ok, hvala cure na odgovorima... Probat ću sa tim blažim praškom i omekšivačem, pa ako se ispostavi da smeta, definitivno prelazimo na alkoholni ocat.
paris, hvala na info za pedijatra... Mislim da ću i ja ovih dana otići provjeriti koji je slobodan da mogu odmah dogovoriti pregled... Vidiš, to nisam znala - da mogu preko svoje zdravstvene. Vrlo korisna informacija, hvala ti!
Kakve ste toplomjere kupovale? Kod nas se u državi više ne prodaju živini? Čula sam u par navrata da neki digitalni nisu baš najsigurniji i ne pokazuju dobre vrijednosti, pa ne znam ni sama što učiniti... Puna sam pitanja zadnjih dana, znam. Skupilo mi se.
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija došla si mi ko naručena s tim pitanjima...i ja se polako sve to počinjem preispitivati i plan mi je bio sutra uzet popis koji sam sastavila i lagano krenut u nabavku...ovako ću bar znati na što da se točno fokusiram...joj ljubim te jer me baš veseli da još netko u isto vrijeme ko i ja to sve istražuje
Marijaš, ja bi ti preporučila digitalni, bar dok je bebica tako mala, kako ćeš joj izmjeriti temperaturu sa živinim? Nema šanse da ti bebica na duže bude mirna, a i dig. su ti brzo gotovi, razlike su ti 0,5 stupnjeva znači da možeš itekako procijeniti temperaturu. Staviš malo kremice na vrh i u guzu i dok zazvoni gotovo, mislim da će ti biti lakše s tim mi smo imali Braunov i pokazao se stvarno ok, nikad nije fulao. Imaš ga za kupiti u svakoj ljekarni. Imaš i one koje se stavljaju u uha ili na čelo, al mislim da ti oni imaju veća odstupanja, a i pedijatri preporučuju mjerenje u guzi za tako male bebice jer je ona najpouzdanija i naj točnija metoda.
Nadam se da sam ti pomogla!
Sortiraj odgovore
Najstariji