Tina super za kindač...sad sam i ja happy zbog tebe i princeze
a sad što se tiče toplomjera i čepića...mi imamo neki stari živin kojem skala leta na sve strane al nama velikima nije to problem...mislila sam uzet još taj digitalni zbog bebača...planiram mu (nadam se da neče biti potrebno al za svaki slučaj) mjerit temp na način da mi ja pridržavam ručicu i toplomjer po pazuhom naravno ak će biti miran i ako ćemo tako uspjeti a ako ne onda ćemo u guzu al to se nadam da ćemo uspjet izbjeć jer mi se to nesviđa...a što se tiče čepića iz osobnog iskustva znam da nisu ugodni al kad ništa drugo nepomaže onda je to jedini spas...ja sam inače sklona visokoj temperaturi i nadam se da bebač neće biti na mene jer to je užasno koliko smo se mama i ja znale namučit da mi snizimo temperaturu pa čak i dok sam bila u srednoj školi a i onda su nam čepići bili jedini spas
Danas mi došao 555. paket igračaka s neta (Lamaze) a i kupila sam dosta plišanaca... Sad moja dilema, dal ih sve prati? Nekako mi je fuj dati igračku iz dućana odma djetetu... A opet šteta mi uništavati igračke makar kad ih stavim u sušilicu izađu ko nove van... I kako da operem one didaktičke igračke koje imaju u sebi neki mehanizam a poluplišanje su? Tipa imaju ono za zubiće, unutra zvečka, jedna čak i onaj mehanizam kaj vibrira kad se povuče... Jel mogu s tim u vodu? Help!
Danas mi došao 555. paket igračaka s neta (Lamaze) a i kupila sam dosta plišanaca… Sad moja dilema, dal ih sve prati? Nekako mi je fuj dati igračku iz dućana odma djetetu… A opet šteta mi uništavati igračke makar kad ih stavim u sušilicu izađu ko nove van… I kako da operem one didaktičke igračke koje imaju u sebi neki mehanizam a poluplišanje su? Tipa imaju ono za zubiće, unutra zvečka, jedna čak i onaj mehanizam kaj vibrira kad se povuče… Jel mogu s tim u vodu? Help!
Boobie, ja sve to - osim igračaka koje imaju baterije - perem u mašini na 30-ak st. Ove koje imaju mehanizam za zveckanje ili nešto mogu privremeno zaštekati ali onda se vrati na staro - tak su bar moja iskustva.
Danas mi došao 555. paket igračaka s neta (Lamaze) a i kupila sam dosta plišanaca… Sad moja dilema, dal ih sve prati? Nekako mi je fuj dati igračku iz dućana odma djetetu… A opet šteta mi uništavati igračke makar kad ih stavim u sušilicu izađu ko nove van… I kako da operem one didaktičke igračke koje imaju u sebi neki mehanizam a poluplišanje su? Tipa imaju ono za zubiće, unutra zvečka, jedna čak i onaj mehanizam kaj vibrira kad se povuče… Jel mogu s tim u vodu? Help!
I ja ti to sve perem u masini na 30 stupnjeva, osim igracaka koje imaju baterije (tipa psic sveznalica). Te koje su na baterije, znam povremeno samo onak s pjenom malo izvana oprat i to je to.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
super super...jos mi samo fali zipka.. jedva cekam da i to napravi...onda stvarno mogu mirne duse put rodilista..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Curke moje, moj savjet je perite sve, nedavno smo bili u bolnici kod dermatologa, jer imamo problema s kožom, rekao je da u principu najgore za djecu što se tiče alergija su tzv. plišanci jer skupljaju jako puno grinja, ne mora biti da će vaše dijete biti sklono alergiji, al čisto iz preventive održavajte igračke čistima!
Ja sam sve plišance prala u vešmašini, a ove igračke svako malo u kadu stavim i ajmo svaku posebno ribanje :D :D :D
plišanci, one napol krpene lutke, jastučići, dekice, sve što može podnjet pranje na 30-40 stupnjeva je redovno u vešmašini na pranju
iako najčešće po noći jer kad vidi da stavljam prat sjedi i plače ispred vešmašine dok god se ne opere :)
Pozdrav.
Ja sam također kupila dvije te Lamaze igračkice za bebe (od kineza, sa ebaya za 20-ak kuna). Imaju na sebi naštepani znak Lamaze i onu bijelu etiketicu koja visi sa strane (piše Lamaze Usa, made in China) i malo me strah da to ipak nije original i da možda ne sadrži neke štetne boje ili tako nešto.
Jeste vi što ih također tako kupujete isto tako "malo nesigurni" oko toga ili ja zbilja "malo" pretjerujem?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji