super super...jos mi samo fali zipka.. jedva cekam da i to napravi...onda stvarno mogu mirne duse put rodilista..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Curke moje, moj savjet je perite sve, nedavno smo bili u bolnici kod dermatologa, jer imamo problema s kožom, rekao je da u principu najgore za djecu što se tiče alergija su tzv. plišanci jer skupljaju jako puno grinja, ne mora biti da će vaše dijete biti sklono alergiji, al čisto iz preventive održavajte igračke čistima!
Ja sam sve plišance prala u vešmašini, a ove igračke svako malo u kadu stavim i ajmo svaku posebno ribanje :D :D :D
plišanci, one napol krpene lutke, jastučići, dekice, sve što može podnjet pranje na 30-40 stupnjeva je redovno u vešmašini na pranju
iako najčešće po noći jer kad vidi da stavljam prat sjedi i plače ispred vešmašine dok god se ne opere :)
Pozdrav.
Ja sam također kupila dvije te Lamaze igračkice za bebe (od kineza, sa ebaya za 20-ak kuna). Imaju na sebi naštepani znak Lamaze i onu bijelu etiketicu koja visi sa strane (piše Lamaze Usa, made in China) i malo me strah da to ipak nije original i da možda ne sadrži neke štetne boje ili tako nešto.
Jeste vi što ih također tako kupujete isto tako "malo nesigurni" oko toga ili ja zbilja "malo" pretjerujem?
Ja sam ih kupila 10ak i isto sam razmisljala al sad kad sam ih oprala vidim da puno bolje izgledaju i kad ih usporedim sa ovima kupljenima u ducanu, 90% njih ima made in China, pa ti znaj... A sad, za tu cijenu ne ocekujem original kad je original 100-200kn... Mislim da danas vise ne mozes biti sigurna u nista... Evo npr. kupila u Mulleru Hipp AD mlijeko iz njihove knjizice s popustima, za svaki slucaj, i sad vidim da je povuceno iz prodaje radi nedostatka B vitamina... Tak da nista nije sigurno
Hvala Boobie...
A možda da ih ja žvačem tih dva mjeseca do poroda pa da vidim jel bu promjena :-)))
Sortiraj odgovore
Najstariji