Postarina je 10 eura sta god narucila, ne znam jel ti se isplati samo za maramice... imas temu na forum hr o musteli kaj se isplati uzeti
Skicnut cu, thnx... Vec sam kupila kupku, kremice i mlijeko za tijelo, pa sad gledam kaj bi jos..te maramice sam gledala u Mulleru, al mi 70 kn malo too much za maramice...
Kaj si ti uzela?
uzela sam 2x kupka ona zuta sa S za osjetljiviju kozu, cold kremu za lice, rekli su mi da je najbolja sad za zimu, pjenu tj sampon za tjemenicu (moze i ko obican sampon ak nece imat) i 2x 2u1 hair&body wash za kasnije, racunam da sam za prvu godinu mirna ak nece imati suhu kozu ili dermatitis (ja imam suhu a mm dermatitis), onda cu uzeti nesto za mazati (cijelu onu liniju sa S haha) jer mi rekla frendica da mi uz kupku ne treba mlijeko za tijelo jer je koza super...
Boobie, e vidis , cold krema za lice, to nisam kupila ... Dodajem si i to u narudzbu.
MarijaŠ, samo polako, nije nista hitno...ja sam ionako jos na moru, mislila sam narucivati sljedeci tjedan kad se vratim u zg
MarijaŠ ja mislim da nema potrebe za time...mozda ti nece trebati,a ako i zatreba to se moze kupit u bilo kojoj trgovini...
nego,cure moje ja sam danas podigla u dm-u onu knjizicu za 150 bodova jer sam koristila popust iz nje pa ako neka nesto zeli iz nje neki kupon recite pa vam posaljem postom... ja sam iskoristila kupone za uloske i jos par sitnica...
posto kuponi vrijede do 31.08 zao mi je da propadnu...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji