"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    22. Srpanj 2014. 08:56

Ja nisam imala AD u kući.  Ni sad ga ne planiram imati. Ja uopće ne dvojim da ću moći dojiti kao i prvi put, tako da to ni ne uzimam. A ako ti zatreba imaš stvarno danas u svakom dućanu. I iskreno sumnjam da će ti trebati baš u 2 u noći. Odnosno - beba ak plače, plakat će po noći bez obzira što jela. To je i do karaktera bebe, a ne samo toga da li je gladna ili ne. Nije glad jedina stvar zbog koje bebe plaču (bio dan ili noć).
    Ja osobno ne bih na tvom mjestu niš kupovala.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

MarijaŠ
    22. Srpanj 2014. 10:15

Baš tako sam si i ja kontala. Pa što će mi? Taman da mi i zatreba, pa neće se ništa dogoditi ako slučajno dočekamo jutro pa onda kupimo AD. Iako se jako jako nadam da nam uopće neće trebati. Hvala drage žene!

Krešimir 19.08.2014. <3

Lilica
    22. Srpanj 2014. 10:27

joj mene muz bas jucer udavio s pitanjima sta ako ne budem imala dosta mlijeka, hocemo kupiti ipak za svaku sigurnost AD. ja mu objasnjavam da to nije bas tak a on dalje a sta ako bude.. na kraju sam popizdila i rekla mu da idemo u cetvrtak na skolu dojenja pa da mu neke stvari budu jasnije, a i meni jer ne znam bas puno o svemu tome

DarijaZ
    22. Srpanj 2014. 12:41

...a moj R bas suprotno...on je uvjeren kako cu ja moci dojiti i kako cu i imati dovoljno mlijeka koje ce biti fantasticno, i uvjeren je kako nama Ad nece biti potreban 
    ....a sto se Ad-a tice, necu ga kupovati unaprijed dok ne vidim kako i dali napredujemo sa dojenjem... A i mislim da bi me R u top stavio da odustanem od dojenja 

Boobie
    22. Srpanj 2014. 14:06

Ko da sam rekla da cu vraga drzat u kuci... osobno nikad ne bi svojevoljno prestala dojiti prije vremena niti smatram da necu moci, bas suprotno... ali se volim i pripremiti za ne daj Boze... necu sad bacati kad su vec kupili 

22. Srpanj 2014. 14:21

Naravno da neces baciti, ako ste ga vec kupili, nitko ti to nije ni rekao.

Ja sam samo htjela reci da smatram da nema potrebe kupovati ga unaprijed, da se to uvijek stigne kupiti. To je savijet curama koje ga jos nisu kupile i razmisljaju bi li trebale. One koje ga vec imaju u pripremi, neka ga imaju. Iskreno vjerujem da cete sve biti uspjesne dojilje i da ces i ti taj svoj AD koji imas, na kraju pokloniti nekome :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.