Marija došla si mi ko naručena s tim pitanjima...i ja se polako sve to počinjem preispitivati i plan mi je bio sutra uzet popis koji sam sastavila i lagano krenut u nabavku...ovako ću bar znati na što da se točno fokusiram...joj ljubim te jer me baš veseli da još netko u isto vrijeme ko i ja to sve istražuje
Marija došla si mi ko naručena s tim pitanjima…i ja se polako sve to počinjem preispitivati i plan mi je bio sutra uzet popis koji sam sastavila i lagano krenut u nabavku…ovako ću bar znati na što da se točno fokusiram…joj ljubim te jer me baš veseli da još netko u isto vrijeme ko i ja to sve istražuje
Hahah, da da... I meni se nekako skupilo tih pitanja... Imam popis, kupila sam većinu stvari koje sam planirala, samo me sad pate još tako neki detalji... Skupa smo u svemu, pa eto i u ovome
Krešimir 19.08.2014. <3
Marijaš, ja bi ti preporučila digitalni, bar dok je bebica tako mala, kako ćeš joj izmjeriti temperaturu sa živinim? Nema šanse da ti bebica na duže bude mirna, a i dig. su ti brzo gotovi, razlike su ti 0,5 stupnjeva znači da možeš itekako procijeniti temperaturu. Staviš malo kremice na vrh i u guzu i dok zazvoni gotovo, mislim da će ti biti lakše s tim mi smo imali Braunov i pokazao se stvarno ok, nikad nije fulao. Imaš ga za kupiti u svakoj ljekarni. Imaš i one koje se stavljaju u uha ili na čelo, al mislim da ti oni imaju veća odstupanja, a i pedijatri preporučuju mjerenje u guzi za tako male bebice jer je ona najpouzdanija i naj točnija metoda.
Nadam se da sam ti pomogla!
Marijaš, ja bi ti preporučila digitalni, bar dok je bebica tako mala, kako ćeš joj izmjeriti temperaturu sa živinim? Nema šanse da ti bebica na duže bude mirna, a i dig. su ti brzo gotovi, razlike su ti 0,5 stupnjeva znači da možeš itekako procijeniti temperaturu. Staviš malo kremice na vrh i u guzu i dok zazvoni gotovo, mislim da će ti biti lakše s tim mi smo imali Braunov i pokazao se stvarno ok, nikad nije fulao. Imaš ga za kupiti u svakoj ljekarni. Imaš i one koje se stavljaju u uha ili na čelo, al mislim da ti oni imaju veća odstupanja, a i pedijatri preporučuju mjerenje u guzi za tako male bebice jer je ona najpouzdanija i naj točnija metoda.
Nadam se da sam ti pomogla!
Slažem se s renatom. Ovi digitalni koji se stavljaju u guzu su skroz ok i meni je to nekako sigurnije nego živini, a ovi što idu na čelo i u uhu ti mogu samo dati neku okvirnu informaciju o temperaturi - mislim da možeš i bez toga - ionako će ti svaki pedijatar reći da je bebi najbolje mjeriti temp. u guzi.
kak se kreće cijena tih "običnih" digitalnih i koji proizvođač je najbolji???baš gledam po netu i vidim da je braun najreklamiraniji pa me zanima koje vi imate...a budem sutra skoknula i u ljekarnu koju imamo u zgradi se malo raspitati
kak se kreće cijena tih "običnih" digitalnih i koji proizvođač je najbolji???baš gledam po netu i vidim da je braun najreklamiraniji pa me zanima koje vi imate…a budem sutra skoknula i u ljekarnu koju imamo u zgradi se malo raspitati
Ma nisu ti oni uopće skupi, ja sam se iznenadila, nekih stotinjak kn prije 4 godine, a sad me nemoj držat za riječ, kako sam rekla mi smo imali Braunov, do sad nikad nije crko, niti je trebala kakva baterija, niš, evo još i sad radi, a stvarno su ti najjednostavniji.
kak se kreće cijena tih "običnih" digitalnih i koji proizvođač je najbolji???baš gledam po netu i vidim da je braun najreklamiraniji pa me zanima koje vi imate…a budem sutra skoknula i u ljekarnu koju imamo u zgradi se malo raspitati
Ja ti imam najobičniji no-name digitalni toplomjer iz ljekarne - mislim da je bio oko 40-ak kn i sasvim dobro služi svrsi. Nažalost imali smo u 6 mj prilike ga koristiti, al na svu sreću niš ozbiljno nije bilo u pitanju.
renata, naravno da si pomogla, kao i ostale cure, hvala ti!
Ma to sam čitala za digitalne za ta odstupanja, ali su veća vjerojatno za one toplomjere kojima se mjeri na čelu ili uhu...
Potražit ću onda u ljekarni taj za guzu pa ćemo se snalaziti, ako nam ne daj Bože bude zatrebao...
Krešimir 19.08.2014. <3
ja sam kupila u nekom dijecjem ducanu digitalni i platila ga 55 kuna.... jos ima i lijepu patkicu gore di se primi...zakon mi je..
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam osobno iz iskustva protiv tih digitalnih jer ne pokazuju dobro hocu rec nikako za svog manjeg sam bila kupila u apoteci od cica i platila 400 kn i nije pokazivao dobro moje djete je gorilo a on je pokazivao nekih 37 kad sam isla mjerit na zivin ispod pazduha 39 sa8.,toliko o tim digitalcima
Ja sam osobno iz iskustva protiv tih digitalnih jer ne pokazuju dobro hocu rec nikako za svog manjeg sam bila kupila u apoteci od cica i platila 400 kn i nije pokazivao dobro moje djete je gorilo a on je pokazivao nekih 37 kad sam isla mjerit na zivin ispod pazduha 39 sa8.,toliko o tim digitalcima
Eto, upravo to sam znala čuti u svojoj okolini isto... I ne znam biti pametna... Potražit ću neki u ljekarni, koji je možda najpouzdaniji kod kupaca pa ću vidjeti što na kraju kupiti.
Krešimir 19.08.2014. <3
Možda je bio pokvaren ili nije valjao! Možda je dobro imati i jedan i drugi, samo teško je bebici od par mjeseci izmjeriti temp. sa živinim. kako će djete biti mirno kad je ionako razdražljivo, plače...itd da ne nabrajam.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji