"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    09. Srpanj 2014. 20:13

kak se kreće cijena tih "običnih" digitalnih i koji proizvođač je najbolji???baš gledam po netu i vidim da je braun najreklamiraniji pa me zanima koje vi imate...a budem sutra skoknula i u ljekarnu koju imamo u zgradi se malo raspitati

MarijaŠ
    09. Srpanj 2014. 21:44

renata, naravno da si pomogla, kao i ostale cure, hvala ti!
    Ma to sam čitala za digitalne za ta odstupanja, ali su veća vjerojatno za one toplomjere kojima se mjeri na čelu ili uhu...
    Potražit ću onda u ljekarni taj za guzu pa ćemo se snalaziti, ako nam ne daj Bože bude zatrebao...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    10. Srpanj 2014. 12:37

ja sam kupila u nekom dijecjem ducanu digitalni i platila ga 55 kuna.... jos ima i lijepu patkicu gore di se primi...zakon mi je..

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    10. Srpanj 2014. 14:45

Ja sam osobno iz iskustva protiv tih digitalnih jer ne pokazuju dobro hocu rec nikako za svog manjeg sam bila kupila u apoteci od cica i platila 400 kn i nije pokazivao dobro moje djete je gorilo a on je pokazivao nekih 37 kad sam isla mjerit na zivin ispod pazduha 39 sa8.,toliko o tim digitalcima

Tina0208
    10. Srpanj 2014. 16:26

ajoj...nadam se da kod mene to nece biti slucaj,....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.