"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2014. 12:08

Kremica treba biti masna kako bi stvarala zastitni sloj izmedju koze i pelene, kakice i urina. Mustela je ok, ali meni se ipak najbolja pokazala Pavloviceva  i Becutan. Samo njih koristimo. Kad sam u Njemackoj ostala bez obje i probala mu mazat s nekim drugima, sav se osuo. Kupila sam 4 kreme i koma. Na kraju mi je mana busom slala kremu i za dan se sve smirilo. Doista sve ovisi p tipu koze. Nama eto nista drugo ne odgovara.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ninika11
    07. Srpanj 2014. 12:13

cure a JGL kremica? jel ona dobra?

paris
    07. Srpanj 2014. 12:23

ninika11

cure a JGL kremica? jel ona dobra?

Ja koristim JGL kremu i skroz  mi je ok. S tim da ju mažem samo kad vidim da se guza počela crveniti - znači ne kod svakog prematanja.

Tina0208
    07. Srpanj 2014. 12:15

e super...sudocrem cu onda uzet za takve intervencije...
    kaj onda kazete za guzu onu kremu kaj ju rade u ljekarni,a dolazi u obzir i becutan???

paris
    07. Srpanj 2014. 12:25

Tina0208

e super…sudocrem cu onda uzet za takve intervencije…
    kaj onda kazete za guzu onu kremu kaj ju rade u ljekarni,a dolazi u obzir i becutan???

i ja imam Sudocrem za te ozbiljnjie situacije - do sad nam nije trebala 

07. Srpanj 2014. 13:25

Tina0208

e super…sudocrem cu onda uzet za takve intervencije…

Moze ili tu Pavlovicevu iz ljekarne ili Becutan, ja uzimam onu veliku s narancastim poklopcem, mislim da se zove djecja vitaminska mast, 200ml. I dugo ju imam. Ugl. nama samo te dolaze u obzir :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    07. Srpanj 2014. 12:29

pitam jer imam popuste na tu kremicu. a Sudocrem imam iz ljekarne testere

• paris
    07. Srpanj 2014. 12:52

moje cure s klincima uglavnom svekoriste tu od JGL i zadovoljne su - zato sam ju i ja uzela. Imam i Pavlovićevu al kad sam pitala koju da počnem koristit sve su rekle JGL tak da s Pavlovićevom nemam baš iskustva. Ova nam je za sad super!

ninika11
    07. Srpanj 2014. 13:27

paris

moje cure s klincima uglavnom svekoriste tu od JGL i zadovoljne su - zato sam ju i ja uzela. Imam i Pavlovićevu al kad sam pitala koju da počnem koristit sve su rekle JGL tak da s Pavlovićevom nemam baš iskustva. Ova nam je za sad super!

super, hvala na odgovoru

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI