"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    06. Srpanj 2014. 18:56

Evo da javim za Ikeu, MM i frendovi bili jucer, sva sreca da imaju wifi pa ko da sam i ja bila prek vibera :) kupili 2 djecja ormara (nek se nadje), vitrinu, tepih, stolice za boravak, stol za tv, lustere, ogledalo za kupaonu, stolac za radnu sobu, krpice za pranje bebe, one slinceke sta su ko majica, par spremnika za igracke, policu za knjige, tegle za cvijece, fikus :) , par orhideja, zavjese... jucer bilo 10% za one koji imaju ikea family karticu tak da smo dobili 80eura popusta :)) prezadovoljna s kupljenim, danas malo tuzna jer MM mora raditi pa nece stici slagati par dana... evo lezim na kaucu i gledam hrpe kutije koje ne smijem sama pipnuti :(

beag
    07. Srpanj 2014. 11:38

super super!!! bitno da su stvarcice stigle u vas dom, a sad polako sa slaganjem! :)))

sto se tice te Pavloviceve kreme/masti, svi je hvale, ali sam isto tako cula da je pre premasna i da nema potrebe  toliko mastiti guzu, da postoje i druge dobre kreme koje su manje masne , e sad ne znam vise...  mora li ta krema biti masna iz nekog razloga??
    isprobala sam tester Biobaza kreme za bebe,  isto je masna... JGL isto tako..

ProudMommy, nije li Mustela dovoljna i kakvu ona ima teksturu, je li isto tako masna?

beag
    07. Srpanj 2014. 11:38

super super!!! bitno da su stvarcice stigle u vas dom, a sad polako sa slaganjem! :)))

sto se tice te Pavloviceve kreme/masti, svi je hvale, ali sam isto tako cula da je pre premasna i da nema potrebe  toliko mastiti guzu, da postoje i druge dobre kreme koje su manje masne , e sad ne znam vise...  mora li ta krema biti masna iz nekog razloga??
    isprobala sam tester Biobaza kreme za bebe,  isto je masna... JGL isto tako..

ProudMommy, nije li Mustela dovoljna i kakvu ona ima teksturu, je li isto tako masna?

Tina0208
    07. Srpanj 2014. 11:42

a jel se neka mozda odlucila za sudocrem kremicu?? NAVODNO SU JAAAKO DOBRE... ja imam doma par testera i izgleda mi ok kremica...

Laura 21.08.2014 :-*

07. Srpanj 2014. 12:08

Kremica treba biti masna kako bi stvarala zastitni sloj izmedju koze i pelene, kakice i urina. Mustela je ok, ali meni se ipak najbolja pokazala Pavloviceva  i Becutan. Samo njih koristimo. Kad sam u Njemackoj ostala bez obje i probala mu mazat s nekim drugima, sav se osuo. Kupila sam 4 kreme i koma. Na kraju mi je mana busom slala kremu i za dan se sve smirilo. Doista sve ovisi p tipu koze. Nama eto nista drugo ne odgovara.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ninika11
    07. Srpanj 2014. 12:13

cure a JGL kremica? jel ona dobra?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.