tetre su super, nisam ih jos oprala al budem ovih dana :) a cure su ih nahvalile vec na ovoj temi :)
Mi smo skoro sve kupili... Bili jučer i Mulleru i DM-u i kupili veći dio potrepština, ostale nam još pelene od "kozmetike". Kako se dobije onaj paket pelena u DM? Jel to samo zatražim i sad prije poroda, ili tek nakon?
I htjela sam vas pitati... Čitala sam malo o kremama za guzu, i naslušala se od mama (što starijih što mlađih). Većina mi je preporučavala Pavlovićevu mast, ali mi se čini da se može kupiti samo u ljekarni? I čitam da je trebala biti povučena sa tržišta zbog sastojka koji sadrži a kancerogen je (Borna kiselina (H3BO3) ), ali je navodno još uvijek na tržištu. Ne znam više biti pametna. Kupila sam jučer Mustela torbu (hvala još jednom DarijaZ), i u njoj ima krema za guzu. Uzela sam i od JGL kremu, pa se još dvoumim trebam li možda uzeti tu Pavlovićevu. Kakva su vaša iskustva, koju kremu za guzu koristiti?
Krešimir 19.08.2014. <3
Kad rodiš suprug dodje u Dm i zatraži te pelene, al tek nakon rodiš mislim da ti ne daju prije i to su ti babylove pelene.
U principu svaka ljekarna ti radi kremice za guzu, ja sam ju uzela i pokazala se odličnom, nema mirisa, žute je boje dosta je masna i stvarno ok. Moje dijete nikad nije imalo pelenski osip a stalno je morala ležati.
Ja ti preporučujem da ne kupuješ baš puno kozmetike za bebu jer ne znaš koji tip kože će imati, neki pedijatri preporučuju mustelu, druge kreme, mi smo sve živo probali, nakraju se pokazalo da ima AD i sad još vodimo borbu s time.
Ma nisam ni kupovala nešto kozmetike, jer znam da to zna biti svakako u prvim mjesecima. Imamo kažem tu Mustelinu torbu, i mislim da ću koristiti malo one baby kupke i to tek nakon mjesec dana, ovo prvo samo voda Tako su nam barem savjetovale patronažne na tečaju...
Samo mi je ta krema upitna, ne zanm što bih i kako, jer znam da nju trebam od prvog dana, a nešto bih uzela što se pokazalo kao sigurno i najbolje.
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam svojeveremeno cula to za Pavlovicevi kremu, ali sam negdje procitala i da je to totalna glupost. Koliko se sjecam prica je krenula od curke koja radi u tiskari u kojoj su se navodno radile etikete (?! Vec tu ne kuzim o cemu prica, svi znamo kakvu naljepnicu ima krema kupljena u apoteci) Plus toga dobila bi otkaz iste sekunde da je s poslovnom tajnom izasla u javnost itd itd. Bilo je jos objasnjeno i da recimo borne kiseline ima u morskoj vodi, nekim biljkama i vocu itd. Ma sve u svemu ja bi rekla glupost i ja ju koristim i dalje.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nakon rodjenja djeteta dobis u dnm paket premium care pampersica najmanjih od 30kom :)
Sortiraj odgovore
Najstariji