"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    03. Srpanj 2014. 15:53

Cure, koliko pelena pripremiti recimo za prvih 10 dana? 
    Planiram ponijeti jedan paket u bolnicu, jel onaj manji, ali me zanima koliko ste pripremile za kući?
    Imam povjerenja u MM da bi ih on lako kupio ako nam zafali, ali opet bih voljela imati malu zalihu.

Krešimir 19.08.2014. <3

missha
    03. Srpanj 2014. 15:57

Računaj da između 6 i 8 pelena trebaš na dan. Ja sam kupila samo 1 paket onih najmanjih jer sam mislila da će nam biti dosta, pošto je starija kćer imala buckaste noge, pa su joj odmah bile dobre veličine 2 :D Al manjoj sam čitav prvi mjesec oblačila veličinu 1. Tak da možeš i onaj jumbo pak kupit i nebu problema :D

MarijaŠ
    03. Srpanj 2014. 16:04

A dosta je onda onaj manji paket za bolnicu ponijeti onda jel? Mislim da ću tako i učiniti, kupim veliki paket, pa lako uzmemo još jedan te veličine... vidjet ćemo koliko ćemo (ili nećemo) biti bucmasti. 

Krešimir 19.08.2014. <3

missha
    03. Srpanj 2014. 16:06

Taj mali paket ti je sasvim dovoljno i previše za bolnicu. Ja sam potrošila samo nekih 12 pelena, oni ih i tamo sami presvuku u jutro i tak. A za kasnije lako muž poslika paket, pa ode kupit ak bude još trebalo :)

• paris
    03. Srpanj 2014. 16:07

Da, 1 paket vel 1 bi ti trebao biti dovoljan za tjedan dana. Nama je u početku - prva 2 mj. recimo - 1 paket trajao tako u prosjeku tjedan dana. Možda ti je dovoljno da za početak kupiš još jedan paket vel 1 za doma, ja sam prvo kupila zalihe za prva 2 tjedna, a onda sam kupovala zapravo tako tjedan za tjedan jer nisam imala pojma do kad će mu pasati koja veličina - vel 1 i vel 2 - s obzirom da u tih prvih par mjeseci oni zbilja brzo rastu i dobivaju na težini.

missha
    03. Srpanj 2014. 16:14

Netrebaš radit skladište s tim prvim brojevima jer brzo prerastu!

MarijaŠ
    03. Srpanj 2014. 16:44

Evo, naručena i posteljina u Mali anđeo butik... Sjećam se da ste već neke komentirale taj butik.. Je li tko što naručivao? Kakvi su dojmovi?

Krešimir 19.08.2014. <3

Boobie
    03. Srpanj 2014. 18:06

sta se tice dm torbe, vidim da je popularna al nekak si mislim da cu radije kupiti nesto slicno originalu kolica ili bas original... mislim da bi me drugo bolo u oci jer sam picajzla na kvadrat, je skupa al ce mi srce bit na mjestu :)

narucila sam ja tetre iz mali andjeo i one male maramice 40x40 za pranje pa mi njih nisu poslali, nisam ni pitala zasto, kupit cu u ikei, tetre su super...a meni je posteljina lijepsa u Martex-u, isto ima na fejsu, i za moj kinderbet 140x70 plahta 42kn, jastuk+poplun navlake 109kn koji god uzorak hocu, jednobojni 89kn...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.