"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    03. Srpanj 2014. 14:25

mozes, uzmes kukice i samo ih dodas na torbu... ninika u kompletu ti dolazi shopping torba a ova za kozmetiku/pelene se kupuje posebno, di si vidla da je 680? u kiki je 849 a u magic baby 819kn

ninika11
    03. Srpanj 2014. 14:31

Boobie

mozes, uzmes kukice i samo ih dodas na torbu… ninika u kompletu ti dolazi shopping torba a ova za kozmetiku/pelene se kupuje posebno, di si vidla da je 680? u kiki je 849 a u magic baby 819kn

u andrews baby kaptol centar. znam da dolazi ta shopping u kompletu sa kolicima a ova se plaća posebno zato velim da ne znam posebnu cijenu te shopping torbe hehe..  e sad meni je ženska računala sve (ako plaćaš gotovinom imaš popust ili od 10 ili 20% ne znam točno jer stalno neke popuste imaju gore) moguće daje zato jeftinije

Lida2
    03. Srpanj 2014. 14:27

Imas lijepih torbi u DM i super su.

paris
    03. Srpanj 2014. 15:23

lidijak77

Imas lijepih torbi u DM i super su.

Sad vidim da je i lidija već pisala od dm torbama 

Boobie
    03. Srpanj 2014. 14:28

a vidla sam al nisu mi bas... posebna guzica :)

ninika11
    03. Srpanj 2014. 14:34

i po meni u kiki se ne isplati ništa od toga gledati. mi smo gledali ta kolica tamo su bila 10000 kn. bez te torbe dodatne i ičega dodatnog. oni su inače skuplji od svih

Boobie
    03. Srpanj 2014. 14:38

shopping torbu imam, kosaru i sportski dio, suncobran, zastitu od kise i komaraca, samo mi fali torba za pelene, i ne znam jel bi uzela onu ko ruksak ili vecu... ne znam jesi vidla akciju u magic baby do 31.7. ak kupis kolica sa sportskim dijelom dobijes autosjedalicu gratis :)

ninika11
    03. Srpanj 2014. 14:46

vidjela sam, to ima i u kaptolu isto. ali mi je još rano kupovati te stvari. ionako smo se odlučili za ta kolica sigurno i tu autosjedalicu sigurno pa ćemo ih uzeti tamo u 10.,11. mjesecu. ja bi isto i suncobran i sve sve a sve se dodatno plaća. pa je dragi mislio da se ode van pogledat tipa u graz ili slično

ninika11
    03. Srpanj 2014. 14:46

koju boju ti imaš?

Boobie
    03. Srpanj 2014. 14:56

crvenu... pogledaj si ovaj oglas, imas u njemu link na austrijski web shop, puno su manje cijene a dostava u RH 10 eura...

ninika11
    03. Srpanj 2014. 14:59

lijepo. koji link? ovaj di si ovu torbu našla? tnx na informaciji

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI