i po meni u kiki se ne isplati ništa od toga gledati. mi smo gledali ta kolica tamo su bila 10000 kn. bez te torbe dodatne i ičega dodatnog. oni su inače skuplji od svih
shopping torbu imam, kosaru i sportski dio, suncobran, zastitu od kise i komaraca, samo mi fali torba za pelene, i ne znam jel bi uzela onu ko ruksak ili vecu... ne znam jesi vidla akciju u magic baby do 31.7. ak kupis kolica sa sportskim dijelom dobijes autosjedalicu gratis :)
vidjela sam, to ima i u kaptolu isto. ali mi je još rano kupovati te stvari. ionako smo se odlučili za ta kolica sigurno i tu autosjedalicu sigurno pa ćemo ih uzeti tamo u 10.,11. mjesecu. ja bi isto i suncobran i sve sve a sve se dodatno plaća. pa je dragi mislio da se ode van pogledat tipa u graz ili slično
crvenu... pogledaj si ovaj oglas, imas u njemu link na austrijski web shop, puno su manje cijene a dostava u RH 10 eura...
http://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/stokke-xplory-model-2013-seat-razlicite-boje-oglas-10710676
danas sam malo zbunjena, nisam stavila link :D
Cure koje tražite torbu za kolica evo jedan info - možda kome bude od koristi.
Ima u dm-u njihova torba po dosta pristupačnoj cijeni (valjda) - oko 180-190 kn. Ja sam se za nju odlučila nakon što sam vidjela hrpetinu drugih po ovim dućanima sa dječjom opremom. I super mi je - s obzirom na to da ju navlačimo stvarno posvuda i pretrpavamo dosta je izdržljiva, Unutra se još dobije i par stvarčica od babylove proizvoda - 2-3 pelene, vlažne maramice, krema za guzu - onak više promo stvari.
Sortiraj odgovore
Najstariji