Ja sam kupila body i skafander u NKD- u i body je bio super, a skafander nije ni nosio jer kad ga je mogao, bilo je toplo, a kasnije mu je bio mali. Inače imam robice svih marki, od one iz Kika, Cartersa, H&M, C&A, iz Bosne i meni je to sve isto, sve je ok. Možda ja nisam naletila na nešto loše pa da mogu reći da nešto ne valja.
MarijaŠ - ja znam kupiti u NKD-u i moram priznati da su peri-deri kvalitete. Fini pamuk i pod rukom. Doduše kad je P bila beba nije ih bilo, ali znam joj kupiti ove veće stvari sada. Znaju imati fora haljinica i tajica i što je najbolje - nisu sve roze (ima i u drugim bojama)...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Onda super! Nisam imala predrasude prema NKD, ali nekako sebi nisam tamo nikad ništa pronalazila, pa nisam ni znala kakva im je robica... Sad mi je još draže da sam kupila. Stvarno im je odličan taj popust, ne znam da li je samo kod nas - znači na već sniženu dječju robicu 30% popust na blagajni.
Iskrica, u pravu si, imaju baš super stvari za dječicu, malo sam pogledala jučer, i jedva čekam da se počnemo modirati i frajerisati...
Krešimir 19.08.2014. <3
dobila sad letak lesnine... djecji bodi 25kn, 1+1 gratis, putni krevetic prekrasan plavo zeleno crveni kome treba 295kn... najmanje 30% na sav djecji asortiman, vrijedi i na vec snizeno :)
Jel ima netko mozda ovu torbu iz Ikee? cini mi se ok za pelene http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00250616/
boobie takve torbe se najcesce dobiju uz kolica...tako da ako jos niste kupili kolica onda svakako pocekaj da poslje nemas visak torbu...
Laura 21.08.2014 :-*
ma imam stokke xplory od frendice, njima vise ne treba, al je ubila torbe s dvoje djece a njihova original 820kn :/
ma imam stokke xplory od frendice, njima vise ne treba, al je ubila torbe s dvoje djece a njihova original 820kn :/
znam da je ona njihova za pelene 680 kn. ja pitala. ne znam koliko je za kupovinu ona. ja ću si cijeli komplet uzeti vjerovatno, samo gledam di bi tu torbu drugu malo jeftinije ako ima
ali što nije da ne možeš ovakvu kakvu si gore stavila zakačiti na kolica ta?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji