Nasla sam ovaj iprijevoz i na Face, cini se je ekipa fakat zadovoljna.
Da, MarijaS, bas zbog toga se nadam da nece ista stvar biti i sa nasom Ikeom, i da nece bit potrebe da unatoc tome kaj ju inamo u Hr, potezemo preko granice :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Pratim iPrijevoz vec godinama i u zadnje vrijeme su imali toliko narudzbi da se ceka mjesecima pa su ljudima otkazali sve narudzbe i kao krenuli ispocetka. pokusala sam sama naruciti par stvari za salon, receno za 7 dana, pa jos 7 pa su prestali odgovarati na mailove. ako bolje pogledate na fejsu njihove statuse od 22.6. i 8.6. sve ce vam biti jasno :)
ima na fejsu i MRAV-dostava IKEA namještaja, to je grupa, i tamo nema ni jednog neg komentara, a donose vam robu u stan za istu proviziju (iprijevoz samo do dvorista).
Joj supeeeer! Javi svakak kaj si sve kupila, pliiiiz! :-)
Nije mi bad kaj rade do 18, tak i tak bi isli od jutra i nemremo dugo, kad imamo malog zvrka od 15 mjeseci, pa mu brzo sve dosadi. Tak da moramo biti brzi i efikasni :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moram vam se pohvaliti, bila danas neplanski u šetnji trgovinama..Imala nešto vremena, pa malo pogledala... I naiđem u NKD, kao da me neka intuicija tjerala, a inače sebi nikad tamo ništa ne nađem, pa ni ne zalazim baš često. Imali su popust 30% na već sniženu odjeću za bebe i djecu. Tako da imamo novi body kratkih rukava, majicu i odjelce i kompletić veličine 68 (malo deblji, plišani zimski) - hlačice, body i prslučić. Toliko me to obradovalo, da mi ni ovo šugavo vrijeme više ne smeta...
Jedino ne znam kakve je kvalitete odjeća, budući da nisam ništa tamo kupovala? Valjda će biti ok, vidjet ću kad operem...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja sam kupila body i skafander u NKD- u i body je bio super, a skafander nije ni nosio jer kad ga je mogao, bilo je toplo, a kasnije mu je bio mali. Inače imam robice svih marki, od one iz Kika, Cartersa, H&M, C&A, iz Bosne i meni je to sve isto, sve je ok. Možda ja nisam naletila na nešto loše pa da mogu reći da nešto ne valja.
MarijaŠ - ja znam kupiti u NKD-u i moram priznati da su peri-deri kvalitete. Fini pamuk i pod rukom. Doduše kad je P bila beba nije ih bilo, ali znam joj kupiti ove veće stvari sada. Znaju imati fora haljinica i tajica i što je najbolje - nisu sve roze (ima i u drugim bojama)...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Onda super! Nisam imala predrasude prema NKD, ali nekako sebi nisam tamo nikad ništa pronalazila, pa nisam ni znala kakva im je robica... Sad mi je još draže da sam kupila. Stvarno im je odličan taj popust, ne znam da li je samo kod nas - znači na već sniženu dječju robicu 30% popust na blagajni.
Iskrica, u pravu si, imaju baš super stvari za dječicu, malo sam pogledala jučer, i jedva čekam da se počnemo modirati i frajerisati...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji