super za ove popuste u mulleru, s obzirom da kuponi vrijede do 6.mj. 2015. !!
nego, ako nekome treba, a dostupan mu je baby center, imaju akciju, tommee tippee izdajalica je 200 kn, 320kn set.. pa kad sam kod toga, je li dovoljna samo izdajalica s bocicom ili je bolje uzeti taj komplet?? https://www.babycenter.hr/proizvod/00575/prsna-izdajalica-ctn-733
a ima i popusta na stosta jos.... fora mi je i ovaj set tommee tippee sa priborom za njegu, skarice, cesalj, toplomjer...za 159 kn..
cure vidjela sam dva sterilizatora za bočice i dude od aventa. daj mi recite koja je razlika (osim očito u cijeni)?
cure vidjela sam dva sterilizatora za bočice i dude od aventa. daj mi recite koja je razlika (osim očito u cijeni)?
Hm.. ne znam koje si vidjela - ajd stavi link na njih ako možeš. Ja imam od aventa sterilizator, možda je jedan od njih.
...a mene zanima jel ta izdajlaica fakat prijeko potrebna pa da ju moram odmah kupit....??
ja sam si to nekak mislila kupit kad rodim, pa kad vidim kak i koliko mlijeka imam i kad vidim dal mi to uopce potrebno...
a sto se kupona i knjizice u Mulleru tice, bolja je nego dm-ova....definitivno!
…a mene zanima jel ta izdajlaica fakat prijeko potrebna pa da ju moram odmah kupit….??
ja sam si to nekak mislila kupit kad rodim, pa kad vidim kak i koliko mlijeka imam i kad vidim dal mi to uopce potrebno…
a sto se kupona i knjizice u Mulleru tice, bolja je nego dm-ova….definitivno!
…a mene zanima jel ta izdajlaica fakat prijeko potrebna pa da ju moram odmah kupit….??
ja sam si to nekak mislila kupit kad rodim, pa kad vidim kak i koliko mlijeka imam i kad vidim dal mi to uopce potrebno…
Nisam ti tu pametna, ja sam ju na kraju ipak posudila jer si nisam mogla priustit nesto za sto nisam bila sigurna hpce li mi trebat. Prva dva dana sam imala tu i tam koju kap kolostruma. Treci dan je pocelo nadolaziti mlijeko, no bebac nije htio lijevu cicu pa sam izdajala da ne dobjm upalu. Tako i cetvrti dan a onda je prihvatio lijevu. Opet mi j trebala 6. ili 7. dan jer je mlijeko pravo nadoslo a on poceo spavati po 3h pa sam morala izdajat. N, izdajala sam tek toliko da smanjim napetost. Izdajala sam s Aventovom, dobila sam podljeve na aurolama, cini m se da samo izdaja tu di su aureole i malo okolo, a onda jo rukama moras masirat udaljenije dijelove. TT izdajalcu ipak nisam probala.
Baš kao što Bjap veli, nema tu baš pametnog odgovora Bilo bi idealno da možeš posudit od nekoga pa vidjeti... Ja sam imala jednu posuđenu koja mi nije baš odgovarala - užasno me boljelo prilikom izdajanja, onda sam kupila Aventovu koja je puno ugodnija i nju sam koristila dosta kratko jer sam na kraju shvatila da mi ni jedna izdajalica ne može toliko pomoći ko vlastite ruke. Ovdje samo da napomenem da sam preko mjesec dana samo izdajala i davala to na bočicu i nadopunjavala sa AD mlijekom tak da sam svašta isprobavala. E da, što se onog popisa za bebu tiče, sugeriram 1 bočicu i paket ad mlijeka za svaki slučaj. Mog bebača je to spasilo - inače se ne bi baš napapao
Što se tiče bojazni da beba koja proba bočicu neće htjeti dojiti, ne mora biti tako - evo moj malac koii je 2 mj bio na bočici i dudicama sad se ljuti kad mu ponudim bočicu ili dudicu tak da nema tu pravila.
bjap & paris, hvala cure, i mislila sam si da tu bas i nema nekog "pravila"...sve ovisi o kolicini mlijeka koju cu imati....
nisam uopce pametna...a nemam ni od kog posudit izdajalicu jer nemam frendica s djecom, a znam da mi seka to nije koristila uopce , pa ne mogu ni od nje uzeti
a dobro, vidjet cemo...imam jos vremena da si odlucim kupiti izdajalicu ili ne
bjap & paris, hvala cure, i mislila sam si da tu bas i nema nekog "pravila"…sve ovisi o kolicini mlijeka koju cu imati….
nisam uopce pametna…a nemam ni od kog posudit izdajalicu jer nemam frendica s djecom, a znam da mi seka to nije koristila uopce , pa ne mogu ni od nje uzeti
a dobro, vidjet cemo…imam jos vremena da si odlucim kupiti izdajalicu ili ne
Imam iste dileme kao i ti... Nemam od koga posuditi, jer nemam baš toliko friških trudnica, a i ove koje imam nisu trebale izdajalicu (srećkovićke) ili su ju također posudile... Vodim MM sa sobom u četvrtak u DM pa ću mu održati kratki tečaj o pelenama, ulošcima, higijenskim potrepštinama pa time i o izdajalici, pa ću njega poslati da mi ju kupi ako slučajno zatreba...
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji