"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    21. Lipanj 2014. 21:40

Super, hvala ti

DarijaZ
    22. Lipanj 2014. 13:54

bjap & paris, hvala cure, i mislila sam si da tu bas i nema nekog "pravila"...sve ovisi o kolicini mlijeka koju cu imati....
    nisam uopce pametna...a nemam ni od kog posudit izdajalicu jer nemam frendica s djecom, a znam da mi seka to nije koristila uopce , pa ne mogu ni od nje uzeti
    a dobro, vidjet cemo...imam jos vremena da si odlucim kupiti izdajalicu ili ne

mmama2
    22. Lipanj 2014. 16:12

pripreme za bebu kod mene teku obrnutim redosljedom, torba nije spremna ali spisak je, jedino spremna vrečica za izlazak male madam iz rodilišta, e sad ako se kojoj događa ovako, umjesto mahnitog ribanja i pospremanja po kući pranja po 300ti put jedno te istog itd itd kako to već ide meni se baš niš neda heheh, u prvoj trudnoći sve sam eto pripremila i mj dana prije, ribala, prala pa mi je bio znak da bude brzo beba, gnjezdo se rihtalo, sad sam ko krava ljena samo sa stolca na krevet i sl.. joj ma užas, još me zbog tog i depra hvata.. 36 tj, dajte me pokrenite plizzzz

url=https://lilypie.com]

DarijaZ
    23. Lipanj 2014. 11:08

...ja cu sutra u Muller, zbog onog popusta na Diners, pa cu obaviti shopping za bebicu, al mislim da izdajalicu necu kupiti sada....pricala sam s R-om, nekako smo se slozili da cemo ju kupiti kad rodim i kad vidim dal mi je uopce potrebna....nije zbog novaca ( iako 400 kn nije malo), nego mi se jednostavno neda gomilati stvari, a postoji mogucnost da mi nece trebati....ako se pokaze kao potrebita, imam dm i muller u blizini, pa posaljem R-a po nju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.