bjap & paris, hvala cure, i mislila sam si da tu bas i nema nekog "pravila"...sve ovisi o kolicini mlijeka koju cu imati....
nisam uopce pametna...a nemam ni od kog posudit izdajalicu jer nemam frendica s djecom, a znam da mi seka to nije koristila uopce , pa ne mogu ni od nje uzeti
a dobro, vidjet cemo...imam jos vremena da si odlucim kupiti izdajalicu ili ne
pripreme za bebu kod mene teku obrnutim redosljedom, torba nije spremna ali spisak je, jedino spremna vrečica za izlazak male madam iz rodilišta, e sad ako se kojoj događa ovako, umjesto mahnitog ribanja i pospremanja po kući pranja po 300ti put jedno te istog itd itd kako to već ide meni se baš niš neda heheh, u prvoj trudnoći sve sam eto pripremila i mj dana prije, ribala, prala pa mi je bio znak da bude brzo beba, gnjezdo se rihtalo, sad sam ko krava ljena samo sa stolca na krevet i sl.. joj ma užas, još me zbog tog i depra hvata.. 36 tj, dajte me pokrenite plizzzz
url=https://lilypie.com]
...ja cu sutra u Muller, zbog onog popusta na Diners, pa cu obaviti shopping za bebicu, al mislim da izdajalicu necu kupiti sada....pricala sam s R-om, nekako smo se slozili da cemo ju kupiti kad rodim i kad vidim dal mi je uopce potrebna....nije zbog novaca ( iako 400 kn nije malo), nego mi se jednostavno neda gomilati stvari, a postoji mogucnost da mi nece trebati....ako se pokaze kao potrebita, imam dm i muller u blizini, pa posaljem R-a po nju
Sortiraj odgovore
Najstariji