Darija, nema potrebe da ju kupuješ odmah, po meni uzaludno bacanje novaca, ako ju upotrijebiš par dana i to je to, ako je baš takva frka muž ti je može kupiti, ali stvarno možeš i ručno, nije to tolika količina mlijeka da ćeš u par sati dobiti upalu.
Napominjem, da ja imam uvučene bradavice, nisam izdajalicu nikad ni upotrijebila, inače imam grudi 4, možeš misliti kakva sam tek onda bila, mlijeko mi je teklo u potocima, ako je curka spavala, ako su grudi bile pune, već ti samo počne malo curiti, a i možeš malo ručno stisnuti dok se bebica ne probudi. Nikad nisam dobila ni upalu, ni mastitis, ništa tako da ju stigneš kupiti, to ti se radi o par sati pritiska dok bebica spava, kad se probudi ona to sve izvuče.
Moj osobni stav je da ti ne treba, al zbog toga sam već dobila po nosu ovdje, pa ću ti reć samo to da ju uvijek možeš kupiti naknadno!
renata, kak mislis da si dobila po nosu? ja do sad nisam skuzila da su cure tu neke opake ako si drugacijeg misljenja
uglavnom, za sad je necu kupiti....kazem, kupit cemo kad rodim ako ce mi zbilja trebati, i ja nekak mislim da nema potrebe da je vec sad kupujem....
hvala, u svakom slucaju!
Nisu cure opake, svatko je izrazio svoje mišljenje što se tiče izdajalice, naravno da cure koje su je koristile imaju mišljenje da im je bila potrebna, da im je pomogla... Ja to poštujem i prihvaćam, samo hoću reći da ima i onih koje je nisu ni vidjele a kamoli upotrebljavale, i ništa ima nije bilo, a ipak je to stvar koja košta i koja se malo upotrebljava pa mislim da ako baš treba, al stvarno ako, uvijek ju možeš kupiti!
moram da pohvalim danas "zlatnu" prabaku... potrosila je 500 kuna danas u Zaboku za svoje prvo praunuce.... nisam mogla vjerovati svojim ocima i usima.....
ali nece ona samnom gospodarit cak ni zbog toga.....
Laura 21.08.2014 :-*
Ja sam dizala izdajalicu u visine kad sam pocela izdajat, iako nisam mogla izdojiti vise od 10ml, sve dok nisam podljeve dobila. Rucno nisam mogla toliko izdojiti, ali sam masirala i razbijala kvrge. No, brzo je proslo, ponuda i potraznja su se uspostavile fino.
Dobro ti je netko rekao za bocicu i hranu. Bocice i dudice sam dobila jos prije i nosila u bolnicu skupa sa izdajalicm, a Bebimil smo kupili po izlasku iz bolnice, nakon sto sam vidjela da mlijeka nemam dovoljno i onda sam pitala sestre koju su mu hranu davale.
Mene zanima izlazak iz rodilista… U kosari ili as jaje? I je li nam potreban jastuk za bebu ili ne? Mislila sam ga kupiti pa eventualno koristiti i kasnije prilikom dojenja.. :/
iz nekih rodilišta ne možeš iznijeti dijete u ničemu osim u as. to se raspitaj u svom rodilištu. ali u autu je definitivno bolje da je u as. mi razmišljamo uzeti taj jastuk baš za to što si navela
Mi smo kupili jastuk,,u tom cemo iznjet bebu do auta di cemo ga stavit u AS ali taj jastuk super dode i kasnije pogotovo onome kome je prvo dijete pa je lakse u tome drzat dijete dok se ne naviknes
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji