"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    24. Lipanj 2014. 21:19

ja sam isto prevelike uzela bodiće, 50 za prvih par dana, recimo tj ili koji dan više, pa 52 itd itd.. brzo narastu ali ipak neka im je ugodno tih prvih par dana da nisu u prevelikom, premalom

url=https://lilypie.com]

DarijaZ
    24. Lipanj 2014. 22:07

A ja nemam pojma sta sad s tim velicinama...za sad sam sve kupila 56 i 62, a u tim velicinama ni nema nist drugo osim bodija, benkica i onih tajica/ hlacica il kak se to vec zove...a glupo mi sad natrpavat se s tim, pogotovo kaj ne znam koju tocno da velicinu kupim...ma, blah...nisam pametna

24. Lipanj 2014. 22:11

Kazem ti Darija, ja ni sa drugim necu znat kaj bi uzela. Sva sreca pa imam od prvog sve, pa bum se skrpala :-)
    Nekome doista niti ne treba 50, kazem meni je trebao. Sve ovisi koliki ce malac biti ( a to neces znati dok se ne rodi ni uz sve sline uzv preglede) i na koncu konca koliko ce brzo dobivati na tezini kasnije.
    Moj je prvi mjesec kiksao, ali je poslije sve nadoknadio, pa smo brzniski saltali velicine...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    24. Lipanj 2014. 22:16

Ma jooj, cini se da cu ja od svega kupit po par komada pa vidit kaj mu pase kad se rodi, a onda poslat mamu u šoping 

MarijaŠ
    25. Lipanj 2014. 16:43

DarijaZ, kažeš u Mulleru si naišla na tu Mustela torbicu? Baš sam se namjerila kupiti njihovu kozmetiku za bebača (samo onu kupkicu za početak), ali za 240,00kn se skroz isplati... Morat ću provjeriti ima li kod nas.
    Ni ja nisam uopće pametna za te veličine. Imam najviše stvari vel 56, a mislila sam uzeti još koji komad 50 i 62. Vjerojatno ću uzeti još ponešto pa ako baš zafali, poslati nekoga da mi donese... Baš je teško to pripremiti kad ne znaš kolike će nam bebe biti kad se rode.

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    25. Lipanj 2014. 17:06

Pa definitvno sam se bila odlučila za Mustelu, ali vidiš, nisam znala da imaju i oni torbu... Pa to je super što sve dobiješ za te novce. I baš odlično da prolazi kupon iz knjižice. Sad sam se tek nabrijala na shopping, hvala tiiiiii! 

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    25. Lipanj 2014. 17:19

nema na cemu, i ja sam se razveselila kad sam ugledala torbu i sta sve ima unutra, a jos sam se vise razveselila kad sam si to sve preracunala s popustima...nisam ni razmisljala, odmah sam je uzela
    ....i nisam ni ja znala da oni imaju tu torbu, bas sam se bila iznenadila..ugalvnom, stoji ti tamo gdje stoje Mustelini proizvodi, pa ne mozes fulat....drzim fige da ju nadjes

Tina0208
    25. Lipanj 2014. 17:47

e curke jel vec koja prokuhala bocice i dudice??? jel mi to jos rano radit u 35tt??

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.