"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Lipanj 2014. 21:04

Ja s tim velicinama necu nikad bit pametna :-)
    Ja sam uzela vecinom 56 i 62, ali sam za svaki slucaj uzela i nesto malo robice br 50. Za izlazak iz rodilista sam isto pripremila dvije vrecice u jednoj je bio br 50 u drugoj 56. Na kraju je malac rodjen sa 3050g i 50cm i taj broj 50 mu je u pocetku bio velik, morala sam potfrkavati rukave. :-)
    Buduci da je i prvih mj dana slabo dobio na tezini, mi smo se malko duze ipak zadrzali na tim prvim brojevima 50 i 56.
    Tako da eto ni za drugo dijete necu znat kaj da kupim...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mmama2
    24. Lipanj 2014. 21:19

ja sam isto prevelike uzela bodiće, 50 za prvih par dana, recimo tj ili koji dan više, pa 52 itd itd.. brzo narastu ali ipak neka im je ugodno tih prvih par dana da nisu u prevelikom, premalom

url=https://lilypie.com]

DarijaZ
    24. Lipanj 2014. 22:07

A ja nemam pojma sta sad s tim velicinama...za sad sam sve kupila 56 i 62, a u tim velicinama ni nema nist drugo osim bodija, benkica i onih tajica/ hlacica il kak se to vec zove...a glupo mi sad natrpavat se s tim, pogotovo kaj ne znam koju tocno da velicinu kupim...ma, blah...nisam pametna

24. Lipanj 2014. 22:11

Kazem ti Darija, ja ni sa drugim necu znat kaj bi uzela. Sva sreca pa imam od prvog sve, pa bum se skrpala :-)
    Nekome doista niti ne treba 50, kazem meni je trebao. Sve ovisi koliki ce malac biti ( a to neces znati dok se ne rodi ni uz sve sline uzv preglede) i na koncu konca koliko ce brzo dobivati na tezini kasnije.
    Moj je prvi mjesec kiksao, ali je poslije sve nadoknadio, pa smo brzniski saltali velicine...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    24. Lipanj 2014. 22:16

Ma jooj, cini se da cu ja od svega kupit po par komada pa vidit kaj mu pase kad se rodi, a onda poslat mamu u šoping 

mmama2
    25. Lipanj 2014. 10:12

DarijaZ

Ma jooj, cini se da cu ja od svega kupit po par komada pa vidit kaj mu pase kad se rodi, a onda poslat mamu u šoping 

možeš tako da, to ti je najpametnije, prvih dana ti samoooooo spavaju, ne bude dijete stiglo se ni zamazat  a bilo tko ti se zaleti još po koji komad ako ti zafali, isto kao sa kozmetikom i sl stvarčicama, meni dijete jadno išlo ko klaun iz rodilišta 3 broja preveliko odjelce hahah, sad sam 50 ipak pripremila pa kako bude

url=https://lilypie.com]

MarijaŠ
    25. Lipanj 2014. 16:43

DarijaZ, kažeš u Mulleru si naišla na tu Mustela torbicu? Baš sam se namjerila kupiti njihovu kozmetiku za bebača (samo onu kupkicu za početak), ali za 240,00kn se skroz isplati... Morat ću provjeriti ima li kod nas.
    Ni ja nisam uopće pametna za te veličine. Imam najviše stvari vel 56, a mislila sam uzeti još koji komad 50 i 62. Vjerojatno ću uzeti još ponešto pa ako baš zafali, poslati nekoga da mi donese... Baš je teško to pripremiti kad ne znaš kolike će nam bebe biti kad se rode.

DarijaZ
    25. Lipanj 2014. 16:53

MarijaŠ

DarijaZ, kažeš u Mulleru si naišla na tu Mustela torbicu? Baš sam se namjerila kupiti njihovu kozmetiku za bebača (samo onu kupkicu za početak), ali za 240,00kn se skroz isplati… Morat ću provjeriti ima li kod nas.
    Ni ja nisam uopće pametna za te veličine. Imam najviše stvari vel 56, a mislila sam uzeti još koji komad 50 i 62. Vjerojatno ću uzeti još ponešto pa ako baš zafali, poslati nekoga da mi donese… Baš je teško to pripremiti kad ne znaš kolike će nam bebe biti kad se rode.

...u Muller, da
    inace je je cijena 290 kn, al kazem, unutra dobijes sampon za tijelo i kosu od 500 ml , mlijeko za tijelo od 300 ml, i zastitnu kremu za guzu i kao gratis nekakvu kremicu za lice...mislim da su obje od 40 ml...torba ti je plave boje ( onak svijetlo, baby plava) i dobijes jos i plavog medvjedica...
    ...mozes iskoristiti kupon iz knjizice ( zamolila sam tetu da mi provjeri na blagajni jer nije bila sigurna dal prolazi kupon i na torbu) i jos tih 10 % na diners, i ispalo je oko 240 kn...

ful se isplati, ja sam prvo htjela pojedinacno kupiti tu kupku i mlijeko za tijelo i kremu za guzu, ispalo bi sigurno duplo skuplje ....nadam se da ces uspjeti pronaci torbu

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI